Tylko ze skrot HWDP ma tyle rozwiniec ze za to skazac nei sposobtanebo pisze:No, u nas tez tak powinno być.miś pisze:Policjant nie ma respektu w tym kraju. Zwyzywanie policjanta w USA grozi nieprzyjemnymi rzeczami
Policja
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
tanebo, ale jak Ty chcesz aby szanowano policję- jako ogół, skoro większość do zbyt inteligentych nie należy?? I to by wcale nie było aż takie nie do zniesienie- bo w każdym zawodzie są "Ci mądrzejsi" i "Ci mniej mądrzejsi"- żeby nie powiedziec debile... ale jak widzę policjanta, który nawet nie zna pojęć uczciwość i zasady to robi mi się ich naprawdę żal. (statystki lokalne- komisariat u mnie na wsi 5 policjantów- 5 głąbów, którzy zamiast zająć się czymś pożytecznym łapią rowerzystów- bo chyba tylko Ci nie moga im uciec, i tylko tych się nie boją- obraz nędzy i rozpaczy....
)
)"(...) pomyśl... co za głupiec z niego-
mówi, że umiera z mego powodu....
zupełnie jakbym była chorobą"
tanebo pisze:Nie bądź taki cwany, dobrze wiadomo o co chodzi.
chce wstapic do policji?
honor wszystkim dzielnym policjantom?
chwala wam dzielni policjanci?
chowaj windows do piwnicy?
Ja do policji uczucia mam mieszane. Czesc to hamy i prostaki, czesc sie stara a inni to po prostu cwiercintelektualisci. Przyczepiaja sie czesto do czego tylko moga, niewiem po co, zeby sie wykazac? Pokazac jacy sa silni? Statystyki poprawic?
Co do rowerzystow to tyle sie juz naczytalem jak ich traktuja (np mandat 50zl za nic) ze jak bede na rowerze to nigdy sie im nie zatrzymam. Niech mnie gonia - zycze im powodzenia, bo samochodem nie maja szans, na piechote juz w ogóle, a patrol rowerowy jezdzacy na byle czym nie ma szans z moja maszynka
-
Wielkanocnababa
- Zaglądający

AlfaRomeo1939
- Pasjonat

Wielkanocnababa pisze:jak nie zapłace to co bedzie?
więzienie.... i tortury
jak już mandat jest wypisany to zostaje go tylko zapłacić.... będziesz dostawała upomnienia i jedyne co przyjdzie z niezapłacenia go w terminie to... odsetki
"(...) pomyśl... co za głupiec z niego-
ja nigdy mandatów nie płaciłem. przyjdzie Ci kiedyś list, że przekazali sprawę do Urządu Skarbowego i trzeba zapłacić bo będzie sprawa w sądzie itp.Wielkanocnababa pisze:czy mozecie mi poradzić- dostałam mandat za picie alko w mscu publ, jest mozliwość zeby to obejść? jak nie zapłace to co bedzie? komornik?
Mi zabrali 50 zł i byłem miło zaskoczony, bo spodziewałem się sporych odsetek a ich w ogóle nie zabrali (tylko opłatę manipulacyjną 5,60)
When you dream there are no rules. People can fly, anything can happen. (...)
You may think you can fly, but you'd better not try. People can fly

Czepiacie sie tej policji jak male dzieci co im rodzice nie chca kupic lizaka w sklepie
No i co z tego ze spisuja? Mnie tez spisywuja chociaz tylko ide, badz jade autem po miesice wieczorem. Postac chwilke pogadac niezaszkodzi. A mnie sie bardzo, podkresle BARDZO podoba ze od pewnego czasu mam duzo wiecej patroli i czesciej stoja na miescie bo czuje sie bezpieczniej. Jasne, lac bym sie mogl z debilami co szukaja zaczepki, ale pytanie brzmi: po co tracic czas a i moze zdrowie jak sie trafi co wiekszy censored? A czesto to ja z panna ide i jak widze patrol to wiem ze nikt do nas nie wyskoczy i jest git.
A cfffaniacto to radze schowac w buty, bo tylko dotknie was jakas tragedia kiedys [oczywiscie nie daj Boze
Nie rozsmieszajcie mnie tylko sobie po prostu zyjcie i nie szukajcie klopotow tam gdzie ich nie ma.<zmieszany> -> uwielbiam tę mordę
-> ta też jest fajna
-> często sie śmieję...ze wszystkiego...
-> jak mnie ktos wku$%^&!
;DD -> jeszcze ta mi lezy
Ech gdzie te czasy gdzie ORMO i ZOMO grasowało , przynajmniej był porządek , oni nie pytali tylko pierw tłukli , spokojnie można było przejść sobie przez miasto w stronę rynku a dziś gdzie się nie ruszysz tragedia , bandy malolatów po kilku browarach demolują miasto i niestety nic nie można na to poradzić zero kar , albo że są nieletni, wracając z pracy niech ktoś sobie piwo kupi w kulturce wypije to zaraz kochana straż miejska wpakuje mandat bo ma dana osoba z czego zapłacić a obok nich żule walą dyktę , leją się to tam nie podejdą raz że strach a dwa oni nie zapłacą, temat policja to temat rzeka można mówić i mówić
J-94 pisze:Ech gdzie te czasy gdzie ORMO i ZOMO grasowało , przynajmniej był porządek , oni nie pytali tylko pierw tłukli
ludzie, co z Wami? inaczej byście mówili jakbyście wtedy dostali wpierdol

