Zaspokajam do końca kobiete a ona mnie nie pomocy
Moderator: modTeam
Asiula pisze:ja tam sie nie dziwie, ze ona moze miec opory, zreszta czy to taki wielki problem zebys wyszedl do lazienki ? przeciez rozladowac sie mozesz w inny sposob np raczka <aniolek2>
Lexer pisze:Ale to jest inne uczucie widze ze nierozumiesz hmm... to wszystko jest uczucie i to jest co innego gdy razem a samemu bym mial...
Pewnie, że inne! Nie rozumiem tylko, dlaczego każe Ci lecieć do łazienki?
eeee no faktycznie nie przeczytalam wszystkiego
no to cos jest nie tak, moze ma jakies uprzedzenia ale to hmmm w takim razie czemu sie z nim kocha? wydaje mi sie, ze bez szczerej rozmowy to sie nie obedzie...
no to cos jest nie tak, moze ma jakies uprzedzenia ale to hmmm w takim razie czemu sie z nim kocha? wydaje mi sie, ze bez szczerej rozmowy to sie nie obedzie...Gdzie jestescie przyjaciele moi? Odplyneli w sinej mgle... Kogo to obchodzi kiedy boli?
Tylko Ciebie... kiedy idzie zle
Tylko Ciebie... kiedy idzie zle
Lexer pisze:Kochamy sie często i dostaje orgazmu lecz gdy moj sie zbliza to ona mowi zebym szedl do lazienki
Zawsze możesz pobić ją jej własną bronią <zly1>
Lexer pisze:Pewnie masz racje ale tak jakos dziwnie by to wyglądalo jak bym poprosil
Możesz jej powiedzieć coś w tym stylu: Kochanie, źle się czuję z tym, że nie pozwalasz mi dochodzić przy sobie. Czuję się odrzucony, tak jakbyś się mnie brzydziła.
Lexer pisze:jak np powioedziec Jej zeby ogolila sobie lono calkowicie czy to raczej czegos takiego lepiej nie mowic? bo ma ogolone ale nie do końca a takie calkowicie to bardziej....
Tych pytań i odpowiedzi na forum, jest milion chyba
Grzeczne dziewczynki idą do nieba
Niegrzeczne na ziemi mają swój raj
Niegrzeczne na ziemi mają swój raj
Teraz się zapewne powtorze ale rowniez uwazam ze musicie ze soba porozmawiac. O tym czego Ty chcesz i o tym czego chce ona. Na tym wlasnie polega partnestwo. Sex i pieszczoty nie bede do konca przyjemne jesli nie pogadacie co was rajcuje...
Powiedz jej o tym, ze nie chcesz konczyc w kibelku, a ona jesli jej na Tobie zalezy doceni to i jakos na pewno razem poradzicie sobie. Co do konczenia w buzi to ja rozumiem, bo mnie tez to obrzydza ( faceta jednak to rajcuje) ale mozna wymyślec inny sposob, nie koniecznie w buzi.
Yasmine pisze:lol, no w sumie tak, bo Grzechem sa wszystkie dzialania ktore maja na celu doprowadzenie do seksualnego zaspokojenia <aniolek2>
ale ze mnie grzesznica
You naughty filthy girl - zeby mi to byl przedostatni raz
hmm moze to pojscie do lazienki to takie niesmiale polecenie - chodz skonczymy na wlaczonej pralce ?
Moim zdaniem gosciu to ty nigdy seksu nie uprawiałes... Jak mozna nie rozmawiac ze soba o takich rzeczach. Przecież to całkiem naturalne!!! A co do twoich wizji i marzen to mysle ze jestes niespełna rozumu i na miejscu Twojej dziewczyny to juz dawno bym cie pusciła kantem!!! Jak czytam te twoje wypowiedzi to az mnie trzesie w srodku!!! Jezeli tylko takie masz problemy to sie ciesz... bo wierz mi ludzie maja duzo gorsze!!! Wypozycz sobiejakis film "przyrodniczy" i wytnij sobie kilka zeber to bedziesz mógł kończyc we własnych ustach. <belt1>
Kocham Kubusia nad życie, bo tylko on jest normalny.
Izaurek pisze:Moim zdaniem gosciu to ty nigdy seksu nie uprawiałes... Jak mozna nie rozmawiac ze soba o takich rzeczach. Przecież to całkiem naturalne!!! A co do twoich wizji i marzen to mysle ze jestes niespełna rozumu i na miejscu Twojej dziewczyny to juz dawno bym cie pusciła kantem!!! Jak czytam te twoje wypowiedzi to az mnie trzesie w srodku!!! Jezeli tylko takie masz problemy to sie ciesz... bo wierz mi ludzie maja duzo gorsze!!! Wypozycz sobiejakis film "przyrodniczy" i wytnij sobie kilka zeber to bedziesz mógł kończyc we własnych ustach. <belt1>
Nie rozumiem Twojego ataku na niego , chyba sie pogubiłaś

poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
- PuchatekPL
- Zaglądający

