Kobiety.czego wy wreszcie chcecie??!!

Zagadnienia związane ze sferą uczuciową, a także z problemami dotyczącymi tematów miłosnych oraz kontaktów emocjonalnych z płcią przeciwną.

Moderator: modTeam

Awatar użytkownika
ksiezycowka
Weteran
Weteran
Postautor: ksiezycowka » 07 lip 2006, 21:53

TFA pisze:To chyba niedojrzala gowniara, nie kobieta.
<hahaha> Bosh jakie to trafne.

[ Dodano: 2006-07-07, 21:53 ]
ps. serio mowie a nie zadne ironie i inne.
sylwiczka22
Początkujący
Początkujący
Postautor: sylwiczka22 » 08 lip 2006, 11:39

moon pisze:
TFA pisze:To chyba niedojrzala gowniara, nie kobieta.
<hahaha> Bosh jakie to trafne.

[ Dodano: 2006-07-07, 21:53 ]
ps. serio mowie a nie zadne ironie i inne.

nie lubie cie :> ;)

<fuckoff>

Gdyby kobieta przestala byc zagadką swiata swiat stal by sie nudny a milosc przestala by istniec :> ta a co do problemu to najlepszym lekarstwem na milosc jest druga milosc :]
Qra
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: Qra » 08 lip 2006, 12:08

W dupe mam zagadki pokroju tej jaka odkryl ASR po 6 latach zwiazku...
Sa sytuacje w ktorych mozna 'pobawic' sie w tajemniczosc i w prowadzenie w niewiadome..
Ale co do uczuc zawsze wymagam czystych posuniec i tym samym obdarowywuje moja partnerke..
Awatar użytkownika
ksiezycowka
Weteran
Weteran
Postautor: ksiezycowka » 09 lip 2006, 22:03

sylwiczka22 pisze:Gdyby kobieta przestala byc zagadką swiata swiat stal by sie nudny a milosc przestala by istniec
Kobieta przestała yć zgadka juz dawno temu. ;) Pryznajmniej znana i kochana przez kogos kobieta. NIe trudno taka rozgryźć akurat.
Awatar użytkownika
Beggar
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: Beggar » 09 lip 2006, 22:06

kobiety nikt za nimi nie trafi, a znając odpowiedz na pytanie czego pragną kobiety rządziłbyś światem.... ehh szkoda związku, no i chyba tej prawdziwej miłości... rozumiem cię, bez kitu.. znam ten ból :/
Na przestrzeni lat całkiem inny typ....
onlyjusti
Maniak
Maniak
Postautor: onlyjusti » 10 lip 2006, 08:28

ASR - z pewnoscią dawałeś Jej co trzeba skoro dzieliła z Toba 6 lat, co jest bardzo długim okresem czasu, i Ja nie potrafiłabym poświecić tych chwil prze co(?) przez poszukiwanie czegoś nowego(?) przez zwyczajne znudzenie (?)...nie wiem i nie rozumiem trochę takich zachowań, bo wady sie dostrzega znacznie wcześniej i ktos kto wymienia taki powód zwyczajnie sam siebie oszukuje :/...mówią, że "przechodzone zwiazki" zadko są udane, żadko "owocne" i to kolejne potwierdzenie tego...3maj się i nie obwiniaj siebie, bo to i tak nic nie da :*
OnlyJusti
Awatar użytkownika
Mateo_20
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: Mateo_20 » 10 lip 2006, 08:41

ASR pisze:Po sześciu latach związku rozeszłem się z dziewczyną .Ja się was dziewczyny pytam jak można po tak długim czasie nie wiedzieć czy się kogoś kocha,lubi,czy hu.. wie co inne.

To sie nazywa brak dojrzalosci emocjonalnej.

silence pisze:Z doswiadczenia wiem, ze faceci po pewnym czasie przestaja sie starac... a wtedy my kobiety czujemy sie niedocenione

Z opowiesci kumpli wiem, ze to prawda, ale czy Wy kobiety nie mozecie tez sie troszeczke postarac i wziac czasami sprawe w swoje rece.
"Serca przepełnione miłością
nigdy daleko od siebie nie odejdą"
Sylwia Kocham Cie!!!!!!!!!!!!!
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 10 lip 2006, 08:45

Ciagle sie słyszy tylko , iż to facet ma sie starac , ze potem juz olewa sprawy , jest machinalny itd.
A co kobiety !? potrafia tylko nogi rozłozyc ?
Panie kochane , czas ksiezniczek juz dawno minoł , dzis juz nikt takich nie chce , wiec brac sie do roboty , w koncu jest równouprawnienie , wiec starajcie sie i Wy
poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
Sasa
Bywalec
Bywalec
Postautor: Sasa » 10 lip 2006, 08:58

Andrew pisze:Ciagle sie słyszy tylko , iż to facet ma sie starac , ze potem juz olewa sprawy , jest machinalny itd.
A co kobiety !? potrafia tylko nogi rozłozyc ?
Panie kochane , czas ksiezniczek juz dawno minoł , dzis juz nikt takich nie chce , wiec brac sie do roboty , w koncu jest równouprawnienie , wiec starajcie sie i Wy

dobrze mowi browara mu <browar>

Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”