Jak zdobyć kobietę "niedostępną"?
Moderator: modTeam
-
gareth1982
- Bywalec

Obiecałem że napiszę coś więcej po tym spotkaniu, a więc dotrzymuję obietnicy
Spotkaliśmy się tak jak pisałem w piątek wieczorem. Zaprosiłem ją do takiej przytulnej knajpki, gdzie nie było prawie w ogóle ludzi. Pogadaliśmy o dawnych czasach, o tym co robiła po szkole itd. Ogólnie było bardzo sympatycznie, ale że tak powiem zupełnie po koleżeńsku. Oczywiście nie liczyłem na nic więcej po jednym spotkaniu, ale w trakcie tej rozmowy wyczułem coś, co mnie trochę niepokoi. Wydaje mi się, że ona ma faceta w Stanach. Nie pytałem oczywiście o szczegóły, ale z tego co mówiła to jest tam 'ktoś' ważny dla niej. Ale znowu zaskoczyło mnie, że nie chciała za bardzo mówić na ten temat, a raczej, że jakby miała do niego o coś żal. Nie wiem, tak to odczułem, ale oczywiście za język jej nie ciągnąłem. Tylko zastanawiam się dlaczego tak to jest, że dziewczyna nie powie mi wprost, że ma kogoś, żebym sobie nie robił żadnych nadziei. Coś tam niby nadmieni, ale w taki sposób że nie mam kompletnie pojęcia o co jej chodzi. A jakby powiedziała, to dałbym sobir spokój i traktowałbym ją już tylko jako kumpelę. A tak to z jednej strony mówi mi, że do Stanów już na pewno nie wróci, a z drugiej strony ten tajemniczy facet, o którym wspominała. Mam teraz zagadkę, ale postaram się wyciągnąć od niej więcej szczegółów, bo na weekend znowu się umówiliśmy
A tak poza tym to muszę wam powiedzieć, że się w niej strasznie zauroczyłem. Hamuje w sobie te zauroczenie, bo później można się ostro rozczarować, no ale naprawdę nie przypominam sobie czy była kiedykolwiek dziewczyna która by tak na mnie działała jak ona. I nie chodzi tylko o wygląd
.
Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”