Nissan Navara

Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam

Moze i tak. Ja kocham duze auta. Mniejszych niz taka navara nie trawieTedBundy pisze:yle że kupno terenówki, gdy jeździ się tylko po miastach, a nie testuje jej w terenie czy bezdrożach, to typowy lans
. Nadal moim marzeniem pozostaje tez TIR 
moon pisze:pozostaje tez TIR
Europejskie trucki nie mają takiego uroku,niestety. moon pisze:Mniejszych niz taka navara nie trawie

Mowiac szczerze: nie wiam za bardzo. Sama jestem mala wiec moze dlatego? Poza tym nie lubie po prostu aut do ktorych jak wsiadasz musisz sie schylic zeby nie zaryc glowaTedBundy pisze:czemu?
Wiem, że się czepiam, ale Kenworth jest amerykański (USA nie należy do TIR). A w Europie ich się nie użytkuje ze względu na przepisowo ograniczoną długość zestawu.TedBundy pisze:moon pisze:pozostaje tez TIR
osiemnastokołowy Kenworth![]()
Europejskie trucki nie mają takiego uroku,niestety.
Co oznacz ten skrót?Zaq pisze:TIR
Mysiorek pisze:Focus.... dno dna. Po tygodniu sie zepsuł, podstawili nówkę na zastępstwo - sie zepsuła. Trzecia używka już jeździła, przynajmniej do czasu wydania pierwszego.

Międzynarodowy transport drogowy. Jest to konwencja celna związana z międzynarodowym przewozem rzeczy dzięki wprowadzonym specjalnym dokumentom - tzw. karnetom TIR. Dzięki temu nie trzeba na każdej granicy sprawdzać ładunku, przeładowywać, rozładowywać i cudów wyprawiać, tylko można zrobić trasę międzynarodową od urzędu celnego do urzędu celnego.Pegaz pisze:Co oznacz ten skrót?

Faktycznie, sam też preferuję duże samochody, ale jakże modne ostatnio SUV-y (samochody, które udają terenówki) uważam za bezsens i lekarstwo na kompleks mniejszości.Pegaz pisze:A co do dużych samochodów..to nie tyle lans co zwyczajnie wygoda..I bezpieczeństwo..czego chcieć więcej?

Wszystko jest OK, tylko bezsensem wg mnie jest kupowanie terenówki do jazdy tylko po mieście z tego powodu, że jest duża. Dla takich ludzi stworzono SUV-y, samochody udające terenówki, które poza drogą utwardzoną zajechałby niewiele dalej niż standardowe sedany. Jest wiele innych dużych i praktycznych aut, które nie próbują nic udawać i dlatego pod większością względów są lepsze od SUV-ów. Ale wspomniana przez Ciebie Navara nie jest akurat SUV-em. Bliżej jej do prawdziwej terenówki.moon pisze:Co w nich nie tak jest?
Zaq pisze:tylko bezsensem wg mnie jest kupowanie terenówki do jazdy tylko po mieście z tego powodu, że jest duża
Przecież o to głównie chodzi TedBundy pisze:Przecież wiadomo, jaki to piękny lans podjechać pod klub czy knajpę 4X4Przecież o to głównie chodzi

TedBundy pisze:słusznie,ale nie po to tacy kupują terenówki. Przecież wiadomo, jaki to piękny lans podjechać pod klub czy knajpę 4X4
TedBundy pisze:nie po to tacy kupują terenówki. Przecież wiadomo, jaki to piękny lans podjechać pod klub czy knajpę 4X4
![:] :]](./images/smilies/krzywy.gif)
To też de facto wózki na sprawdzanie ich w terenie. Maverick pisze:Mercedesem.
TedBundy pisze:również Landcruisery
![:] :]](./images/smilies/krzywy.gif)
A z tym się zgodzę, wszędzie ładnie wyglądaTedBundy pisze:G w bezdroża - jak najbardziej, IMO
Ja nie mówię,że te drugie są złe, bo, co by nie mówić, kozacko wyglądają 

Faceci bywają czasem durni. Kartoflany lans 

Tylko - co z tego? Podnieca Cie to? <zniesmaczona>Maverick pisze:I niech sobie bedzie ze wchodze do nory, jak to najszybsza nora na swiecie![]()
![]()
![]()
Najzabawniejsze to jets kiedy mu tym samym odpowiadasz i juz silnikiem brumkasz porzadnie po czym swiatlo sie zmienia a on jeeeedzie.TedBundy pisze:najbardziej zabawne jest,jak jakiś dupek na światłach, na drugim pasie rzuca ci kose spojrzenie, by się "pościgać"
Gratuluję odwagi i współczuję głupoty.Maverick pisze:3 pasmowa ulica a ja raz na 1 pasie raz na 3 slalomem miedzy autami przy predkosci... zwiekszajacej sieStanelo na 150 niestety
A ograniczenie do 80
![]()
Maverick pisze:Niestety seicento nie daje takiej mozliwosci jazdy jak bym potrzebowal. Chcac zeby przyspieszal porownywalnie do wiekszych samochodow (w sensie tak jak one zazwyczaj przyspieszaja a nie tak jak moga na maxa) musze go na 3 biegu do 120 ciagnac. Ale i tak sie fajowo jechalo dizsiaj. 3 pasmowa ulica a ja raz na 1 pasie raz na 3 slalomem miedzy autami przy predkosci... zwiekszajacej sieStanelo na 150 niestety
A ograniczenie do 80
Jakis cyc chcial sie zam na trzymac bo mu droge zajechalem ale jakos zrezygnowal
![]()
![]()
![]()
I dobrze bo by nie mial szans mimo ze moze w lepszym aucie.
W kazdym razie dzisiaj zrozumialem ze potrzebuje auta do wyscigow w miescieKamera na glowe, pasazer z 2ga kamera i jazdaaaa. Bez zapietych pasow.
Wróć do „Wszystkie inne tematy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 565 gości