cubasa pisze:Miłość to wtedy, jak mamusia robi dla tatusia kawę i bierze łyczka zanim mu
ją da żeby sprawdzić czy dobrze smakuje.
heh, ja tak zawsze robie <zawstydzony2> , moze cos w tym jest
Moderator: modTeam

Tracy pisze:Żebym mogła stwierdzić, że kogoś kocham to muszę tą osobę, którą wybrałam lubić, szanować, wspierać, ufać i pożądać. Zasypiam i budzę się myśląc o nim. No i chcę go uszczęśliwiać.
Ciekawe co o tym myślicie
Jedyna stała w życiu to zmianaFlyingDuck pisze:Słyszałem kiedyś takie zdanie - miłość jest prawdziwa gdy jeśli ktoś postawi Cię przed wyborem - nigdy nie ujżeć swojej rodziny, lub nigdy nie ujżeć partnera - bez zastanowienia wybierasz partnera. (Wykluczam oczywiście przypadki gdy ktoś nienawidzi swojej rodziny lub nie czuje się z nią związany. Wtedy można zastąpić to powiedzmy najlepszym przyjacielem.)

Pablo85 pisze:ak się objawia uczucie kochania kogoś,jakie są objawy,skąd wiem że ją kocham?
Słyszałem kiedyś takie zdanie - miłość jest prawdziwa gdy jeśli ktoś postawi Cię przed wyborem - nigdy nie ujżeć swojej rodziny, lub nigdy nie ujżeć partnera - bez zastanowienia wybierasz partnera. (Wykluczam oczywiście przypadki gdy ktoś nienawidzi swojej rodziny lub nie czuje się z nią związany. Wtedy można zastąpić to powiedzmy najlepszym przyjacielem.)
Też coś w tym jest... ale też chyba nie do końcaCiekawe co o tym myślicie
ptaszek pisze:To jest okrutne.... ale chyba prawdziwe
Tracy pisze: Żebym mogła stwierdzić, że kogoś kocham to muszę tą osobę, którą wybrałam lubić, szanować, wspierać, ufać i pożądać. Zasypiam i budzę się myśląc o nim. No i chcę go uszczęśliwiać.
FlyingDuck pisze:miłość jest prawdziwa gdy jeśli ktoś postawi Cię przed wyborem - nigdy nie ujżeć swojej rodziny, lub nigdy nie ujżeć partnera
![:] :]](./images/smilies/krzywy.gif)

Jedyna stała w życiu to zmianaFlyingDuck pisze:Cubasa, w tym pytaniu chyba chodzi o coś innego - kto jest dla Ciebie ważniejszy, rodzina czy partner. Wykluczając zobowiązania w stylu dzieci. Nie ważne ile lat jest się razem. Chodzi o to co się czuje, nie jak się decyduje.

Koko pisze:cubasa pisze:"Ona albo Ty, czyli oddałbyś życie za ...?"
Wykropkowałam, bo zmieniam. Za osobę, "którą kochasz"? Prawdziwie.
Oczywiście. Bez zastanowienia i wartościowania.

Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 423 gości