Andrew pisze:Nie rozumiem Twojego ataku na niego , chyba sie pogubiłaś
Ja doskonale ją rozumiem!!! w ogóle co za oblesny gosciu! Nie dosc, ze sam fakt seksu oralnego moim zdaniem jest juz odrazajacy, a on jeszcze mowi o konczeniu w ustach? <belt3> Gosciu zastanow sie co ty w ogóle mowisz! Postaw sie na miejscu dziewczyny!
Chcialbys miec czyjes nasienie w ustach?
Kocham Moją Izunie nad życie, bo tylko ona jest normalna!!!
- PuchatekPL
- Zaglądający

A cenisz sie rownie dobrze jak robisz te odrazajace rzeczy?
Yasmine pisze:Czyjes to nie, ale mojego faceta z mila checia .
To chyba nie jest forum dla mnie BLEEEE <belt1>
Ostatnio zmieniony 24 sie 2005, 16:14 przez PuchatekPL, łącznie zmieniany 1 raz.
nie widze roznicy miedzy nasieniem a lizaniem dziewczyny - w takim razie i jedno i drugie to cos odrazajacego. A calowanie sie? no nie to tez jest fujjj i bleee. Jakiej kolwiek wymianie plynow mowimy nie! (jakby ktos nie wiedzial to to jest sarkazm)
Puchatek - ciekawa jestem jak zareagowalbys gdyby Twoja dziewczyna chciala Cie piescic z polykiem. Co? patrzyl bys z nia z odraza?
Puchatek - ciekawa jestem jak zareagowalbys gdyby Twoja dziewczyna chciala Cie piescic z polykiem. Co? patrzyl bys z nia z odraza?
Non! Rien de rien... Non ! Je ne regrette rien !
Puchatkom i innym nacjom , wiec podziekujemy , Bron nas Panie Boze , przed takimi partenrami <browar>
Jak mozesz pisać" kocham Izuskę"
skoro bedziesz sie jej brzydził ...no chyba ze Izuska to mama!! <aniolek2>
Biedna Twa Izuska ...oj biedna , chyba ze trafił swój na swego , w co nie wierze !
Jak mozesz pisać" kocham Izuskę"
skoro bedziesz sie jej brzydził ...no chyba ze Izuska to mama!! <aniolek2>
Biedna Twa Izuska ...oj biedna , chyba ze trafił swój na swego , w co nie wierze !
Ostatnio zmieniony 24 sie 2005, 16:19 przez Andrew, łącznie zmieniany 1 raz.
- PuchatekPL
- Zaglądający

Elspeth pisze:nie widze roznicy miedzy nasieniem a lizaniem dziewczyny - w takim razie i jedno i drugie to cos odrazajacego
Jesli was to nie obrzydza to nie moja dzialka. Nidlugo wasi partnerzy zaproponuja wam zrobienie kupy i rozsmarowanie BLEEE czy cos takiego was tez nie bedzie przerazac?
Elspeth pisze:A calowanie sie? no nie to tez jest fujjj i bleee.
Do tego nie mam zadnych zastrzezen.
Elspeth pisze: Jakiej kolwiek wymianie plynow mowimy nie!
Nie jakich kolwiek tylko tych obzydliwych.
Elspeth pisze:Puchatek - ciekawa jestem jak zareagowalbys gdyby Twoja dziewczyna chciala Cie piescic z polykiem. Co? patrzyl bys z nia z odraza?
Po1. Moja dziewczyna by nawet w zyciu o tym nie pomyslala, bo sie ceni, a ja ja szanuje.
Po2. Mysle ze by mnie to obrzydzilo...
Ostatnio zmieniony 24 sie 2005, 16:21 przez PuchatekPL, łącznie zmieniany 1 raz.
PuchatekPL pisze:Po1. Moja dziewczyna by nawet w zyciu nie pomyslala.
Twoja wiec dziewczyna - nie za długo bedzie Twoją
Bo jesli nawet to jest dewotka cnotka to taką w zyciu nie pozostanie , nawet w klasztorach sie dzieja rózne rzeczy ! <browar>
On sie urwał z choinki ....a pzrecież gdzie tam grudzien
Ostatnio zmieniony 24 sie 2005, 16:22 przez Andrew, łącznie zmieniany 1 raz.
- PuchatekPL
- Zaglądający

