Brak wytrysku podczas sexu...

Zagadnienia związane ze sferą fizyczną (cielesną), a także z problemami dotyczącymi tematów współżycia i kontaktów cielesnych. Pozycje seksualne - wymiana doświadczeń.

Moderator: modTeam

niesmialek
Zaglądający
Zaglądający
Postautor: niesmialek » 15 sty 2007, 16:18

co to znaczy za luźna? mi sie podoba jest super tylko problem jest że ja nie moge dojść;/
Awatar użytkownika
kocica
Zaglądający
Zaglądający
Postautor: kocica » 15 sty 2007, 18:08

a pijesz alkohol przed? bo zauwazylam u swojego chlopaka, ze po alkoholu ma problemy z dojsciem do orgazmu :| a zawsze wydawalo mi sie ze alkohol przyspieszy a nie wydluzy, tylko u niego to az za bardzo wydluza
Awatar użytkownika
Sepik
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: Sepik » 16 sty 2007, 02:53

kocica pisze:a pijesz alkohol przed? bo zauwazylam u swojego chlopaka, ze po alkoholu ma problemy z dojsciem do orgazmu a zawsze wydawalo mi sie ze alkohol przyspieszy a nie wydluzy, tylko u niego to az za bardzo wydluza
alkohol moze spowodowac wieksza ochote na seks zwiekszona wyobraznia brak hamulcow wzajamne nakrecanie sie ale jednoczesnie sprawie iz odczucia sa niby slabasze przez co pozniej dochodzi do orgazmu, ja tam bardzo lubie sie kochac spozywajac po drodze jakies winko lub delikatne drinki
"Nie ma spać,
Nie ma oddychać
Żyć nie ma"
Romeo
Bywalec
Bywalec
Postautor: Romeo » 17 sty 2007, 12:40

kocica pisze:a pijesz alkohol przed? bo zauwazylam u swojego chlopaka, ze po alkoholu ma problemy z dojsciem do orgazmu :| a zawsze wydawalo mi sie ze alkohol przyspieszy a nie wydluzy, tylko u niego to az za bardzo wydluza

Mam dokładnie to samo, po alkocholu znacznie dłużej dohodze. <hmm>
Żyj tak aby za 20 lat móc spojrzeć lustro mówiąć nie zniszczyłem sobie życia!

Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”