wstydliwy problem.. 1/2 faceta..

Zagadnienia związane ze sferą fizyczną (cielesną), a także z problemami dotyczącymi tematów współżycia i kontaktów cielesnych. Pozycje seksualne - wymiana doświadczeń.

Moderator: modTeam

Awatar użytkownika
Olivia
Weteran
Weteran
Postautor: Olivia » 03 cze 2006, 17:44

broken18 pisze:Baaaaardzo możliwą...

No to skoro bardzo możliwą, to nie przeszkadzałyby mi żadne blizny. Zwłaszcza, że zwykle blizna to po jakimś czasie kreska po prostu.
Sama mam blizny i wiem, że takie rzeczy nie powinny wpływać na relacje damsko-męskie.
"Miarkuj złość.
Po gniewu cienkim lodzie nie kręć się
Bo on za chwilę może trzasnąć"
Awatar użytkownika
Rebeca2006
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: Rebeca2006 » 03 cze 2006, 19:42

"Sama mam blizny i wiem, że takie rzeczy nie powinny wpływać na relacje damsko-męskie."
Dokladnie.
Ja nie wiem co maja blizny do przeszkadzania? Jak sie chlopaka poznaje to chyba odrazu sie nieoglada jego penisa czy ma blizny? A pozniej jak juz dojdzie do zblizenia to pewnie tez nie przeszkadza. Jak ja moje go poznalam to mial blizny na twarzy po wypadku i jakos mi nieprzeszkadzalo to w niczym, dzis juz prawie sladu nie ma.
"Możesz iść szybciej niż niejeden chciałby biec,
możesz tak, tak po prostu znów zapomnieć się,
nowy dzien zawsze daje nowe życie,
słuchaj, zaufaj sobie jeszcze raz "
Awatar użytkownika
ksiezycowka
Weteran
Weteran
Postautor: ksiezycowka » 03 cze 2006, 20:54

Olivia pisze:Robi się operacje penisa?
Nio pewnie! Toz o tym na zajeciach mialam!Ba - zdjecia tez byly, a ja akurat jadlam :/ Wstawianie półsztywnych implantów do penisów impotentow np sie robi :D
Awatar użytkownika
Olivia
Weteran
Weteran
Postautor: Olivia » 04 cze 2006, 00:39

Kemot, a masz teraz dziewczynę, że się tym martwisz? Albo się zapowiada? <diabel>
"Miarkuj złość.

Awatar użytkownika
Kubek
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: Kubek » 04 cze 2006, 20:31

Olivia pisze:Kemot, wytłumacz mi, jakie blizny może mieć facet na swoim prąciu? Tzn po czym? Robi się operacje penisa? Jakieś plastyczne czy jak?
Bo wybacz, ale stawiasz tezę z góry niemmożliwą...

Ignorancja i dobre samopoczucie zawsze ponad wiedzą... pogratulować.
Już w poprzednim poście w tym temacie jasno chyba dałem do zrozumienia, co Kemot najprawdopodobniej przeszedł (zapewne w dzieciństwie lub niedawno).

Olivia- z samej racji tego, że facetowi "odstaje" jest on narażony na dziwne przypadłości. Nie tylko losowe wypadki, ale też częste deformacje. Kemot napisał, że "ma bliznę dookoła" co najprawdopodobniej jest śladem jednej z najstarszych "praktyk kosmetycznych" dotyczących penisa, tzn. obrzezania. Oświecę najjaśniejszą Panią chyba, ale rzeza się chłopców jedynie ze względów religijnych, ale także ze względów higienicznych (nieudowodnione, ale wielu rodziców w to wierzy) jak i medycznych (w wypadku występowania stulejki napletka).
Dodatkowo facetom: podcina się zbyt rozrośnięte wędzidełka, wycina czasami fragment jednej z żyłek, przeprowadza plastykę żołędzi... i wiele wiele innych, które mogą pozostawić trwałe ślady w postaci blizn.
Awatar użytkownika
Olivia
Weteran
Weteran
Postautor: Olivia » 05 cze 2006, 10:03

Oświecę najjaśniejszą Panią chyba, ale rzeza się chłopców jedynie ze względów religijnych, ale także ze względów higienicznych (nieudowodnione, ale wielu rodziców w to wierzy) jak i medycznych (w wypadku występowania stulejki napletka).

Muszę pana zmartwić, ale najjaśniejsza Pani o tym wiedziała, zanim Pan to napisał.
Kubek pisze:Już w poprzednim poście w tym temacie jasno chyba dałem do zrozumienia, co Kemot najprawdopodobniej przeszedł (zapewne w dzieciństwie lub niedawno).

No właśnie, Ty. Ty lepiej wiesz, co Kemot przeszedł? Jeśli jest na tyle dorosły, by zakładać taki temat, to niech będzie na tyle dorosły, aby się przyznać do własnych problemów.
"Miarkuj złość.

Even in death
Bywalec
Bywalec
Postautor: Even in death » 05 cze 2006, 13:50

Tak przy okazji... Ja też mam tylko jedno jądro. I wcale nie czuję sie z tego powodu gorszy. Mojej dziewczynie to absolutnie nie przeszkadza. Bo przeciez od braku jadra nie brakuje wzwodu. A ze jestem wylewny, i z przyjaciolkami kiedys poruszylem ten temat, to wcale nie zauwazylem, zeby ktorejs cos takiego przeszkadzalo. trzymaj sie chlopie :)
Awatar użytkownika
casaa
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: casaa » 05 cze 2006, 18:08

a powiedzcie jak w takim wypadku wyglada sprawa hormonow?? jadra produkuja hormony, jesli jednego braknie to trzeba jakos specjalnie badac okresowo ich poziom czy utrata jednego nie bedzie miala wiekszego wplywu na gospodarke hormonalna?? :)
Till the end of world my Sweetheart. Kocham Cię :*
Awatar użytkownika
Kubek
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: Kubek » 05 cze 2006, 19:00

casaa pisze:a powiedzcie jak w takim wypadku wyglada sprawa hormonow?? jadra produkuja hormony, jesli jednego braknie to trzeba jakos specjalnie badac okresowo ich poziom czy utrata jednego nie bedzie miala wiekszego wplywu na gospodarke hormonalna??

A jak wygląda sprawa przeszczepów nerek od żywych dawców?
Przecież nadnercza też produkują niezbędne nam do życia hormony...
Organizm człowieka to piękna rzecz... uzupełnia braki poprzez samoregulację.

Olivia pisze:Jeśli jest na tyle dorosły, by zakładać taki temat, to niech będzie na tyle dorosły, aby się przyznać do własnych problemów.

To nie Kemot zakładał ten wątek :D
Wraz z końcem ostrzeżenia, niski poziom moderacji uprawiany przez użytkownika Maverick będzie napiętnowany w delikatniejszej już formie.

Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”