Ty puchatek łomocie jeden <browar> <aniolek2> to przeciez dziewczyny to proponują
buachchchchhaaaa!!...nie tyle proponuja co po prostu robią , bo to One mają na to ochotę , my faceci lizemy ich myszki , co sprawia im niejednokrotnie wiecej frajdy niż tylko wkładanie i wyciaganie fiutka , a tak na marginesie ciupciasz sie ty juz
szanowanie to jedno
a piepszenie to całkiem inna rzecz wiec jak wyglada sex u Ciebie
az strach posłuchać ! <aniolek2>
choć pozostaje jeszcze jedna mozliwosc , iz brak temperamentu u nich obojga ich połaczył , wtedy oki ! i pokłon oddaje ...tacy ludzie też są , tylko niech nie piszą głupstewek <browar>
buachchchchhaaaa!!...nie tyle proponuja co po prostu robią , bo to One mają na to ochotę , my faceci lizemy ich myszki , co sprawia im niejednokrotnie wiecej frajdy niż tylko wkładanie i wyciaganie fiutka , a tak na marginesie ciupciasz sie ty juz szanowanie to jedno
a piepszenie to całkiem inna rzecz wiec jak wyglada sex u Ciebie
choć pozostaje jeszcze jedna mozliwosc , iz brak temperamentu u nich obojga ich połaczył , wtedy oki ! i pokłon oddaje ...tacy ludzie też są , tylko niech nie piszą głupstewek <browar>
PuchatekPL pisze:A cenisz sie rownie dobrze jak robisz te odrazajace rzeczy?
Czy sie cenie?? i to jeszcze jak. Cenie sie jeszcze bardziej jak patrze na posty zacofanych ludzi. Jesli sie druga osobe kocha to nie widze w tym nic obrzydliwego. Wrecz przeciwnie to wspaniale, ze moge jej sprawic niesamowita wrecz przyjemnosc. Zaluj Puchatku, ze Ty tej przyjemnosci nigdy nie zaznasz. A moze dziewczyna nie chce Ci robic i tak sobie wmawiasz sam ze to beee
PuchatekPL pisze:Ale jezeli wasi faceci by was szanowali to nigdy by czegos takiego nie zaproponowali!
On nie musi proponowac <aniolek2>
PuchatekPL pisze:To chyba nie jest forum dla mnie BLEEEE
To Ty jestes bee dla forum
.- PuchatekPL
- Zaglądający

Ludzie ja sie zaczynam was bac <boje_sie>
Szanowanie jedno, a pieprzenie to drugie!!! O GOD co ty w ogóle piszczesz dziewczyno!
Boże bron mnie od takich jak ty!!! (nie mam tu nic zlego na mysli)
Ale widze, ze ty jestes obcykana jesli chodzi o seks, wiec nawet nie bede z toba dyskutowac, bo jak sie okazuje to ja ci do piet nie dorastam.
Szanowanie jedno, a pieprzenie to drugie!!! O GOD co ty w ogóle piszczesz dziewczyno!
Boże bron mnie od takich jak ty!!! (nie mam tu nic zlego na mysli)
Ale widze, ze ty jestes obcykana jesli chodzi o seks, wiec nawet nie bede z toba dyskutowac, bo jak sie okazuje to ja ci do piet nie dorastam.
Do piet ? a podyskutuj ze mną, wyjdzie jakis jest obcykany w tej dziedzinie , chetnie sie pokłucę ! a i dowiem czegos nowego bo jak narazie to od roku nic sie nie dowiedziałem <browar>
Co ja pisze ? ano pisze ..interesuje raczej wiekszosc jak Ty to widzisz , bowiem sznowanie nie ma nic do uprawiania sexu , a czasem powinno byc nawet takie iz pozostawia slady , ale pewnie ne wiesz po czym !
Co ja pisze ? ano pisze ..interesuje raczej wiekszosc jak Ty to widzisz , bowiem sznowanie nie ma nic do uprawiania sexu , a czasem powinno byc nawet takie iz pozostawia slady , ale pewnie ne wiesz po czym !
Puchatek skoro sperma jest taka dla Ciebie obrzydliwa to oczywista sprawa jest, ze nigdy sie nie spusciles w swojej pani
Bron mnie Boze, od takich jak TY !
Sa tutaj osoby bardziej obcykane.
PuchatekPL pisze:Boże bron mnie od takich jak ty!!! (
Bron mnie Boze, od takich jak TY !
PuchatekPL pisze:Ale widze, ze ty jestes obcykana jesli chodzi o seks
Sa tutaj osoby bardziej obcykane.
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”