Również nie widze sensu ciągnąc tej dyskusji i ciesze się, ze chociaż w tym jednym jesteśmy zgodne.
po jakim czasie bycia razem - seks?
Moderator: modTeam
- ksiezycowka
- Weteran

- Weteran

Nie wszystkie, ale generalizowac nie można nawet w takich wypadkach wedle własnego widzimisie wpojonego podczas okresu dojrzewania.
Nie mówię, ze każda 13 ma iśc z kims do łóżka. Ale są i takie które są na to gotowe i to robią bez szkód w psychice.
Zdaje sobie jednak sprawe, ze nie wiele ich jest, ale są. Dlatego ja nie zamierzam wszystkich do jednego wora wpieprzac.
Nie mówię, ze każda 13 ma iśc z kims do łóżka. Ale są i takie które są na to gotowe i to robią bez szkód w psychice.
Zdaje sobie jednak sprawe, ze nie wiele ich jest, ale są. Dlatego ja nie zamierzam wszystkich do jednego wora wpieprzac.
- milenka112
- Entuzjasta

moon pisze: Ale są i takie które są na to gotowe i to robią bez szkód w psychice.
no moze nie ma jakiś przeszkód w psychice ale dziewczyny te żałuja potem ze w tym wieku juz to zrobiły i twierdza ze to za wcześnie ze wcale nie były gotowe na to ...
ale pewnie i od tego znjada sie wyjatki...
you touch me
in special places...
in special places...
- marzata1986
- Entuzjasta

moon pisze: Mże po sląsku tylko zaszpilkowane pustaki biegają
Moon ...?czy ty masz cos do sląska
i nie wdawaj sie w dyskursy z " Mia" Ona jeszcze jest na tym etapie co ja byłem 20 lat temu , wiec ją rozumiem ! tyle , ze Ona sama pokory sie nauczy ...znaczy sie zycie ja nauczy ! <browar>
poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
-
((missi))
- ksiezycowka
- Weteran

Amenhotep
hm... moze tak... raz musiałem czekać 7 dni, a właściwie to ona czekała bo ja byłem niedysponowany technicznie :-)
a tak to albo nigdy do niczego nie doszło, albo sex był w pierwszym dniu, lub po prostu od tego sie zaczęło - tak jak np. z obecną moją miłością (z tym że ją jedyną znałem już bardzo długo i bardzo dobrze zanim zaczeliśmy związek, pozostałe były właściwie "nowymi znajomosciami" )
[ Dodano: 2005-09-29, 23:16 ]
z pewnych wzgledów lekarka powiedziała ze nie powinienem przez kilka tygodni współżyć...
dziś złamałem ten zakaz tylko 3 razy... więc jak oni u licha chcą nie pie*** (kochać) sie kilka lat???????? jestem w ciężkim szoku, bo moge zrozumieć być - samotnym i nie uprawiać sexu (bo i z kim?) akle mieć u boku kobiete (czy faceta jeśli chodzi o kobiety) i nie mieć ochoty na sex?? przez kilka lat???? to nie w zoo ich sie powinno zamykać tylko dobrowolnie powinni poddać sie kastracji i podwiazaniu jajników !!!!!!!!!!!!
jestem conajmniej zdziwiony...
a tak to albo nigdy do niczego nie doszło, albo sex był w pierwszym dniu, lub po prostu od tego sie zaczęło - tak jak np. z obecną moją miłością (z tym że ją jedyną znałem już bardzo długo i bardzo dobrze zanim zaczeliśmy związek, pozostałe były właściwie "nowymi znajomosciami" )
[ Dodano: 2005-09-29, 23:16 ]
Agusia pisze:Znam parke,ktora chce do slubu czekac...Ciekawe jak w praktyce to im wyjdzie. <aniolek2> ...
z pewnych wzgledów lekarka powiedziała ze nie powinienem przez kilka tygodni współżyć...
dziś złamałem ten zakaz tylko 3 razy... więc jak oni u licha chcą nie pie*** (kochać) sie kilka lat???????? jestem w ciężkim szoku, bo moge zrozumieć być - samotnym i nie uprawiać sexu (bo i z kim?) akle mieć u boku kobiete (czy faceta jeśli chodzi o kobiety) i nie mieć ochoty na sex?? przez kilka lat???? to nie w zoo ich sie powinno zamykać tylko dobrowolnie powinni poddać sie kastracji i podwiazaniu jajników !!!!!!!!!!!!
jestem conajmniej zdziwiony...
Mam za sobą trzy długie związki i za kazdym razem nie szłam do sypialni wcześniej niż po trzech miesiącach. Wczesniej chyba nie warto, bo traci się wszystko, co piekne przed - kolacje, randki w kinie i przeżywanie kazdego "niechcącego" dotyku. Do tego pierwszy pocałunek i całą subtelność, która później nie jest już czymś pierwszoplanowym. Nie zamieniłabym tego na trzy miesiące wcześniejszy seks. Naprawdę nie warto 
- ksiezycowka
- Weteran

misiek_yogi
- Początkujący

- Entuzjasta

- Weteran

- Weteran

Cześć, to mój pierwszy post. Szukałam podobnych tematów, ale nie znalazłam tego, co by mnie interesowało...
Jak długo spotykaliście sie z kimś, zanim zaczęły się dalej posunięte pieszczoty, sex francuski itp...? Bo sama nie wiem, czy sie nie śpieszę za bardzo, a mam ochotę na pare rzeczy...
Nie chcę być źle odebrana.
Dzięki za góry za odpowiedzi! Pozdrawiam
Jak długo spotykaliście sie z kimś, zanim zaczęły się dalej posunięte pieszczoty, sex francuski itp...? Bo sama nie wiem, czy sie nie śpieszę za bardzo, a mam ochotę na pare rzeczy...
Dzięki za góry za odpowiedzi! Pozdrawiam
Re: Po jakim czasie?
Driada pisze:Bo sama nie wiem, czy sie nie śpieszę za bardzo, a mam ochotę na pare rzeczy...
jeżeli masz na to ochote i jeżeli czujesz, ze to juz powinno nastąpić to chyba nie ma specjalnych przeszkod ku temu. wiadomo, że jedna para idzie ze soba do łóżka po pierwszej randce a inna po 3 latach...
ja akurat po jakis 4 m-cach bycia razem zdecydowalam sie na 'cos wiecej'.
"To jest tak, że gdy mam co chcę,
Wtedy więcej chcę.
Jeszcze."
Wtedy więcej chcę.
Jeszcze."
Driada pisze:Bo sama nie wiem, czy sie nie śpieszę za bardzo, a mam ochotę na pare rzeczy...Nie chcę być źle odebrana.
zaraz bo ja nie łapie. Chcesz chyba usrednic nasz czas i po takimn oddacsie rozkoszom cielesnym bez ciuszków
przeciez to Wasza indywidualna sprawa. jestes gotowa to zrzucaj fatałaszki i baw sie ze swoim facetem.
Ja ci nie napisze, bo zwyczajnie, raz ze zaduzo dwa, ze ja takich rzeczy dokładnie nie pamietam, trzy nie widze sensu
a ile ty spotykasz sie ze swoim facetem, czy cos czujecie do siebie
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”