Brak nawilżenia
Moderator: modTeam
- ForsakenXL
- Maniak

Raczej koło 15zł. Nie zaglądaj do sex-shopów tylko do aptek
I tak, działa.
krzyniu pisze:a dwa ze sa specjalne srodki kosztuuja okolo 30 zlotych za butelke cz ytam popakowanie
Raczej koło 15zł. Nie zaglądaj do sex-shopów tylko do aptek
I tak, działa.
"Czymże jest życie, jeśli nie szeregiem natchnionych szaleństw?Trzeba tylko umieć je popełniać!
A pierwszy warunek: nie pomijać żadnej sposobności, bo nie zdarzają się co dzień"
~George Bernard Shaw
A pierwszy warunek: nie pomijać żadnej sposobności, bo nie zdarzają się co dzień"
~George Bernard Shaw
- Eisenritter
- Uzależniony

ForsakenXL pisze:Raczej koło 15zł. Nie zaglądaj do sex-shopów tylko do aptek
I tak, działa.
Cóż... Forsaken, apteka to znacznie lepsze miejsce na kupowanie wielu specyfików przydatnych w uprawianiu miłości, ale z jednym wyjątkiem: aptek z kolejkami kobiet w moherowych beretach. Ale ogólnie popieram - seks-szopy (bo taka mniej więcej jest jakość tych przybytków) są cholernie drogie czasami.
Siła charakteru i hart ducha są czynnikami decydującymi. Na sile charakteru opiera się żołnierska pewność siebie.
- ForsakenXL
- Maniak

Te inne, szczególnie na Allegro są drogie i niesprawdzone. Tutaj IMO marka J&J zwycięża... no i cena
Boisz się iść do apteki po żelik, że musisz przez Allegro kupować wynalazki?
Boisz się iść do apteki po żelik, że musisz przez Allegro kupować wynalazki?
"Czymże jest życie, jeśli nie szeregiem natchnionych szaleństw?Trzeba tylko umieć je popełniać!
~George Bernard Shaw
~George Bernard Shaw
- ForsakenXL
- Maniak

Smorte pisze:Widocznie Twoja partnerka nie odczuwa aż takiego podniecenia skoro jej pochwa nie jest nawilżona...
Nie zawsze kolego, nie zawsze. Po coś te żele ktoś wymyślił i dlatego są w aptekach a nie tylko w sex shopach. Suchość pochwy to również skutek zaburzeń - co nie znaczy oczywiście, że w tym konkretnym przypadku nie masz racji, ale gdybać to sobie możemy do końca świata i jeden dzień dłużej
![:] :]](./images/smilies/krzywy.gif)
~George Bernard Shaw
~George Bernard Shaw
Ale czy to jest normalne, że po tabletkach kobiety miewają problem z nawilżaniem?
Dodam, że wcześniej też nie było za dobrze tzn. przed tabletkami. Były takie sytuacje kiedy to była super nawilżona wtedy to seks jest dużo więcej przyjemniejszy i dłuższy.
Ale bywają też takie dni kiedy ciężko mi w nią wejść.
Gra wstępna itp, nie zapominamy o tym.
Dodam, że wcześniej też nie było za dobrze tzn. przed tabletkami. Były takie sytuacje kiedy to była super nawilżona wtedy to seks jest dużo więcej przyjemniejszy i dłuższy.
Ale bywają też takie dni kiedy ciężko mi w nią wejść.
Gra wstępna itp, nie zapominamy o tym.
loraine pisze:wiecie co? ja tez jak sie kocham ze swoim chlopakiem to cierpie czasami na brak nawilzenia ale to pewnie skutek zazywania tabl. antykonc.
boli troszke przy wejsciu a co gorsze mojemu chlopakowi troszke skorka peka zaraz przy "glowce" penisa przy naciaganiu sie napletka (chyba dobrze to opisalam) i tez go boli z braku mojego nawilzenia chyba
czasami mnie to denerwuje bo chcemy sie kochac a tu przeszkoda bo mnie boli i czasami tez jego boli przy wprowadzaniu, wlasnie ostatnio tak mamy a wczesniej tez bralam tabletki i bylo ok. hmmm sama nie wiem
Dokładnie ten sam problem dotyczy nas.
Dziś kupimy żel, ale wolałbym aby to się odbywało bez dodatków, ponieważ trudno go wszędzie ze sobą wozić.
Napisz jak sobie poradziliście.
Moje kochanie zażywa Diana 35
Może te tabletki zmienić?
- Eisenritter
- Uzależniony

Zawsze mozna też trochę zwilżyć w czymś innym, zwłaszcza jeśli nie chcesz mieć zbyt dużo żelu, bo nadmierny poślizg też w pewien sposób tłumi doznania. Miszeczka z wodą może się przydać.
Siła charakteru i hart ducha są czynnikami decydującymi. Na sile charakteru opiera się żołnierska pewność siebie.
- ForsakenXL
- Maniak

sophie pisze:K-Y jest na bazie wody - czyli wysycha jak za dlugo sie "wietrzy"
Ale on tak ciekawie wysycha - wystarczy kropla wody i znów działa, więc wystarczy tak naprawdę odrobinka przy dobrym planowaniu
Z tym że my żeliku uzywamy dla zabawy, nie z konieczności, więc trudno mi do konca stwierdzić jak to może być.Ja teraz poszukam w aptece K-Y Warming Liquid - doznania moga być interesujące
Rozgrzewający płyn intymny K-Y® Warming Liquid™, który delikatnie rozgrzewa w momencie kontaktu z naturalną wilgocią ciała, intensyfikuje przyjemność obcowania z partnerem. Ma delikatną i jedwabistą konsystencję, uzupełnia naturalne nawilżenie i przynosi uczucie komfortu. K-Y® to marka, która od ponad 80 lat pomaga cieszyć się wzajemną bliskością i podnieść temperaturę uczuć.
~George Bernard Shaw
~George Bernard Shaw
Durex Play tez ma odmiane "warming"
Ostatnio zastanawialam sie, czy nie sprawdzic jak to dziala
Ale mysle, ze dla Falcona zwykly lubrykant bedzie na razie lepszy
A tego nie wiedzialam
Bardzo rzadko korzystam z K-Y (nie potrzebuje takich wspomagaczy
)
Ostatnio zastanawialam sie, czy nie sprawdzic jak to dziala
Ale mysle, ze dla Falcona zwykly lubrykant bedzie na razie lepszy
ForsakenXL pisze:wystarczy kropla wody i znów działa
A tego nie wiedzialam
Bardzo rzadko korzystam z K-Y (nie potrzebuje takich wspomagaczy
)- Eisenritter
- Uzależniony

- Maniak

sophie pisze:ForsakenXL pisze:wystarczy kropla wody i znów działa
A tego nie wiedzialamBardzo rzadko korzystam z K-Y (nie potrzebuje takich wspomagaczy
)
Dokładnie. On nie wysycha jak woda, on przyzycha... jak to żel
Wystarczy przyschnięte miejsce zwilżyć i żelik wraca do normy.
My też nie potrzebujemy, ale różne *ekhem* zabawy zyskują dzięki takim specyfikom
~George Bernard Shaw
~George Bernard Shaw
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”