Dzindzer pisze:OneLove napisał/a:
flores napisał/a:
Nie mam zamiaru reaktywowac 'znajomosci', ale satysfakcja jest niesamowita.
Dziecinne zachowanie,nie lepiej odebrac powiedzieć żeby sobie dała siana i żyć dalej?
bo sie nie znasz. Sa ludzie których ego domaga sie podbudowywania, a to własnie taki sposób, bo jaki on jest teraz rozchwytywany przez nia, jak to moze pokazac byle babie, jaka miec satysfakcje
W takim razie cieszę się,że ja na normalnieszych ludzi trafiam,którzy potrafią powiedzieć o co im chodzi a nie udają niedostepnych żeby mieć z tego jakąs dziwną satysfakcje.
KocurekV pisze:Czemu ciągle widzę jego wady,czemu nie czuję tej iskry tak jak było na poczatku...
Bo widac to nie to,zauroczenie/zakochanie minęło zamiast w coś wiecej się przerodzić.
W takie sytuacji lepiej dać sobie spokój zamiast unieszczęśliwiać siebie a przed drugą osobą udawać,że jest dobrze.
flores pisze:OneLove napisał/a:
Dziecinne zachowanie,nie lepiej odebrac powiedzieć żeby sobie dała siana i żyć dalej?
No a Ty myslisz, ze co ja niby zrobilem? Myslisz, ze nie powiedzialem 'daj mi spokoj', 'odczep sie'. Co mam zrobic wg Ciebie teraz? Gadac z Nia przez ten telefon i wysluchiwac dalej glupot? He?
Nie wiem,nie jestem wróżką. Widać nie dosyć dosadnie jej to powiedziałeś. Albo nie zrozumiała,widać trzeba jej powtórzyć.
flores pisze:Teraz ciesze sie zemsta.
I to jest własnie dziecinne,nie wyszło to "papa" a nie "ja zrobie na złośc Tobie a Ty mnie" bo to strasznie głupie. Chcesz mieć ją z głowy to trzeba postawić sprawe jasno a nie mścić sie nie wiadomo po co.
flores pisze:A teraz gdy jej 'nie wyszlo' mam odegrac role spowiednika i wielkiego przyjaciela?
Nie,tylko zamiast bawić się w zemste postaw sprawe jasno,powiedz,że masz ją w d*** i nie chcesz mieć kontaku.
Max pisze:Wyjaśniło się i potwierdzilo, także to na 99 % kit nie był.
Więc cieszę się i życzę powodzenia