Grace pisze:Czytam cię i nie mogę. Proszę, bądź kimś innym...
Grace pisze:i zdejmij ten avatar
a mi się podoba
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
TedBundy pisze:który w miarę możliwości pomoże odsączyć POpaprańców

. Aż sobie oblukałam taką drugą, ale już zwykłą materiałową fioletową z szelkami i może też ją kupie 

księżycówka pisze:Jakby Twój Młody robił ta herbatę to nie wiem czy dziadkowie by dali radę

potem znów coś się dzieje, że mnie uskrzydla

No tak ja dziś chyba też się miałam uczyć ;DDNola pisze:aaaaa, mam już dosyć nauki...
Ja tostera mieć nie mogę. Inaczej żadna dieta i żadne ćwiczenia by mi już nie pomogły. Sandwicha nie używam prawie, ale toster to inna bajka. Gofrownica mnie nie kręci zupełnieMia pisze:nad jakimś tosterem albo gofrownicą właśnie
księżycówka pisze:Sandwicha nie używam prawie
księżycówka pisze:Gofrownica mnie nie kręci zupełnie

Też tak mamMia pisze:My mamy, ale ja zbytnio nie lubię, a tosty uwielbiam
Tylko suche w zasadzie lubię. Tak to nie przepadam zbytnio. Bez szału.Mia pisze:Nie lubisz gofrów?
O ja też se kawę zrobię. Uczę się pić bez cukru ;DD A potem do gastrologa jadę.Yasmine pisze:a ja się dopiero zabieram. Czyli obowiązkowo najpierw Maxwell House

ja z całowaniem chcę wyrobić się do 50-tki. z łapaniem za uda może w następnym wcieleniu...Wujo Macias pisze:do 40tki uda mi sie w koncu nie tylko pocalowac jakas panne, ale i moze za udo zlapac.

księżycówka pisze:O ja też se kawę zrobię. Uczę się pić bez cukru ;DD A potem do gastrologa jadę.

Zwróciłabym cokolwiek co zawiera słodzik chyba. To jest dopiero ohydaYasmine pisze:bleeeee. Ja słodzik obowiązkowo no i mleko
Ja robię z dwóch. Tylko, że takich i po 6-7 dziennie pijałam. Ostatnio walnęłam sobie z 4 na raz po długiej przerwie i było kilka h nieprzyjemnie. Za to po kawie od razu mogę też iść spaćYasmine pisze:Ale ostatnio zrobiłam sobie z 3 łyżeczek i tak mi serducho na wykładzie waliło, że mi świeczki po oczach skakały i nie mogłam przepisywać ze slajdów, bo się literki rozmazywały.

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 45 gości