Wszyscy cytują tu mój post z pałą i cwelem i niesamowicie się ekscytują prównują mnie do 15 latka albo niezbyt mądrego 20 latka, wszystkich ogarnął jakiś szał pi
co mnie niesamowicie roźmiesza. Mati juz zaszufladkował mnie do pokolenia hwdp którego członkowie już od kołyski zapewna mają wtłaczane żeby jp. Oki muszę przyznać że być może przesadziłem z nasyceniem niechęci w tych dwóch epitetach określających policję. Myślałem że jak ktoś jest po prostu
na kogoś lub coś to zdarza mu sie używać niecenzuralnych bądź ostrych słów. Tak jak już wcześniej pisałem ja nie pałam do nich sympatią każdy z Was ma kogoś lub coś takiego także zapewne. Więc skończmy już się obrażać nawzajem bo to i tak do niczego nie prowadzi. Ja ze swojej strony mogę przeprosić za takie w.n. epitety i nastepnym razem w podobnej sprawie postaram się je inaczej zaakcentować. To jak zgoda? 

i mniej więcej za takie podejście ja porównałem Cie do tych młodych co to biegają i jarają się kawałkami 52 dębiec "j***ć policję" itd...rozumiesz?

![:] :]](./images/smilies/krzywy.gif)

Lolli Ty to strasznie często po coś się wracasz 
Ograniczenie myslenia dotyczy ludzi w kazdym wieku i "pala to pala" jest wlasnie swiadectwem takiego ograniczenia.
Jutro musi być lepiej.