Czemu mowisz ze ona jest taka zla? Sam jej na to pozwoliles. Kobieta jak ma strasznie dobrze to albo jej censored albo jej sie znudzisz. Czasem mi sie zdaje ze najlepiej jest miec wszystko w dupie gleboko w dupie i srac na to co bedzie... wlasnie ucze sie tak robic. No i dlatego jestem z deczka censored w tym momencie ale damy rade
Poza tym jeden z postow autora zalecial mi ZARTEM. zaraz zacyuje...
abcd pisze:nie uwierzycie. Powiedzialem jej ze ojciec nie daje mi samochodu i ze rowerem nie przyjade bo za oknem leje. A ona na to ze mam cos zrobic i sie postarac. No i jest na mnie zla ze nie przyjechalem.
Chlopie co Ty censored CIe? Gdzie Ty masz mozg czlowieku? Wez ja w beret sieknij censored na deszcz to sie moze zastanowi co ty censored szofer jestes??
abcd pisze:No bo tak to wyglada ze to tylko mi zalezy. I tak bylo prawie zawsze. Kazda klotnie musialem ja rozwiazywac, to zawsze ja musze do niej zadzwonc, napisac SMSa, blagac zeby ze mna porozmawiala. To jest chory uklad.
MAMY CIE... ja wiem ze masz wewnetrza blokade ze chcesz zeby bylo dobrze i w ogóle ale tak sie nie da, co musiales rozwiazac? Musiales cos robic? Dales dupy na maksa bo kiedy trzeba ustapic to sie ustapuje( a czasem nawet z przyjemnoscia masz frajde ze ona moze sie dzieki tobie np cieszyc), ale kiedys trzeba otworzyc oczy jak sie dzieje cos takiego. Kobiety maja wspaniala zdolnosc powolnego ale SKUTECZNEGO wdrapywania sie na glowe i wiem o czym mowie, ja TEZ z tym walcze tylko w innej formie niz Ty i z innej nieco pozycji. I dziwi mnie to a zarazem szokuje ze po prawie 2 letnim zwiazku ja ciagle czasem czuje, ze ONA chce wejsc mi wlasnie na glowe!!! I kiedy nie mam nic przeciwko to niech se wchodzi, ale kiedy cos mi nie pasuje to nawet nie ma o tym mowy! Wlasnie sie pozarlismy...