Mia pisze:Dzownił, miło
fajnie
kurczę, jak zwykle nie chce mi się spać
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
Yasmine pisze:a co on robi. W sensie czym się zajmuje. I skąd jest <wywiad>
Yasmine pisze:ja nawet nie wiem co to blachara tak do końca

Jeszcze pytasz?Nola pisze:czemu nie![]()
Ale o co chodzi? Komu ja niby miałam rozpowiadać i co? Ja się nie bawię w organizację żadnych spotkań. Stały kontakt z Warszawy tak naprawdę z dwoma userami utrzymuję i tyle. Chcesz se robić to se rób - jeśli będę mieć chwilę i będę w Warszawie to może się nawet pojawię, ale mnie w nic nie mieszaj.Golly Gee pisze:żeby już ksieżycówce taki pomysł sprzedać, żeby zaczęła rozpowiadać to dookoła, to się ldzuie psychicznie nastawią.
A gdzie ja narzekam niby?Mati pisze:a potem narzekasz, że ludzi nie widujesz jak Ty nie chcesz przyjechać![]()
Nola pisze:kurczę, jak zwykle nie chce mi się spać mam za to ochotę się pouczyć

unlucky_sink pisze:WARSZAWKA
Sama przesyłałaś więc jest to chyba jednoznaczne z przyzwoleniem ...Mia pisze:raz, że fajnie,że widziałeś jakieś moje zdjęcia bez mojego pozwolenia,
Silić nie, ale wrażenie pozostajeMia pisze:powiedz jak można w ogóle silić się na ocenę charakteru patrząc na zdjęcia?
Poza tym oglądając sporo róznych zdjęć i zestawiając je z potem z osobami na zywo mam jako takie porównanie Yasmine pisze: to ja jestem czarna spalona na słońcu. Coś mu się pomylało.
Yasmine pisze:Zagłębie to mi się tylko z Tedem kojarzy, a to chyba nie jest dobry znak .
Yasmine pisze:a co studiuje
księżycówka pisze:A moze to tak naprawdę Ted w przebraniu? ;DD
Mia pisze:ale tak jakbym miała od siebie jechać to kawałek jest.
eng pisze:Sama przesyłałaś więc jest to chyba jednoznaczne z przyzwoleniem ...
Yasmine pisze:księżycówka napisał/a:
A moze to tak naprawdę Ted w przebraniu?
Dobra, że młodszy to okej, ale mniejszy i z brzuszkiem ? Nie sadzę .
Yasmine pisze:znaczy się, on przyjeżdża do Ciebie
Mia pisze:I brzydkie te wszystkie miasta tam, feee

No dla niej mogą być brzydkie przecież, a dla Ciebie nieTedBundy pisze:Siewierz, Sławków, DG, Czeladź, brzydkie, że szok
Czy Ty się musisz wszystkiego przyczepić?

A skąd Ty możesz wiedzieć co ona widziała do diabła? Żyje na świecie 25 lat i do tego całego Zagłębia ma blisko.TedBundy pisze:bo jak ktoś g.... widział a potem się mądrzy
TedBundy pisze:bo jak ktoś g.... widział a potem się mądrzy, to mnie to drażni osobiście, rodowitego Zagłębiaka od 4 pokoleń
Nie powiem, lubię się tam przejechać gdzieś, połazić, przygnębić się i uciec w żywsze regiony kraju TedBundy pisze:tak,tak Siewierz, Sławków, DG, Czeladź, brzydkie, że szok
księżycówka pisze:No dla niej mogą być brzydkie przecież, a dla Ciebie nie Czy Ty się musisz wszystkiego przyczepić?
TedBundy pisze:bo jak ktoś g.... widział a potem się mądrzy, to mnie to drażni osobiście
AMX pisze:Sosnowiec to świetne miasto.
Dzindzer pisze:Ted a nie wolał byś mieszkać w Katowicach??
bo z racji posiadania w tamtym regionie połowy rodziny własnej oraz kilku znajomych mam okolicę zjeżdżoną świetnie.
Mia pisze:Reszta jest okropna i jakoś jak powiedziałam to w pracy to nikt się tak nie oburzał.
Mia pisze:Katowice swoją drogą to jedno z brzydszych miast na Śląsku ;P
Dzindzer pisze:ewentualnie tamto sprzedała i kupiła inne lub nawet dom bym kupiła, skoro u was taka taniocha jest.
lollirot pisze:Sorry, ale klimat niektórych miasteczek Śląska i Zagłębia nieodłącznie kojarzy mi się z tym, co czułam w Bukareszcie - że można tam pożyć parę lat, napisać bestsellerową depresyjną powieść i popełnić samobójstwo
Mia pisze:Katowice swoją drogą to jedno z brzydszych miast na Śląsku
Mia pisze:przyjdź kiedyś na spotkanie i wtedy takiego chojraka zgrywaj, co?
Dzindzer pisze:A właśnie myśleliście już nad wspólnym mieszkaniem
TedBundy pisze:W Katowicach nie ma już praktycznie działek, a ja są, mają upiorne ceny.
TedBundy pisze:bzdura. np Bytom
TedBundy pisze:i oczyszczająco.
Kraków, Wrocław i Gdańsk to moi faworyci

lollirot pisze:Dzindzer napisał/a:
Ze wszystkich miast chyba najbardziej mi sie Kraków podoba jednak
Kraków, Wrocław i Gdańsk to moi faworyci
Nadawca stwierdzil, ze wszystko ok i sie ze mna skontaktuja. Tylko, ze to juz prawie miesiac trwa TedBundy pisze:ciekawe swoją drogą, w jakich miejscach mojego regionu te obserwacje poczyniłaś Bo chętnie je skonfrontuję ze swoimi.
TedBundy pisze:bzdura
TedBundy pisze:Katowice - Zadole, Brynów, Ochojec, Ligota - pięknie, spokojnie i oczyszczająco.
![:] :]](./images/smilies/krzywy.gif)
TedBundy pisze:bardzo chętnie, ale jakoś nie mam nastroju Cię oglądać i słuchać
co już nam nie raz udowodniłeś, również faktem niepojawienia się, na co większych spotkaniach ![:] :]](./images/smilies/krzywy.gif)
lollirot pisze:Kraków, Wrocław i Gdańsk to moi faworyci
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 204 gości