Miałam na myśli przypadkach gdzie z wiekiem idzie doświadczenie, czyli takie normalne, a nie jakieś ekstremaGrace pisze:Zgadza się, chociaż patrząc na Błażeja![]()

Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam

księżycówka pisze:Mi chodziło o to, że mając 16 lat to może i po 1,5 dnia znajomości już można o sobie mówić, że para i że "się kocha". Im człowiek starszy tym inne podejście do bycia z kimś.

Grace pisze:Heh, są namacalne dowody, że ci w kompie grzebie
Jeszcze.
ale że coksiężycówka pisze:Zgadza się, chociaż patrząc na Błażeja
Miałam na myśli przypadkach gdzie z wiekiem idzie doświadczenie, czyli takie normalne, a nie jakieś ekstrema
księżycówka pisze:i po 1,5 dnia znajomości już można o sobie mówić, że para i że "się kocha".
lollirot pisze:no, biegnąc odebrać telefon
, teatralnie wyrżnęłam się o kabel, zrzuciłam bidaczka rzutem koszącym na podłogę

księżycówka pisze:Eyelinery są głupie!

Toż właśnie próbuje. Wczoraj pomazałam rękę i nie powiem - fajnie się trzyma, a ja ciągle mam problem przy kredce z tym. Więc dziś testuję toto. Górna powieka to luz jeszcze, ale dolną dziwnie się robiłoMia pisze:Tym się powinno trochę poćwiczyć![]()
A z nią zawsze mam mniejszy problem przecież jak kredką robię.
Ja znów ni cholery. Do szkoły pojechałam, miałam tam siedzieć na angielskim tylko do 16.20, a tu nam zrobił tylko zapisy i wróciłam. Powoli zbieram się za to na dobrą szamęMia pisze:Wyspałam się w końcu
AMX pisze:Mam jedno pytanie do prawinków (jeżeli tacy znajdują się na forum) albo do osób obytych z prawem w stopniu większym niż podstawowy. Jeżeli podpisałem umowę przedwstępną na kupno mieszkania,ale do sfinalizowania całej transakcji nie doszło( notariusz był umówiony ale dzień przed terminem nastąpiło nieformalne zerwanie umowy z powodu usterek technicznych mieszkania) to czy ta umowa ciągle obowiązuje.Ja cały czas jestem w posiadaniu umowy przedwstępnej, nie podpisywałem żadnej zrzeczenia się umowy i etc, sama umowa jest tak skonstruowana,że nie ma ram czasowych. Jak ktoś był by wstanie mnie oświecić w tym temacie, to był bym wdzięczny.

Ja zjadłam za całe stado księżycówek za to, a potem mogłam już tylko leżeć i film oglądać.Nola pisze:a jeszcze zjeść coś muszę, cały dzień nic nie jadłam![]()
Ja nieNola pisze:czuję wiosnę![]()
księżycówka pisze:Ej no ja tylko chciałam Cię zmotywować do ogarnięcia się do wyjścia!
Im dłużej tym siedzisz tym więcej wirusów możesz przez sieć złapać
Ja nieTo jeszcze nie to powietrze
księżycówka pisze:Nosem wyczuwam na zewnątrz jak jest już to.
tak bym mu zrobił jakbym go dorwał...
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 184 gości