Nie. SprawdzaneMona pisze:Nie da się ocieplić podłogi od strony piwnicy?
Pol zycia moim marzeniem jest miec w domu ciepla podloge ;DD
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
Ja mam jeden dywan i bardzo go lubie. Jak go nie bylo to mialam wrazenie, ze mieszkam w dzikim pustostanieMona pisze:Ha! A po co komu dywany?
(nie cierpię ich )
To jedyna rzecz, ktorej w domu nie zrobie. Moge gotowac, prac, pucowac wszystko do blysku, ale jak przychodzi do odkurzania tych naszych dywanow... Wole juz mycie i pastowanie podłóg
moon pisze:Zamieszkaj ze mna!
Czy ja wiem. Masz z tym troche racji, ale zdarzylo mi sie tez odkurzac porzadnym odkurzaczem, a nie jakims takim i tez mi sie nie podobalo. Plecy mnie od tego bola i w ogole jestem na nie. Wysprzatanie calego mieszkania mnie tak nie meczy jak odkurzenie jednego dywanu Poza tym u mnie jeszcze dochodzi zabawa z sierscia psiakaImperator pisze:A ja wiem czemu ludzie nie lubią odkurzać. Bo odkurzacz wyrzuca z siebie chmurę kurzu, którego wprawdzie nie widać ale się go czuje albo nosem albo podświadomie. Gdy odkurzacz wyrzuca powietrze, wtedy inaczej sie odkurza, hjehje.
mnie tez. Wyprostować jest mi się ciężko
Yasmine pisze:moon napisał/a:
Wysprzatanie calego mieszkania mnie tak nie meczy jak odkurzenie jednego dywanu
mnie tez. Wyprostować jest mi się ciężko .
Imperator pisze:Ostatnio w pracy przedmuchałem komp spreżonym powietrzem. Ale chmura kurzu się zrobiła... <boje_sie> <boje_sie>
Mona pisze:Z całym szacunkiem, ale stękacie, jak emerytki
Elspeth pisze:Jedyny czas kiedy można bezkarnie się powydzierać i udawać, że umie się śpiewać A przy okazji zrobić coś pożytecznego.
Imperator pisze:Ale jak się wk$@#%@#%ę to posprzątam na cacy w 30 minut
A jeśli chodzi o mojego ewentualnego faceta to powinien w domu umieć wszystko zrobić z prac domowych np ugotować, uprać, zszyć coś, posprzątać itd.
Elspeth pisze:I zmywać naczynia lubię, byle nie patelnię czy garnek po ziemniakach. Tzn wymyję ale z dużo mniejszą przyjemnością.
Wróć do „Wszystkie inne tematy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 39 gości