Ja piełdziumrt pisze:15 000,00 na stanowisku zwykłego specjalisty.

Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam

No a co? Jeżeli wiesz, że praca takiego pracownika przez 3 miesiące nie przynosi wartości, to sobie policz pensję x 3 + organizację stanowiska pracy + pracę tych, którzy szukali - bo przecież w tym czasie nie wykonywali innych zadań. Jak to wszystko zliczysz, to tak wychodzi. Teraz wszystko da się policzyćmoon pisze:Ja piełdziu

Gosia... pisze:pracować jako sekretarka (czyli na stanowisku, powiedzmy sobie szczerze - mało rozwijającym)
Gosia... pisze:I studia poszerzają horyzonty. To Ci zagwarantują dzienne studia, te 30h w tygodniu.
Gosia... pisze:Jeśli jednak masz ochotę na studia poświecić jedynie co drugi łikend,
Tak wiec podsumowujac praca daje o wiele wieksze pojecie o tym co sie studiuje.

middleweight pisze:na dziennych studiach i tak się głównie chleje, narkotyzuje i rozgląda za płcią przeciwną. przynajmniej na pierwszym roku.
middleweight pisze:bardzo potrzebnej w życiu samodyscypliny
![:] :]](./images/smilies/krzywy.gif)

Gosia pisze:Ja na 1 roku poza nauką, udzielałam się w kilku kołach naukowych, dodatkowych zajęciach oraz samorządzie studenckim. Nie piję, nie palę, nie narkotyzuję się. I mam faceta od 4 lat.
Od 2 roku będę równocześnie pracować i studiować, w soboty angielski, i koło naukowe w tygodniu, udzielanie korków oraz praca w firmie kosmetycznej, więc na Boga - nie mów mi, że dzienne studia nie wyrabiają

middleweight pisze:oczywiście nie chciałbym generalizować, bo wszytko zależy od wielu czynników, lecz ogólnie sprawa tak wygląda.
Gosia... pisze:Taka jest opinia ćwiczeniowców i wykładowców i samych studentów
Gosia... pisze:oraz praca w firmie kosmetycznej
Gosia... pisze:A poziom nauki na studiach dziennych, przynajmniej moim kierunku jest wyższy od zaocznych.
Gosia... pisze:Ja na 1 roku poza nauką, udzielałam się w kilku kołach naukowych, dodatkowych zajęciach oraz samorządzie studenckim. Nie piję, nie palę, nie narkotyzuję się. I mam faceta od 4 lat.
na dziennych studiach i tak się głównie chleje, narkotyzuje i rozgląda za płcią przeciwną. przynajmniej na pierwszym roku.
Gosia... pisze:Niechaj i tak będzie

Ja jestem najlepszym przykładem na toOlivia pisze:Uwierz mi, że można zarówno studiować dziennie, z dobrymi wynikami, i imprezować.
), a do tego pracuję.
SaliMali pisze:a w ogole studia dzienne moim zdaniem sa dobre dla kogos kto nie idzie tylko dla papierka ale zeby sie czegos nauczyc- chodzi mi o praktyli. Na zaocznych u nas na uczelni jest lacznie 60 godzin praktyk w ciagu 5ciu lat studiow, ja na dziennych mialam 120 w semestrze
iąż na nowo się odnajdywać.Wróć do „Wszystkie inne tematy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 530 gości