Bulgo pisze:Co do policji to regula jest taka: zawsze sa tam, gdzie nie trzeba, nigdy ich nie ma tam, gdzie sa potrzebni...
zgadzam sie
jak bylem swiadkiem wypadku i to dosc powaznie wygladal przyjecfhali z karetka nei wiem .. za 15 minut? 2 km odemnie jest posterunek.. ale na szcescie nikomu nic sie nei stało....
So understand;
Don't waste your time always searching for those wasted years,
Face up...make your stand,
And realise you're living in the golden years.
Don't waste your time always searching for those wasted years,
Face up...make your stand,
And realise you're living in the golden years.
J-94 pisze:Ech gdzie te czasy gdzie ORMO i ZOMO grasowało , przynajmniej był porządek , oni nie pytali tylko pierw tłukli ,
słusznie

http://www.facebook.com/LKSPogonLwow
Reaktywowany w 2009 r. Razem przywróćmy świetność tej historycznej drużynie!
http://www.piotrlabuz.pl/
http://michalpasterski.pl/
http://www.mateuszgrzesiak.pl/
Reaktywowany w 2009 r. Razem przywróćmy świetność tej historycznej drużynie!
http://www.piotrlabuz.pl/
http://michalpasterski.pl/
http://www.mateuszgrzesiak.pl/
a Ty myślisz, że w tej kwestii coś się zmieniło?! brak mi słów na to co tu piszecie!TedBundy pisze:słuszniehuligana wzieli na dołek i bęcki spuścili,a nie obcyndalali się z gówniarzerią
![]()
[ Dodano: 2006-07-04, 16:56 ]
każdy wie przez jakie "h" piszę się to słowo....TFA pisze:esli juz to CHWDP
[ Dodano: 2006-07-04, 16:59 ]
Ted: i ty śmiesz wpisywać Zag(L)ębie w miejscu zamieszkania?. To obraza dla tych dwóch wspaniałych klubów! <wsciekly>

Pozyjemy zobaczymy kto najszybciej z was przyjdzie na policje po pomoc ;DD
Cfffaniakow bylo pelno na forum. Poczawszy od tych co dekralowali gotowosc do zerwania z baba, skonczywszy na "bardziej" odwaznych ;DD
Naprawde dobrze rade, glupie gadanie i "meska" odwage schwajcie jak najglebiej i nie osmieszajcie sie ludzie ;DD
<zmieszany> -> uwielbiam tę mordę
-> ta też jest fajna
-> jak mnie ktos wku$%^&!;DD -> jeszcze ta mi lezy
Hardcore pisze:J-94 pisze:Ech gdzie te czasy gdzie ORMO i ZOMO grasowało , przynajmniej był porządek , oni nie pytali tylko pierw tłukli
ludzie, co z Wami? inaczej byście mówili jakbyście wtedy dostali wpierdol
EEE ...żeby dostać wpierdol, trzeba się było postarać, teraz wystarczy napyskować gówniarzowi, który dostał wycisk "na kompanii"
bądź pewien, że to nie będę ja! a ty pewnie zadzwonisz na psy dziś wieczorem bo ktoś na ławce będzie siedziałsadi pisze:Pozyjemy zobaczymy kto najszybciej z was przyjdzie na policje po pomoc ;DD

- ksiezycowka
- Weteran

Hardcore pisze:ja nigdy mandatów nie płaciłem. przyjdzie Ci kiedyś list, że przekazali sprawę do Urządu Skarbowego i trzeba zapłacić bo będzie sprawa w sądzie itp.No oczywiście nie prawda i tylko tak straszą.
nie do końca. ostatnio mojemu facetowi zablokowali na koncie w sumie ponad 600 pln, zawszytskie niezaplacone mandaty, nawet sprzed kilku laty, doliczyli tez odsetki komornicze-nie za wysokie, ale jednak.
odblokowanie trwalo jakies 2 tygodnie i troche bylo przy tym latania, bo musiał jechac do US a tamci po otrzymaniu kaski, wysłali pismo do banku i dopiero zdjeto mu blokade. jeszcze ważne jest czy szanowna pani lodzia w US wysle pismo dzis czy za 2 tygodnie, bo sie jej zapomni.
Ostatnio zmieniony 04 lip 2006, 17:58 przez foxy_lady, łącznie zmieniany 1 raz.
People are all the same
And we only get judged by what we do
Personality reflects name
And if I'm ugly then
So are you
And we only get judged by what we do
Personality reflects name
And if I'm ugly then
So are you
Wróć do „Wszystkie inne tematy”