natasza pisze:dobra
co mi tam
zapytam wprost
czy po stosunku analnym zostaja jakiekolwiek slady kału na penisku? :613:
Nie!
P.S.
Krzysiu...nikt piękniej by tego nie ujął

Moderator: modTeam
natasza pisze:dobra
co mi tam
zapytam wprost
czy po stosunku analnym zostaja jakiekolwiek slady kału na penisku? :613:
natasza napisał:
heheh
zawsze chciałam spróbować, tylko martwiły mnie te pozostałości;]
ale już przestały martwić <ukłony>:]
No proszę.
Ale wiesz...podobno wszystkiego trzeba w życiu spróbować (prawie).
Powodzenia
misiek pisze:"Bozia" jest bardzo mądra i dała kobiecie kilka "dziurek". Każda ma ścisłe przeznaczenie. Nie pchajcie swoich instrumentów kobiecie do odbytu !! Dobrze, że jestem po kolacji bo zwymiotowałbym czytając.
Mysiorek pisze:misiek pisze:"Bozia" jest bardzo mądra i dała kobiecie kilka "dziurek". Każda ma ścisłe przeznaczenie. Nie pchajcie swoich instrumentów kobiecie do odbytu !! Dobrze, że jestem po kolacji bo zwymiotowałbym czytając.
No to klep te swoje "Zdrowaśki"
Twój język służy do mieszania pokarmu i wydzielania ptialiny
Tak Ci przypominam, żebyś nie zbłądził... w nocy,pod kołdrą, przy zgaszonym świetle
Jarek pisze:Każdy zwolennik analu ma prawo uważac po swojemu, ale dla mnie chłopak mając do wyboru czyściutką i smaczną cipeczkę oraz odbyt, wybiera to drugie, ma skłonności pedalskie i tyle.
misiek pisze:MISIORKU
Tak sobie myśle skoro doskwiera Ci brak bodźców sexualnych i lubisz korzystać z pupki to proponuję inne ssaki ( krowy, konie) , przedmioty np. dziura po sęku w płocie twojego dziadka, przestrzeń pomiedzy żeberkami Twojego kaloryfera ( no chyba że masz konwektory)
Jarek pisze:Każdy zwolennik analu ma prawo uważac po swojemu, ale dla mnie chłopak mając do wyboru czyściutką i smaczną cipeczkę oraz odbyt, wybiera to drugie, ma skłonności pedalskie i tyle.
To jak nazwiesz Kobietę, która miała penisa 10000 razy w swojej cipeczce i prosi o pierwszy wsad w pupę...
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 219 gości