No przynajmniej jeszcze kilka minut.
I po co była ta 8 seria z głupią dziewuchą jako przerywnik

Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam

Wujo Macias pisze:To to musi byc wysoki poziom, na tej infie. "Brawo Jasiu".
Mati pisze:Wujo Macias napisał/a:
To to musi byc wysoki poziom, na tej infie. "Brawo Jasiu".
liczy się papier...

tarantula pisze:Skad bierze sie taka glupota w ludziach

A moja ma prawie 20scia, a jeszcze sie nawet nie calowala.Ja to podejrzewam, że moja prawie 15-letnia siostra coś kombinuje już. No miłość na zabój, a i zainteresowanie seksem też jest.

Wujo Macias pisze:Mozesz rozwinac mysl?
Nemezis pisze:Ja to podejrzewam, że moja prawie 15-letnia siostra coś kombinuje już. No miłość na zabój, a i zainteresowanie seksem też jest. Młoda jest głupiutka, więc wszystko możliwe. Zastanawiam się tylko czy i w jaki sposób mogę jej to wybić z głowy
Dzindzer pisze:Nemezis tak z ciekawości, ile miałaś lat kiedy zaczęłaś uprawiać seks, jak nie chcesz nie odpowiadaj
księżycówka pisze:Okej. Ty ją znasz, a nie ja. Miej swoje zdanie.
miałem niewiele więcej jak zaczynałem...
Nemezis pisze:Mam. Dla mnie to głupota, a już ostatnia rzecz, w jaką uwierzę to to, że dziewczynka w tym wieku ma takie potrzeby seksualne
Nemezis pisze:Ale to pewnie dlatego, że wydaje się byc rozsądniejsza.

No, a mi się po raz n-ty nie chce tu dyskutować nad wiekiem inicjacji. Wszystko jest względne tak naprawdę. Są takie do do 30stki nie powinny nawet tematu dotykać, są i takie że z głową to robią mając 14 lat.Nemezis pisze:Dla mnie to głupota, a już ostatnia rzecz, w jaką uwierzę to to, że dziewczynka w tym wieku ma takie potrzeby seksualne (i nie mówię tu o tym, że jej ciało nie reaguje podnieceniem, bo pewnie jakoś tam reaguje)

To nie jest charakterystyczne tylko dla Polski, nie operuj komunalami.Mati pisze:Wujo Macias napisał/a:
Mozesz rozwinac mysl?
na wyższej informatycznej szkole zawodowej studiować pedagogikę??

księżycówka pisze:Obejrzałam w 3 tygodnie wszystkie odcinki Bleacha, które powstawały od 2004 roku do chwili obecnej.

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 45 gości