Polski Horror
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
-
- Zaglądający
Siemka, niedługo do kin wchodzi nowy polski horror ,,W lesie dziś nie zaśnie nikt". Idziecie na premierę? I co wgl sądzicie o tym filmie po zwiastunach? Mnie on zaciekawił i to w sporym stopniu, na tych nowych trailerach już więcej można dostrzec. Mi np. bardzo podoba się sceneria.
Re: Polski Horror
Fakt, sceneria daje taki fajny klimacik wycieczki szkolnej, obozu i wgl. Ale mnie ciekawi bardzo ten wątek z bliźniakami i jak to jest powiązane z potworem z filmu. Na film się oczywiście wybiorę .
-
- Zaglądający
Zapewne ten potwór ma coś z nimi wspólnego, bo tam widać, że jeden z nich się w coś chyba przemienia, a ten potwór taki zmutowany się wydaje lub zniekształcony.
sylwia4012 pisze:Zapewne ten potwór ma coś z nimi wspólnego, bo tam widać, że jeden z nich się w coś chyba przemienia, a ten potwór taki zmutowany się wydaje lub zniekształcony.
Widzę, że już snujemy teorie ;P. Ale to fajnie. Ja podam swoją teorię.
Bliźniaków jest 2, jeden się w coś zmienia więc może być on tym potworem. Ale jest jeszcze drugi. Pokazany jest Wojciech Mecwaldowski jako bodajże jakaś osoba z zarządu obozu. Ciekawi mnie czy to nie jest ten drugi brat. To by w sumie mogło w jakiś sposób wyjaśniać czemu potwór atakuje akurat ten obóz.
Uuuu, ciekawa teoria. Nie myślałam o tym w ten sposób. Według mnie fajnie to by grało razem.
Zapowiada się ciekawie. Mnie kupił już pierwszy teaser z tą ręką na drzewie. Na pewno się wybiorę
- derstly001
- Początkujący
Do kina się wybieram, ale nie nastawiam się, że to będzie horror
Odwaga jest to wiedza o tym, czego się bać, a czego nie
Horror komediowy, na Filmwebie ludzie raczej przychylnie reagują, na pewno warto obejrzeć.
Nie tak dużo kręci się w Polsce kina gatunkowego.
Nie tak dużo kręci się w Polsce kina gatunkowego.
Ja oglądałam ostatnio polski horror Demon z 2005r. Grabowski tam grał, no fajna obsada. Film ma specyficzny klimat, konczy się w sposób nieoczywisty
Masakra, oglądałem ten film i brak mi słów żeby opisać ten słaby film.
Naprawde nie przesadzam...
Naprawde nie przesadzam...
szczerze... to nie lubie horrorów, polskie filmy, jak najbardziej, ale nie ten gatunek, wole cos luzniejszego, przy czym mozna sie zrelaksowac ostatnio na przyklad ogladalismy z mezem Zenka na VOD, super film, jesli ktos lubi ten rodzaj muzyki to juz w ogole pozycja obowiazkowa do obejrzenia
Wróć do „Wszystkie inne tematy”