3.
Wszelkie pudry, podklady, korektory, roze
Podkład - Loreal Translucide 5 (używam od kilku lat; gł. zalety: nie tworzy tzw. maski na twarzy, dostosowuje się do naturalnego koloru cery i poprawia koloryt), Róż - Bourjois 5; trwały, wydajny, nie wysusza, po prostu wart swojej ceny... Rewelacja jednym słowem!!!!
Podkład ok. 10 funtów, róż ok. 40 zł
4.
Usta - blyszczyki, pomadki, konturuwki,
Bszczyk firmy DuWop - bardzo trwały, "przykleja się" do ust, nie wysusza 5
Błyszczyk ok. 10 funtów
5.
Koloryzacja wlosow - farby, szampony koloryzujace
Loreal - Casting 5; Delikatny, nie niszczy włosów, kolor piękny 4 a nie 5 za trwałość, w końcu to szmpon nie farba...
Cena ok. 4 funty
6.
Balsamy do ciala
Oceanic - balsam z masłem malinowym & wit. A; Dove nutri serum - oba rewelacyjne jak dla mnie, wspniale się rozprowadzają, nawilżają, ujędrniają, wygładzają... Spełniają swoje zadanie na 5...
Oceanic - nie pamietam
Dove od 2 funty (w promocji
)
7.
Akcesoria do depilacji
Jednorazówki Bic używane codziennie podczas kąpieli... Marze o depilatorze <olaboga>
9.
Mydla, olejki, plyny , zele do kapieli, peelingi
Dior - Addict, Jadore - pięknie pachną...
Dodawane zazwyczaj jako gratis do wody perfumowanej. Nigdy nie kupiłam osobno, ale cena kształtuje się w granicach 100 zł.
10.
Antyperspirany, dezydoranty, perfumy
Antyperspiranty tylko w kulce, wszystkie spełniają swoje zadanie
Woman Versace, Gloria Cacharel, Addict Dior na zimę i jesień - piękne i trwałe zapachy
Kenzo Le Monde, D&G Light blue - lato i wiosna...
Wszystkie wody o pojemności 30 ml - powyżej 100 zł, o pojemności 50 ml powyżej 180 -200 zł
13.
kremy, maseczki, toniki, mleczka do demakijazu
Większość produktów Nivea Visage. Teraz testuję

odżywczy krem na noc i jestem zachwycona... Na dzień ostatnio Bielenda rozświetlający jest ok. 4
Nivea Visage ponad 4 funty, Bielenda 13 zł.
14.
szampony do wlosow i odzywki do wlosow
Pantene do długich czarnych włosów - produkowany specjalnie na rynek w Indiach
odżywka z tej samej serii - u mnie się sprawdza 5!
1 funt
15.
preparaty do stylizacji - pianki, zele lakiery
wosk z brylantyną Joanny 5;
ok 6 zł
Niektórych cen nie pamiętam dokładnie <zawstydzony> Teraz nie mieszkam w Polsce i niektóre polskie produkty nie są tu niestety dostępne...
A jeśli chodzi o szampon,to naprawdę istnieje coś takiego!!!! no i cena przystępna!!!