Dzindzer pisze:a czy ja pisałam o związku Ciekawy
jesli juz to raczej były to układy
Jakie uklady?
Dzindzer pisze:ja równiez, co by nie było, że na jakies dyskoteki łaziłam sie puszczac. Co nie znaczy, że nie było szybkich numerków, ale to inna sprawa i dłużej opowiadać by trzeba było
To slucham, czym sie rozni szybki numerek od jednorazowego puszczenia sie?

Dzindzer pisze:Dzindzer na nikogo nie wskakiwala, przynajmniej nie w tym sensie. a mój tekst do Kermita nie był powaznia a bardziej zacepny, ech . . .
To bylo tylko moje przypuszczenie nie mowie ze to robilas

zacepko

Dzindzer pisze:a ja odpowiem Tobie. Mozna często i z godnościa, mozna rzadko i bez godności. Postaraj sie rozgraniczyc uprawianie seksu dla pryjemności, bo tego chce od bzykania sie bo ktos mnie chce, jest okazja to dam dupy. A i godnośc osobista nie zawsze zalezy od oceny otoczenia. Ja mam godnośc, nigdy jej nie straciłam. Mamy inny system etyczno-moralny więc nie oceniaj
Tylko ze JA oceniam Cie wedlug wygladu mojej godnosci, nie Twojej

Dzindzer pisze:Postaraj sie rozgraniczyc uprawianie seksu dla pryjemności, bo tego chce od bzykania sie bo ktos mnie chce, jest okazja to dam dupy
Tego zdania nie rozumiem

Dzindzer pisze:takiego dupodajstwa nie roumiem i nie uprawiałam
zamiast dyskotekowa mozna byc kobieta domowa
byle komu aby w domu
No tak, masz racje, moze tak byc.
Dzindzer pisze:mniremam że panowie równiez sa nosicielami, no chyba, że te młode sypiaja z kobietami
Chodzilo o to, ze AZ 50% ze wszystkich 100 procent to dziewczyny W WIEKU 17-23, pozostale 50% to zarowno kobiety jak i mezczyzni w innym wieku

Widzisz jak duzy jest zbior tych dziewczat?
Ciesze sie ze spokojnie dyskutujesz, pamietaj, ze nawet jesli wydaje Ci sie ze chcialem CI pojechac, to tylko Ci sie wydaje