Trudna sytuacja

Zagadnienia związane ze sferą uczuciową, a także z problemami dotyczącymi tematów miłosnych oraz kontaktów emocjonalnych z płcią przeciwną.

Moderator: modTeam

Zakochana:*
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: Zakochana:* » 18 lut 2007, 11:05

Dzindzer pisze:to jacys tacy nie dla mnie ci faceci. ja tam moge znecic, ale zdobywac, wchodzic w jego role nie mam zamiaru.
Nie wiem sakd bierzesz takich facetów

A ty chyba myslisz że jestes najmądrzejsza na świecie-widocznie są tacy jesli tak pisze <diabel>
Dzindzer pisze:mrt napisał/a:
Bo przyklaskujesz jej nadziejom

bo maja podobne nastawienie
Nie mam podobnego nastawienia-jestem z moim SKARBEM od dawna i poznałam go raczej w całkowicie innych okolicznościach....Staram sie tylko ją zrozumieć bo ja w jej wieku miałąm nieco podobne problemu..........
:*
Awatar użytkownika
Olivia
Weteran
Weteran
Postautor: Olivia » 18 lut 2007, 11:36

Zakochana:* pisze:bo ja w jej wieku miałąm nieco podobne problemu..........

Jak ja byłam w Jej wieku, to net nie był tak rozpowszechniony, a zwłaszcza fora, i każdy se sam radził. A teraz niedługo ktoś zapyta o to, jak ma przebiegać Jego stosunek z drugą połową?

Zgadzam się z Dżindżer, to facet zdobywa. Takie są prawa natury. Kobieta nęci, uwodzi, ale zdobywa facet. I koniec kropka!
"Miarkuj złość.
Po gniewu cienkim lodzie nie kręć się
Bo on za chwilę może trzasnąć"
Awatar użytkownika
Bash
Weteran
Weteran
Postautor: Bash » 18 lut 2007, 12:41

Olivia pisze:Zgadzam się z Dżindżer, to facet zdobywa. Takie są prawa natury. Kobieta nęci, uwodzi, ale zdobywa facet. I koniec kropka!

Nareszcie ktoś normalny. <browar>
Czasami się zastanawiam, jak ludzi radziliby sobie bez Internetu, komórek etc. Era 'osobistego' zagadania do faceta/kobiety już chyba dawno odchodzi w cień. Niestety.
Prawdę trzeba wyrażac prostymi słowami.
Awatar użytkownika
Marissa
Weteran
Weteran
Postautor: Marissa » 18 lut 2007, 12:54

Dzindzer pisze:dokladnie, przez niesmialosc, może to zrobic mniej udolnie. ale jak by mu zalezało to juz bys cos o tym wiedziala. Jego próby poderwania ciebie mogły by byc troche niezgrabne ale by były

O właśnie!
Facet jest jak łowczy... To on musi zdobywać, kobieta może dać jedynie sygnał, że on może zacząć zdobywać. Niech się troszkę pomęczy, postara - wtedy będziesz bardziej atrakcyjna i bardziej wartościowsza. A jak podasz się na talerzu... może i weźmie i ugryzie kawałek, ale to już nie to.
Awatar użytkownika
Dzindzer
Moderator
Moderator
Postautor: Dzindzer » 18 lut 2007, 15:24

Zakochana:* pisze:A ty chyba myslisz że jestes najmądrzejsza na świecie-widocznie są tacy jesli tak pisze <diabel>

jestem skromna osoba, dlatego uwazam, ze prawie najmadrzejsza :P
a gdzie ja napisałam, ze nie ma ??
Zakochana:* pisze:jestem z moim SKARBEM od dawna

tylko czemu tak wykrzykujesz tego skarba
Zakochana:* pisze:.Staram sie tylko ją zrozumieć bo ja w jej wieku miałąm nieco podobne problemu..........

dlatego napisałam, ze macie podobne nastawienie do pewnych spraw, nie napisałam, ze jestescie teraz w sytuacjach podobnych.
Olivia pisze:jak ma przebiegać Jego stosunek z drugą połową?

wypluj to ale juz. Zobaczysz ci co sie pytaja o pocałunki zaczna pytac o lodziki a potem o seks

Wróć do „Miłość, uczucia, problemy”