Olivia pisze:A w co ja się ubiorę i takie tam, pojęcia nie mam...
ja wlaśnie doradzałam mamie, co ma na imprezę włożyć
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
Yasmine pisze:rzepraszam, że się wtrącam w te Wasze zakłady, ale że niby z nowym jakimś facetem czy o co chodzi
tarantula pisze:ok, beda po drodze randki ale nic z tego powaznego nie wyjdzie.
Olivia pisze:Wam to się naprawdę musi nudzić w życiu, skoro żyjecie cudzym...

Ja właśnie wyjątkowo pozwoliłam sobie na gorącą herbatę z sokiem malinowym i cytryną i wracam znów do lipy z miodem o temperaturze pokojowej.Mia pisze:ja herbatę karmelową![]()
Ja mam słabość z lekka. Tylko nie lubię się tym zaklajstrowaćOlivia pisze:Nie lubię karmelu, toffi i tych innych klejących i ciągnących się... ;P
Ja dziś nawet wyjątkowo dobrze pomimo 3,5 h snu.Nola pisze:czuję się beznadziejnie, mięśnie mnie bolą i jestem rozlazła, bleee. to chyba efekt 5h snu,sadze.
Efekt budzenia o 10.30 kiedy ja o 7 zasnęłam Ja to kurna powoli mam całą bazę w komórceOlivia pisze:Na razie zapisałam sobie numery do tańszych taxi, żeby mieć czym wracać.
Obecnie preferuję Glob lub City 
księżycówka pisze:Zależy co przez to rozumiesz.
księżycówka pisze:Ja się awanturowałam w Nowy Rok z wszystkimi w Wawie chyba już. ;DD

Nie, toż ja prawie-abstynentką jestem. Nie mogłabymW sensie jabola?![]()
O t żeby ruszyli kupry po chorego Cubsia. Walczyłam jak lewO co poszło?
O matko, jak ja wracam z imprez to ja nie wiem no ;P Generalnie nie zdarzyło mi się tyłka odmrażać, w dyskusje czasem się wdaję to są mili, jadą do celu ok na moje oko, a na autach się nie znamOlivia pisze:No czy szybko przyjeżdżają, są mili, nie obwożą naokoło i samochody nie są w stanie przedzłomowym.

księżycówka pisze:O t żeby ruszyli kupry po chorego Cubsia. Walczyłam jak lew

Tutaj było trochę inaczej. Po prostu był problem z taksówką i wszyscy wkurzeni telefonami.Olivia pisze:Kiedyś po koncercie żaden taksówkarz nie chciał wziąć dziewczyny, która miała problemy z nogami. Ledwo stała, w pewnym momencie aż usiadła na chodniku. A poszło o to po prostu, że zrobiła pod siebie, z choroby. A Oni się wszyscy namawiali, żeby uważali, aby Jej nie brać.

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 165 gości