TedBundy pisze:albo i gorzej
czyli co człowiek który weźmie coś do czego został upoważniony i odejdzie z tym zasługuje na śmierć
Ja teoretycznie znam wszystkie piny do kart, ale w praktyce pamiętam jeden
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam

TedBundy pisze:Łaby urżnąć przy łokciach, na początek, w publicznym miejscu
![:] :]](./images/smilies/krzywy.gif)

TedBundy pisze:zupełnie mnie nie znasz
pani_minister pisze:Jakbyś się nie porzygał, to znać nie chcę
...Przypomina mi się jak czytałem o pewnym lwowskim kacie, który był już za stary i jednego gościa cały dzień kołem łamał i nie mógł go skończyć.
To dopiero było coś, a nie jakieś tam ucięcie ręki. 

PFC pisze:Kwestia przyzwyczajenia moim zdaniem... Na wojnie nie takie rzeczy się robiło

PFC pisze:i jednego gościa cały dzień kołem łamał i nie mógł go skończyć.

TedBundy pisze:Jak podały koszerne media, Katowice płacą najlepiej w kraju
tyko że to tylko statystyka. średnią zawyżają tysiące górników w kilkusettysięcznym mieście (średnia płaca w ty zawodzie to 3 tys.
nabrałaś sie na ta reklamęDzindzer pisze:To jest niesprawiedliwe, bardzo niesprawiedliwe, bo ja pije tego obleśnego actimela, który ma mnie naiwna konsumentkę chronić przed chorobami, a on nic nie chroni
przecież te "uodparniające" bakterie trafiają do brzuszka a angine masz w płuckach 
pani_minister pisze:Z tego, co pamiętam, to specyfika łamania kołem była taka, ze ładnych parę dni się umierało, jak kat był fachowy
...Nie pamiętam już jak to się skończyło, ale chyba musieli młodszego do pomocy sprowadzić.
pani_minister pisze:Idę sobie od Was, patologianci ;P
Olivia pisze:Ja bym własnego męża nie zrobiła współwłaścicielem, a co dopiero zwykłego faceta.
Dzindzer pisze:Ona mu ciągle zarzucała, że nie umie jej tak w pełni zaufać, że przez to sie porządnie nie mogą zbliżyć.
sprytnie to wymusiłaDzindzer pisze:To sie nazywa dowód miłości ponoć
Gosia... pisze:Ale nie wyobrażam sobie, żebym nie miała wspólnego konta z mężem.
Yasmine pisze:Kupiłam pierwszy raz w życiu te buty w dziurą w palcach <nigdy nie zapamiętam jak to się nazywa>
Nola pisze:Olivia napisał/a:
Ja bym własnego męża nie zrobiła współwłaścicielem, a co dopiero zwykłego faceta.
jas teź:|
![.[:D]. [:D]](./images/smilies/zadowolony.gif)
AMX pisze:Cienka Czerwona Linia po raz 30. Uwielbiam ten film, chociaż i tak nic nie przebije książki.

AMX pisze:Cienka Czerwona Linia
AMX pisze:Uwielbiam ten film
Nola pisze:Olivia napisał/a:
Ja bym własnego męża nie zrobiła współwłaścicielem, a co dopiero zwykłego faceta.
jas teź:|
PFC pisze:lektor jest akurat klimatyczny, ale często są pomyłki albo też okazuje się, że ludzie wg. niego mówią zupełnie coś innego, niż naprawdę.
tarantula pisze:To juz jest standartem w polskich tlumaczeniach. Czasem raczki mi opadaja jak slysze co powiedzial bohater a jak to lektor przetlumaczyl.
Kiedyś to brali konsultacje jakiegoś generała czy komandora (np. Dyskanta do "Polowania na czerwony październik"), a teraz, to już chyba każdy może tłumaczyć.
...W każdym razie jeśli idzie o filmy wojenne przynajmniej, to ja bym to robił dużo lepiej i nawet za darmo, bo to sama przyjemność. ![:] :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Olivia pisze:Właśnie obejrzałam różne zdjęcia na swoim kompie i co jak co, ale włosy to mam fotogeniczne.
Olivia pisze:A ja nikogo i tyle.

O mamusiu! <boje_sie> Czy ja anulowałam byłego co do funduszu emerytalnego czy jak to się zwie? A konto? Już nie pamiętam czy go upoważniałam. Pomijamy fakt, że do kompa zna wszystkie moje hasłaOlivia pisze:Ja bym własnego męża nie zrobiła współwłaścicielem, a co dopiero zwykłego faceta.
Nie, nie martwię się o stan tych rzeczy, ale kurcze zapomniałam o takich sprawach i trza by było pozmieniać jak coś No ja też. Wygodne skubaństwo.Gosia... pisze:Poza tym optuję za intercyzą i rozdzielnością majątkową.
Pomijając fakt, że sam produkt generalnie zdrowy wcale nie jest i z paru rynków zdaje się był wycofywany?Blazej30 pisze:przecież te "uodparniające" bakterie trafiają do brzuszka a angine masz w płuckach
A że gdzie?Zaq pisze:Staszewski rządzi!

Blazej30 pisze:nabrałaś sie na ta reklamę![]()
Blazej30 pisze:a angine masz w płuckach
Nola pisze:<hahaha> sprytnie to wymusiła
Nola pisze:Gosia... napisał/a:
Ale nie wyobrażam sobie, żebym nie miała wspólnego konta z mężem.
ja sobie jak najbardziej wyobrażam oddzielne![]()
księżycówka pisze:i z paru rynków zdaje się był wycofywany?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 45 gości