O ktorej godzinie bierzecie tabletki?
Moderator: modTeam
O ktorej godzinie bierzecie tabletki?
troche moze glupie pytanie...ale wasza godzina brania tabletki?? bo nie moge ustalic optymalnej godziny:]
nie masz problemu z braniem tych tabletek? z tego co wiem to poszczególne serie w opakowaniu różnia sie miedzy soba, dla mnie byloby to mylace
heh w ostatnim miesiacu tak sie zakrecilam ze wzielam tylko 14 tabletek z opakowania zamiast normalnych 21 eh to moje roztargnienie
heh w ostatnim miesiacu tak sie zakrecilam ze wzielam tylko 14 tabletek z opakowania zamiast normalnych 21 eh to moje roztargnienie
The one I adore
The one i've been looking for
The one i've been looking for
- ksiezycowka
- Weteran
od samego poczatku biore pigulki rano po obudzeniu sie, najczesciej jest to ok 9tej albo 10tej. Kiedys probowalam przerzucic sie na wieczorne przyjmowanie ale za czesto zdarzalo mi sie przeoczyc godzine i brac pozniej, wiec trzymam sie rannej dawki. Poza tym jak wieczorkiem zamierza sie "imprezowac" to chyba lepiej rano...
Non! Rien de rien... Non ! Je ne regrette rien !
- ksiezycowka
- Weteran
to dziwne bo ja słyszałam (również od lekarza) że właśnie te nowszej generacji jednofazowe tabletki z małą zawartością hormonów można brać z większą rozbieżnością czasową
sophie pisze:mam takie tabletki, ze kilka godzin wte czy we wte nie robi roznicy. Za to przy tabletkach o słabszej ilości hormonów to jest nieskazane (Cilest, Logest, Mercilon itd)
to dziwne bo ja słyszałam (również od lekarza) że właśnie te nowszej generacji jednofazowe tabletki z małą zawartością hormonów można brać z większą rozbieżnością czasową
- milenka112
- Entuzjasta
- Uzależniony
a ja biore o 7 rano heh chyba jestem poki co jedyna co tak wczesnie bierze:p ale zawsze jak do szkoly wstawalam to akurat bralam i juz sie przyzwyczailam i sie budze..a jakbym sie nie obudzila to mam przypominacz ustawiony
FOLIO --> www.beautifullyexecuted.deviantart.com
- ksiezycowka
- Weteran