pozdrawiam gorąco obrzydliwe kłamstwa!
Moderator: modTeam
-
lady in red
- Zaglądający

lady in red
- Zaglądający

Bash pisze:Czyżby? Może teraz sobie Ty zmyslasz fajne historie o bezdusznych użytkownikach tego forum, którzy nic nie robie tylko zmyślają jakieś historie.
Tak nawiasem, do czego prowadzi ten temat?
yyy... tak się jeszcze zastanawiam nad tym co napisaleś... jakbym chciała wymyślic jakiś temat to chyba bym wybrała coś bardziej "czytanego" np. "on mnie rzucił dla innej" albo coś w tym stylu (nie twierdze że to nei są ważne tematy)
a temat chyba można uznać za zamknięty, juz otrzymałam odpowiedzi które mnie interesowały.
-
lady in red
- Zaglądający

TFA pisze:Ja sie chyba domyslam o kogo choziale nie bede operowal nickami
szczerze mówiąc możliwe że się domyślasz (wydaje mi się ze widzialam Twoj nick na tym forum..i jak cala reszta popieraleś biednego chlopca:P), ale masz racje, nie operujmy nickami... takie osoby w końcu same wpadną... dzieki i poadrawiam:)
Asiula pisze:moze byla specjalnie zmienila styl zebys jej nie poznal
jednak nie
Musiała by tez światopoglad zmienić, i jej posty na temat seksu
:|:|:| nie widze tej roli.
ona takich stron nie odwiedza, to jej zdaniem siedlisko szatana
Uważaj bo za chwile Twoj były tu zawita
Prawdę trzeba wyrażac prostymi słowami.
Bash pisze:Uważaj bo za chwile Twoj były tu zawita
hehehe tak juz widze jego post jak sie nad soba biedactwo uzala ;P a swoja droga moge mu nawet zapodac linkiem
tylko pewnie by sie calkiem moje kochane eks malenstwo zdolowalo jakby zobaczylo ze mnie juz nie zalezy ;P zreszta ja juz mialam kiedys podejrzenia co do pewnego uzytkownika ze to moje jest Gdzie jestescie przyjaciele moi? Odplyneli w sinej mgle... Kogo to obchodzi kiedy boli?
Tylko Ciebie... kiedy idzie zle
miałam podobny problem z moim facetem i przyznam, że bardzo zdenerwował mnie fakt, iż mój chłopak opisuje wszystkie sprawy, które dotyczą nas i nikt inny nie powinien o tym wiedzieć. A co najgorsze - on nie powiedział mi o tym, poza tym w żadnym poście nie napisał nic pozytywnego o mnie,co nie znaczy, że wypisywał różne,dziwne,obraźliwe czy nieprawdziwe historie na mój temat,po prostu nie napisał nic o co nie mogłabym mieć do niego pretensji. O tego czasu kiedy ktoś opisuje na forum sytuacje, które są zbliżone do naszych od razu mam wrażenie ze to on,później wychodzą z tego sytuacje, których nie lubimy,pojawiają się podejrzenia i kłamstwa oraz pytanie czy to na prawdę napisał mój chłopak?! Zastanawiam się, czy kiedy ja bym wypisywała różne intymne szczegóły z naszego życia to czy on byłby z tego zadowolony ?!
jabkby to była moja ex to najpierw nazwala by te dziewczyny ktore starały mi sie pomoc kur%ami potem mnie hu%em, potem by mi pogroziła, powiedziała ze mam brzydka dziewczyne i ze ona kocha Maciusia 
So understand;
Don't waste your time always searching for those wasted years,
Face up...make your stand,
And realise you're living in the golden years.
Kermit pisze:jabkby to była moja ex to najpierw nazwala by te dziewczyny ktore starały mi sie pomoc kur%ami potem mnie hu%em, potem by mi pogroziła, powiedziała ze mam brzydka dziewczyne i ze ona kocha Maciusia
nie moge
ale moze sie resocjalizowala Gdzie jestescie przyjaciele moi? Odplyneli w sinej mgle... Kogo to obchodzi kiedy boli?
Asiula, gadalem z nia chwile ostatnio na gg, NIE. Ale ona do kszty złą nie jest. Ona nei wiem jak to nazwac.. takie maski zakłada.Potrafi grac. Zreszta niewazne to juz jest
w syumie kazdy kto tu pisze na swoaj korzysc troche historie nagina... tak mi sie wydaje..
w syumie kazdy kto tu pisze na swoaj korzysc troche historie nagina... tak mi sie wydaje..
So understand;
Asiula pisze:jabkby to była moja ex to najpierw nazwala by te dziewczyny ktore starały mi sie pomoc kur%ami potem mnie hu%em, potem by mi pogroziła, powiedziała ze mam brzydka dziewczyne i ze ona kocha Maciusia
Wstęp...
Rozwiniecie...
Zakończenie
Asiula pisze:a swoja droga moge mu nawet zapodac linkiem
Ja bym tez chciał, aby moja ex poczytala pare topiców
-
lady.26
lady.26, ty masz jakis okrojony swiatopoglad.
Ty nam chcesz chyba wmówić, ze wszystki historie tutaj to baki zmyslane przez porzuconych facetów. Niestety, ale tak nie ma.
Sytuacji wiekszosci z nas po prostu nie znasz, wiec co mozesz wiedziec na temat pogarszania... ?
Ty nam chcesz chyba wmówić, ze wszystki historie tutaj to baki zmyslane przez porzuconych facetów. Niestety, ale tak nie ma.
Sytuacji wiekszosci z nas po prostu nie znasz, wiec co mozesz wiedziec na temat pogarszania... ?
-
lady.26
ok, nie przeczytałam dokładnie wszystkich postów. Ten tekst:"Ty nam chcesz chyba wmówić, ze wszystki historie tutaj to baki zmyslane przez porzuconych facetów", to ty sobie dopowiedziałeś
, bo ja tego nie napisałam i tak nie myśle. Większośc ludzi, którzy tutaj piszą szukają pomocy, dzielą sie opiniamy po to jest to forum.
Chce tylko powiedzieć, że mszczenie się na byłym partnerze(typu pisanie wyzsanych z palca historii, podrzucanie postów itp) nie ma wiekszego sensu, bo myślenie o tym i rozpamiętywanie jeszcze bardziej pogarsza sytuacje. Najlepiej zapomnieć i szykać sobie nową połówke.
Ja wam nie wmawiam, ze piszecie tutaj bajki.
, bo ja tego nie napisałam i tak nie myśle. Większośc ludzi, którzy tutaj piszą szukają pomocy, dzielą sie opiniamy po to jest to forum.
Chce tylko powiedzieć, że mszczenie się na byłym partnerze(typu pisanie wyzsanych z palca historii, podrzucanie postów itp) nie ma wiekszego sensu, bo myślenie o tym i rozpamiętywanie jeszcze bardziej pogarsza sytuacje. Najlepiej zapomnieć i szykać sobie nową połówke.
Ja wam nie wmawiam, ze piszecie tutaj bajki.
Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”