unlucky_sink pisze:wygrałam marynarkę
pokazuj. ja marynarki rzadko kupuje, bo to jedyna z tych czesci garderoby, ktore musze mierzyc, albo sa za szerokie w ramionach, albo nie dopinam sie w biuscie. z koszulami zreszta mam tak samo.
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
unlucky_sink pisze:wygrałam marynarkę

lollirot pisze:oj ja nie chcę długiej, w długiej bym się beznadziejnie czuła.

mi sie ta 2 nie podoba, ale to tak dla kontrastu-.Nola pisze:ta pierwsza od unlucky całkiem całkiem, ale druga w ogóle - ta góra jakaś taka bieliźniana
Wujo Macias pisze:http://allegro.pl/item264...andrzejki_.html
Nola pisze:ta pierwsza od unlucky całkiem całkiem
Wujo Macias pisze:Zreszta w malej "malej czarnej" wygladalabys swietnie. J
lollirot pisze:niech ktos tam zajrzy materiał przeczytać bo ja czytam ale mi to niewiele mówi o jakości...
lollirot pisze:dzięki, że pomagasz

księżycówka pisze:Wiem. I to widac, ale kurna bez przesady <wciaz w gapia sie w "gruboosc" ich nog>
Mnie się fioletowe rajstopy podobają, sama często noszę kolorowe :-)Mia pisze:Fioletowe rajstopy w zestawie
Wszystko generalnie lepiej wyglada na szczupłych osobach ;-)Mia pisze:A-form generalnie lepiej wyglada na szczuplych osobach.
Jawka pisze:Nie wyszłabym w czerwonych rajstopach o których pisała Yas, ale do filotetu nic nie mam, a wręcz przeciwnie.
Jawka pisze:Wszystko generalnie lepiej wyglada na szczupłych osobach ;-)

Wróć do „Wszystkie inne tematy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 448 gości