on+ja= ?

Zagadnienia związane ze sferą uczuciową, a także z problemami dotyczącymi tematów miłosnych oraz kontaktów emocjonalnych z płcią przeciwną.

Moderator: modTeam

Awatar użytkownika
guli
Maniak
Maniak
Postautor: guli » 09 sie 2005, 11:09

gargul pisze:Nie wiem może ty tego nie potrzebujesz ale gdyby moja dziewczyna była tak oszczędna w gestach to wolałbym juz chodzićz lodówką a nie z nia. Facet może byc troszke oszczędniejszy w gestach ale nie za duzo.

Nie chodzi mi o to, że ja tego nie potrzebuję (choć 100 sms'ów dziennie bym nie przeżył). Dziewczyna bierze związek w cudzysłów bo on ją za mało przytula a nie pisze nic, czy okazuje jej uczucia w inny sposób. Wynika z tego, że moze źle interpretuje znaki. Nie piszę, że facet z założenia ma być jak klocek, chodzi mi o to, że powinna bliżej przyjżeć się jego zachowaniu, bo nie samym przytulaniem człowiek żyje :)
Grzeczne dziewczynki idą do nieba

Niegrzeczne na ziemi mają swój raj
BoomEr
Bywalec
Bywalec
Postautor: BoomEr » 09 sie 2005, 11:52

guli ma racje, bo kazdy facet inaczej sie zachowuje jeden jest wylewny drugi nie itp. itd. musisz przyjzec sie i rozpoznawac jego zachowania
prien

Postautor: prien » 09 sie 2005, 13:03

guli pisze:Nie chodzi mi o to, że ja tego nie potrzebuję (choć 100 sms'ów dziennie bym nie przeżył).

No z tym sie zgodze :)
guli pisze:...bo nie samym przytulaniem człowiek żyje :)

Powiedz to mojej dziewczynie :P Ja czasmi nie moge jej od siebie odkleic a jak tego wg niej jest za mało to jest zła :D
koffi
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: koffi » 09 sie 2005, 15:55

guli pisze:Dziewczyna bierze związek w cudzysłów bo on ją za mało przytula a nie pisze nic, czy okazuje jej uczucia w inny sposób. Wynika z tego, że moze źle interpretuje znaki. Nie piszę, że facet z założenia ma być jak klocek, chodzi mi o to, że powinna bliżej przyjżeć się jego zachowaniu, bo nie samym przytulaniem człowiek żyje :)

Przytulanie to był przykład - ogólnikowo to tak napisałam.
A tak naprawdę to nic nie ma, jeśli mam interpretować jego czyny/gesty to mogłabym się ich dopatrzeć tylko i wyłącznie w oczach, w tym jak na mnie patrzy.... a przecież to tak mało.... wieje chłodem i mimo najwięszych chęci z mojej strony ten "związek" nie ma racji bytu na dłuższą metę... nie można ciągle dawać nie otrzymując nic w zamian...
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 09 sie 2005, 15:57

Mozna ...gdy sie kocha !! <browar>
poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
Awatar użytkownika
Hyhy
Weteran
Weteran
Postautor: Hyhy » 09 sie 2005, 16:06

A poza tym chyba krotko ze soba jestescie?

A i po co porownujesz ze kolezanka dostaje 100 smsow? Moze porownaz ze np kolezanke zdradzil facet? Bez sensu to wszystko...
"Jest taka cierpienia granica, za ktora sie usmiech pogodny zaczyna...Hyhy "

hyhy e(L)o :)
koffi
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: koffi » 09 sie 2005, 16:24

Andrew pisze:Mozna ...gdy sie kocha !! <browar>

ale nie jednostronnie...

Hyhy pisze:A poza tym chyba krotko ze soba jestescie?

2 miesiące... więc trzeba spróbowac i poczekać na prawdziwe uczucie?

A i po co porownujesz ze kolezanka dostaje 100 smsow? Moze porownaz ze np kolezanke zdradzil facet? Bez sensu to wszystko...

czasami szuka sie po prostu odpowiedzi,wyjaśnienia niekoniecznie jak widac w dobrych przykładach. Masz racje bezsensu to wszystko.

Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”