Jakie plany na Sylwestra?
Moderator: modTeam
A ja z moim chopakiem miałam jechac na dzialke. Chcialam w tym roku w sylwestra odpocząć i spędzić go kameralnie. Planowaliśmy jazde na sankach, lepienie bałwana, zabawe w chowanego w lesie... hehehe. Niestety siła wyższa, plany do zrealizowania dopiero za rok 

Diana King - "Shy Guy" (Dancehall MIX)
ROBINHO razem zdziałamy cuda!
ROBINHO razem zdziałamy cuda!
- Wstreciucha
- Weteran

- Zaglądający

a ja jade ze znajomymi do zakopanego w gory
juz sie ciesze
wymyslilam sobie, ze o polnocy w sylwestra wjedziemy na szczyt gubalowki albo na kasprowy (no albo wejdziemy
bo pewnie nie beda dzialac wyciagi
) i wypijemy zimnego szampana (w sumie trudno zeby byl cieply), nie wyobrazam sobie piekniejszego sposobu na przywitanie nowego roku (chociaz....
ale to sie nie uda
)
)Gdzie jestescie przyjaciele moi? Odplyneli w sinej mgle... Kogo to obchodzi kiedy boli?
Tylko Ciebie... kiedy idzie zle
Tylko Ciebie... kiedy idzie zle
- Sir Charles
- Weteran

- Weteran

- Weteran

Eh sprawa Sylwestra, bardzo mnie rozzłościła
Mój skarb chciał jechać ze mną poza miasto, do swoich znajomych, których kompletnie nie znam. Oczywiście, impreza miałaby się nie odbyć u kogoś w domu tylko w barze (i to w dodatku nie wynajętym, więc jeżeli bar byłby zapchany to mogliśmy go spędzić na dworze)
Na szczęście wystarczyło poudawać, że za ten pomysł się śmiertelnie obraziłam i już zmienił zdanie...
Chce go spędzić tylko ze mną.
Chce go spędzić tylko ze mną.eh ja miałam jeszcze nie dawno tyle super planów , niestety znów pokrzyżowały sie z powodu kasy. rynek we wrocku po obgadaniu szczegółowym odpada, wiec znow chyba to samo... no mam jeszcze zaproszenie na "bal przebierańców" <aniolek2>
nie wiem co w koncu...
pewnie dowiem sie 2 dni przed
nie wiem co w koncu...
pewnie dowiem sie 2 dni przed
you touch me
in special places...
in special places...
Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”