prosze odpowiedzcie w miare szybko bo nerwy trace:/
Pierwszy raz
Moderator: modTeam
Pierwszy raz, duzo krwi
witam, i z gory przepraszam ze tak pozno ale mam problem, dzis z dziewczyna zrobilismy ten "1 raz" bylo to w wodzie wiec malo ja bolalo ale w chwili gdy wyszlismy ona poczula ze cos ja tam w srodku piecze, zobaczylismy i bylo troche krwi - pomyslalem normalne blona pekla... polozylismy sie ale jak wstalismy to bylo PELNO KRWI wytarlem ja i na szczescie narazie nie leci, czekam na smski od niej a jak bedzie leciec to jutro do lekarza, pytam czy to jest normalne ze moze poleciec troche duzo krwi
?
Ciekawe... A przejrzałeś, kto tu głównie rozpaczliwe posty wypisuje?Mysiorek pisze:Taaa... chłopak. Zazwyczaj to panny się boją
A co się stało z tym, co się zdecydował urodzić?
Bywa?anonimex pisze:tzn co masz na mysli ? narazie jej nie leci wiec mam nadzieje ze juz nie poleci, dlaczego ma nie dostac okresu ?
Bo może być w ciązy. Proste.
mrt pisze:Książek nie czytałeś?
Ja żyję! Już nie fantazjuję w ten sposób! Fantazjuję na swój sposób i oglądam się w okół <boje_sie>
Mężczyzna płaczący jest rzadkością!
Jeśli on płacze - jest tragedia!!!
Ostatnio zmieniony 10 wrz 2005, 09:36 przez Mysiorek, łącznie zmieniany 1 raz.
KOCHAJ...i rób co chcesz!
Nie straszyć chłopaka
Gwoli przypomnienia: niedawno pewna forumowiczka miała pierwszy raz i do dzis nie pojawila sie na forum... <aniolek2>
Krew przy 1 razie się zdarza, wiec spox
Gwoli przypomnienia: niedawno pewna forumowiczka miała pierwszy raz i do dzis nie pojawila sie na forum... <aniolek2>
Krew przy 1 razie się zdarza, wiec spox
Polecam serwis dla zaginionych i znalezionych zwierzaków http://zaginiony-znaleziony.pl/
To jak jeszcze przygotujesz się na dzikie awantury w niewinnie wyglądających topikach, masz szansę poczuć się jak w niebieanonimex pisze:chyba zostane na tym forum dluzej, bo widze, odpowiada mi bowiem polaczenie milosci z humorem ))
[ Dodano: 2005-09-10, 00:05 ]
Mysiorek pisze:Mieliście rzeźnię, przy kochaniu się.
... a to był zwykły stosunek płciowy
Bzykanie, Mysiorek, bzykanie!
Tfu! Nie lubię tego określenia.
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”