Jakie obuwie męskie wam się podoba?
Moderator: modTeam
Jakie obuwie męskie wam się podoba?
Kobiety dużą uwagę zwracają na buty faceta, w takim razie chciałbym się dowiedzieć od kobiet jakie obuwie męskie wam się podoba? Wiem, że na pewno czyste i zadbane Tylko jaki fason? Adidaski, skórzane, zamszowe.. ?
Szukałem podobnych tematów i nie znalazłem.
Szukałem podobnych tematów i nie znalazłem.
- Candy Killer
- Uzależniony
nie cierpie tych krokodylkow noskow i innych choc do garnituru oczywiscie..jakos nie wyobrazam sobie faceta w garniaku i w trampkach
ale na codzien do jeansow to wszelkiego rodzaju sportowe typu Vansy DC Etnies itp itd
ale na codzien do jeansow to wszelkiego rodzaju sportowe typu Vansy DC Etnies itp itd
FOLIO --> www.beautifullyexecuted.deviantart.com
a mnie za cholere nie, no chyba, ze do garnituru. Strasznie nie podoba mi sie jak facet chodzi w koszuli i jeansach i w takich eleganckich butach. Zdecydowanie lubię u mężczyzn sportowe obuwie.Joasia pisze:Mi podobają się pantofle - skórzane/zamszowe (w zależności od pogody)
"To jest tak, że gdy mam co chcę,
Wtedy więcej chcę.
Jeszcze."
Wtedy więcej chcę.
Jeszcze."
-
- Początkujący
Mi się podoba wszystko, jeżeli jest odpowiednio dobrane.
Ostatnio zmieniony 01 sty 1970, 01:00 przez carolline19, łącznie zmieniany 1 raz.
Jakie obuwie męskie wam się podoba
Takie męskie rajstopy dają w ogóle jakieś ciepło? Sam preferuję tylko i wyłącznie kalesony.
Re: Jakie obuwie męskie wam się podoba?
Mi bardzo podobaja się męskie buty z gino rossi coś takiego jak tutaj http://allani.pl/wyszukaj/gino-rossi/buty-meskie
Tutaj chodzi o to, aby były wygodne a nie ładnie wyglądały
Agnieszka
Agnieszka
-
- Początkujący
Dokładnie, ja też kupuje wygodne a nie ładne.
Wygoda to podstawa. Zawsze mówię, że nie stać mnie na tanie buty, bo potem mam problemy z nogami i i tak nie mogę tych tanich nosić.
Ja ogólnie to lubię, jak facet umie dopasować obuwie do okazji. A tak to nie mam jakiś szczegółowych upodobań. Jak na siłownie to jakieś addidaski, jak do jakiegoś wyjścia to skórzane
ja najbardziej lubię sportowe obuwie u mężczyzn ale nie takie typowe adidaski tylko trochę elegantsze
Facet też powinien być stylowy. Dlatego markowe obuwie, dobrze dobrane do stylizacji - to podstawa. Jeśli chodzi o marki - to warto chyba stawiać na te światowe jak np. Karl Lagerfeld. W sklepach mają sporo ciekawych modeli. Warto popatrzeć.
Ja uwielbiam facetów w glanach.
Przede wszystkim dobrze wykonane. Z chłopakiem zwykle lądujemy w dobrych sklepach, gdzie buty kosztują +1000 zł, ale za to jak już je kupi, to ma 6-7 lat z głowy, bo np. w jednym ze sklepów można zawsze przyjść i za ok 300 zł wymienić samą podeszwę. Poza tym mają gwarancję niezniszczalności. I takie coś lubię. Lubię eleganckich mężczyzn, ale też nie mam nic przeciwko zamiłowaniu mojego narzeczonego do Joradnów.
Mój facet najczęściej nosi klasyczne, sportowe buty Raz na jakiś czas nieco bardziej eleganckie Dzisiaj mieliśmy akcję naprawczą i z pomocą kleju Tadam udało nam się przywrócić do życia trzy pary jego butów
mokasyny i broksy