lollirot pisze:Grzegorza Macieja, Marcina Piotra, Zuzannę Marię, Natalię Paulinę, Wojciecha Michała i jeszcze z piętnastkę.
a Mateusza?
jak tam mija Wam wieczoremk?
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam

To co zawsze - miłego seksuGrace pisze:Teoretycznie 12 godzin nie minęło, ale no nie wiem, kurcze. Co myślicie?
To nie dlatego! Bez aparatu idzie się obejść, a chodzić trzeba mieć w czym! ;PDzindzer pisze:Bo wywalasz kase na pierdoły, ciągle jakieś szmatki bieliźniane kupujesz, oooo, ale żem powiedziała
Skrajnie. Z jednej strony cuuuudnieMati pisze:jak tam mija Wam wieczoremk?
, a z drugiej kryzysowa sytuacja rodzinna na ostro księżycówka pisze:To nie dlatego! Bez aparatu idzie się obejść, a chodzić trzeba mieć w czym! ;P
jak tam mija Wam wieczoremk?

Po prostu nie zdzierżę i zawsze ostro reaguje, jak ktoś deprecjonuje pracę, nie wiem, kierowcy zawodowego, listonosza, gońca
spokojnie, jeszcze jedno pisemko, przewertowania dofinansowń unijnych i właściwie mogę się kłaść spać. Jutro lajtowe zajęcia, Norymbergę w teatrze tv oglądamy.
Mia pisze:a nawet jeszcze gorzej.

pani_minister pisze:Bo, paradoksalnie, to nie ja czuję się lepsza - to mi często źle opłacane i niezadowolone panie i panowie zawodów różnych usiłowali udowodnić, że są lepsi.

księżycówka pisze:Nie podejrzewałabym Cię o to

księżycówka pisze:Ja to tylko kątem oka widziałam trochę jak chora z gorączką leżałam więc w sumie nie mam zdania.
W nocy jak się kładę to jedynie na przemian idą sztandarowe kreskówki CN.
(Ja zasypiam przy CN.)
![:] :]](./images/smilies/krzywy.gif)

TVN? O TYN nie słyszałam. Jeśli tak to ja mam identycznie. Czaaasem jak jest jakiś dobry film to inną włączę. A tak to tylko w nocy TV idzie i przy którymś z tych dwóch kanałów zasypiam. Ostatnio przy CN.PFC pisze:Ja oglądam już tylko dwie stacje TYN 24 i CN.
...Ted mnie za to zje, no ale trudno. ,<lol>

księżycówka pisze:Że czym i w co? <boje_sie>
Ja nie umiem używać
księżycówka pisze:Bo Ci ktoś uwierzy
księżycówka pisze:Ja nie umiem używać

Yyy.. Imię i nazwisko?Mati pisze:no jaki masz login na skype'ie? a strzałki w sensie, sygnały. wiesz. pierwsze "tiiiiit" i rozłączamy się
Waż słowa. Ja całe życie się przed tym ustrojstwem broniłam i nie używałam nigdy. ;PMati pisze:Mamcia. zaadoptowałaś informatyka a takich prostych rzeczy nie umiesz obsługiwać? no nie rób siary...
I jeszcze wujek Cie podbudował.Wujo Macias pisze:Z Ciebie to taki informatyk, jak ze mnie Eduardo Spocona Reka.![]()
Wujo Macias pisze:Món, idz na to. Bedzie fajnie.

Wujo Macias pisze:Z Ciebie to taki informatyk, jak ze mnie Eduardo Spocona Reka.
księżycówka pisze:Yyy.. Imię i nazwisko?
ok. nie ważneksiężycówka pisze:A z Ciebie to żaden informatyk póki co ;P

A na takiej, ze dla mnie informatyk, to ktos kto robi w zawodzie. Jakbys cos umial, to by nie bylo wozenia pizzy, jeno siedzenie na tylku i kompilowanie, kodowanie, powiekszanie cyckow w fotoszopie.Mati pisze:nie wiem na jakiej podstawie oceniasz moje umiejętności, aaaaaaaaale ok...

Dokładnie tak. Informatyk nawet z tytułem to nie jest dla mnie informatyk.Wujo Macias pisze:A na takiej, ze dla mnie informatyk, to ktos kto robi w zawodzie. Jakbys cos umial, to by nie bylo wozenia pizzy, jeno siedzenie na tylku i kompilowanie, kodowanie, powiekszanie cyckow w fotoszopie.
Nie wiedziałam, że nie wiesz jak się nazywam. Przecież nawet Wujo wie ;PMati pisze:ta. dużo mi to dałook. nie ważne

Wujo Macias pisze:A na takiej, ze dla mnie informatyk, to ktos kto robi w zawodzie.
Wujo Macias pisze:Jakbys cos umial, to by nie bylo wozenia pizzy, jeno siedzenie na tylku i kompilowanie, kodowanie, powiekszanie cyckow w fotoszopie.
księżycówka pisze:Dokładnie tak. Informatyk nawet z tytułem to nie jest dla mnie informatyk.
księżycówka pisze:Nie wiedziałam, że nie wiesz jak się nazywam. Przecież nawet Wujo wie ;P
teraz i ja wiem. gracias <browar>Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 204 gości