Czyli jakoś koło czerwca 
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam

Nie wiem co Twojej tarczycy dolega. Pomyślałam, że może masz nadczynność.lollirot pisze:Właśnie tyje się przy niedoczynności, to jeden z objawów. Jak widać nie mój.
Super. Pamiętasz, że ja gardzę policją, prawda?Mati pisze:Mamcia, może po szkółce będę jakiś czas w Warszawie, lub Krakowie (albo we Wrocławiu) w ramach praktyki zawodowejCzyli jakoś koło czerwca
![:] :]](./images/smilies/krzywy.gif)
księżycówka pisze:Nie wiem co Twojej tarczycy dolega. Pomyślałam, że może masz nadczynność.

Przecież Ty tak zapowiadasz i zapowiadasz, że ją odwiedzisz od mniej- więcej 1726 roku.Mati pisze:księżycówka pisze:Super. Pamiętasz, że ja gardzę policją, prawda?
no to nawet na herbatę nie wyskoczysz ze mną z takiego powodu?...
Wujo Macias pisze:Przecież Ty tak zapowiadasz i zapowiadasz, że ją odwiedzisz od mniej- więcej 1726 roku.

Wujo Macias pisze:I jak na moje, to mówić że jest się z wykształcenia informatykiem można mówić po studiach, nie po technikum.
zawodu wyuczonego.
Po wczorajszej "Nocy na świecie" byłam pod piorunującym wrażeniem cały wieczór, doskonałe.
![.[:D]. [:D]](./images/smilies/zadowolony.gif)

W Słupsku czyli? Ale jak już to bliżej Gdyni, niż Gdańska.Mati pisze: no i okazało się, że jednak nie będę w Pile...a bliżej GdańskaWujo, strzeż się
W Słupsku czyli? Ale jak już to bliżej Gdyni, niż Gdańska.Mati pisze: no i okazało się, że jednak nie będę w Pile...a bliżej GdańskaWujo, strzeż się
Mijka pisze:Wróciłam z zakupami
Wujo Macias pisze:W Słupsku czyli? Ale jak już to bliżej Gdyni, niż Gdańska.
Wujo Macias pisze:esteś bratem tego kibola Śląsku Wrocław
lollirot pisze:Czekam na leczenie jak na zbawienie [joł], nareszcie koniec chronicznego niewyspania, zmian nastrojów i marznięcia
Yasmine pisze:Ja z biegiem czasu coraz bardziej się upewniam, że nie chce wyjść za mąż, już o dzieciach nie wspominając .
Wróć do „Wszystkie inne tematy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 437 gości