Niepożądane & znajome osoby na forum.

Tu można wypowiadać się na wszystkie inne tematy jakie przyjdą Wam do głowy.
Posty w tym dziale nie są naliczane.

Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam

Awatar użytkownika
Golly Gee
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: Golly Gee » 28 wrz 2006, 13:43

Dzindzer pisze:pytam, bo czesto ludzie pisza w taki sposób w jaki by nie chcieli by o nich pisano

Wątpie by tu znalazł się ktoś z moich znajomych i zaczął o mnie pisać. A tym bardziej źle o mnie pisać. A ja skolei do czegoś podebnego bym się nie posunął. Bez sensu by to było.
ale wkoło jest wesoło
Awatar użytkownika
Dzindzer
Moderator
Moderator
Postautor: Dzindzer » 28 wrz 2006, 13:52

Łukasz84 pisze:A tym bardziej źle o mnie pisać. A ja skolei do czegoś podebnego bym się nie posunął. Bez sensu by to było.

poczytaj sobie tematy, ile osób tu ma pronblem bo zostawiła kobieta/facet ile leci tu słów małoprzyjemnych.
Ja tez pisze w takiej formie w jakiej osoby o którycyh pisze moga czytac, pisze to co powiedziała bym przy nich, pisze tyle ile wiem, ze moge
Awatar użytkownika
Golly Gee
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: Golly Gee » 28 wrz 2006, 14:00

Dzindzer,
No parę już takich rozmów/kłótni widziałem, nie mieszałem się w to bo po co? Ale dla mnie to przykre. Szczególnie jak ktoś z kimś był, a gdy już nie jest to go smaruje. Nie rozumiem takiego zachowania, podciągnąłbym to pod gówniarastwo. Przecież były partner w jakimś stopniu świadczy o danej osobie. Jeśli w Twoim przypadku jest tak jak napisałaś wyżej no to lux, szkoda, że nie wszyscy tak myślą.
ale wkoło jest wesoło
Awatar użytkownika
Dzindzer
Moderator
Moderator
Postautor: Dzindzer » 28 wrz 2006, 14:19

Jeśli w Twoim przypadku jest tak jak napisałaś wyżej no to lux, szkoda, że nie wszyscy tak myślą.

a opewnym moim byłym pisze, e kawał chama z niego wyszło, ale to niestety prawda, nie obsmariowywania, tylko smutny fakt i mój zwiazek z nim tez nie świadczy o mnie za dobrze
Awatar użytkownika
Golly Gee
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: Golly Gee » 28 wrz 2006, 14:43

Dzindzer,
A wiesz jeszcze jakoś na te rozmowy nie trafiłem ;)
To już Twoja decyzja była. Jeśli uznałaś to za słuszne. Ale widze, że krytcznie nie tylko do niego podchodzisz.
Ja jednak chyba bym tak nie zrobił. Chyba, że ona miałaby możliwość tez się tu wypowiedzieć. Ale jednak nie... jednak nie pisałbym źle o kimś mi bliskim na forum.
Ja mam inne podejście, lubię wyjaśnić wszystko a potem zamykam sprawę i koniec.
ale wkoło jest wesoło
Awatar użytkownika
Dzindzer
Moderator
Moderator
Postautor: Dzindzer » 28 wrz 2006, 14:56

Łukasz84 pisze:Dzindzer,
A wiesz jeszcze jakoś na te rozmowy nie trafiłem ;)

a bo ja to tak czasem przy okazji jakiejśc wcisne jak jest temat o jakis toksycznych zwiazkach. bo tak zeby temat na to zakładac to nie czuje potrzeby
Łukasz84 pisze:Ale jednak nie... jednak nie pisałbym źle o kimś mi bliskim na forum.
no raczej dobrze nie da sie napisac o kims kto zdradził, dostał szanse i zdradził. Zreszta nie opisałam tu szcegółów, ot infgormacja przy jakims tam temacie. Informacja typu, ze byłam w zwiazku z takim problemem, ze drady nie wybaczam bo sie zraziłam na podstawie tego.
Łukasz84 pisze:lubię wyjaśnić wszystko a potem zamykam sprawę i koniec.

ale ta sprawa jest juz od dawna wyjasniona. Nauczyła mnie wiele, ale juz nie boli to co było
Awatar użytkownika
Hardcore
Weteran
Weteran
Postautor: Hardcore » 28 wrz 2006, 23:20

i tak z wieloma osobami znamy się osobiście :) nikomu to raczej nie przeszkadza. z resztą nie piszę tu niczego czego potem mógłbym się wstydzić
When you dream there are no rules. People can fly, anything can happen. (...)
You may think you can fly, but you'd better not try. People can fly

Obrazek
Awatar użytkownika
Mona
Weteran
Weteran
Postautor: Mona » 29 wrz 2006, 07:04

Harciu, Ty zawsze możesz zrzucić winę na swoje Odbicie, w razie czegoś ;)
<hahaha>
"Cause we all have wings, but some of us don’t know why"

Joe Cocker

Wróć do „Wszystkie inne tematy”