foxy_lady pisze:Moja kolezanka miala faceta z szynami na zebach i czasem miała poranione usta od niego. Nie ma miłosci bez bolu
... niesmaczne... bez tego tez by sie obylo...
Moderator: modTeam
foxy_lady pisze:Moja kolezanka miala faceta z szynami na zebach i czasem miała poranione usta od niego. Nie ma miłosci bez bolu
moon pisze:Mnie się jakoś średnio takie coś podoba.
To jeszcze zależy od twarzy. Niektórzy tak się śmieją, mówią, ze nawet nie wiesz, ze noszą.
moon pisze:Okulary mnie równiez odrzucają, a przynajmniej u mężczyzn. Mniej atrakcyjni sa dla mnie zza szkła.
moon napisał/a:
Okulary mnie równiez odrzucają, a przynajmniej u mężczyzn. Mniej atrakcyjni sa dla mnie zza szkła.
Mnie wręcz przeciwnie! Bardzo mi się podobają mężczyźni w okularach. Są bardziej poważnniejsi (przynajmniej takie sprawiają wrażenie ), przystojniejsi, wrażliwsi i inteligentniejsi Ale to też oczywiście nie wszyscy!
gosia napisał/a:
okularom mówię nie. ( co gorsza podczas kursu prawa jazdy wyszlo, ze mam wde wzrosku, ale okulary odpadaja )
To co? Soczewki, czy rezygnujemy z prawka?
gosia napisał/a:
tylko zalecil wizyte u okulisty, a wpisal, ze mam zdrowe oczy la eto juz tak teraz jest.
No ale chyba zdajesz sobie sprawe, ze okulary za kierownica nie sluza ozdobie tylko poprawie bezpieczenstwa Przede wszystkim wlasnego
moon pisze:Co nie znaczy, zeładne i że kazdy w nim dobrze wygląda.
stn pisze:Od tego czasu żaden chłopak się mną nie zainteresował, choć wcześniej wcale nie narzekałam na brak powodzenia. Wydaje mi się, że to właśnie z powodu aparatu, że to on odstrasza ode mnie facetów. Czy dziewczyny noszące aparaty są aż tak nieatrakcyjne??
megane pisze: chociaż ja ogólnie lubię jak ktoś ma metal w różnych dziwnych miejscach
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 47 gości