Wyraź to. Czymkolwiek to jest.
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
- kot_schrodingera
- Weteran
- Weteran
- Weteran
- Weteran
Andrew pisze:Mati pisze:no muszę Ci powiedzieć, że w tych sprawach sprawdza się powiedzenie, że kobieta jak wino, im starsza tym lepsza
nie moge sie w tym w zadnym razie zgodzic , ale moze ktos inny tak
stare to jest dobre wino i skrzypce i to jest swieta prawda
No tak, młodych chłopaków pasjonują starsze kobiety, a starszych Panów młode laseczki.
"Miarkuj złość.
Po gniewu cienkim lodzie nie kręć się
Bo on za chwilę może trzasnąć"
Po gniewu cienkim lodzie nie kręć się
Bo on za chwilę może trzasnąć"
- kot_schrodingera
- Weteran
Chyba tylko do seksu i to do pewnego wieku. Wyobraz sobie siebie i ja za 20 lat. I teraz pomysl jakby byla o np 7 lat od Ciebie mlodsza jaka by byla jedrna i seksowna... Bladzisz facet. MILF jest fajne do zaliczenia i nic wiecej.no muszę Ci powiedzieć, że w tych sprawach sprawdza się powiedzenie, że kobieta jak wino, im starsza tym lepsza
- kot_schrodingera
- Weteran
No tak, młodych chłopaków pasjonują starsze kobiety, a starszych Panów młode laseczki.
Ja tutaj mogę cos - ale od siebie napisac , bowiem jak wiadomo kazdy jest inny i tu drogie PANIE CHCE PODKRESLIC, ze nie chodzi o CIAŁO Nic to, ze młoda kobieta ma ciało inne , od tej o 20 lat np. starszej, naprawde. Według mnie nic ! Chodzi o cos całkiem innego , a tego własnie brakuje tym starszym . Byc moze i zdazaja sie te starsze z tym czymś , ale to rzadkość .
W kwesti bezpieczenstwa też bywa róznie , zakochana kobieta potwafi nas tak niesamowicie zaskoczyć , ze w głowie sie nie miesci , Taka potrafi rzucić w jeden dzien rodzinę , byle by być z ukochanym, i w zyciu bys nie pomyslał, ze to moze sie stac. Ale to też mało spotykane , jednak nie ze w ogóle .
[ Dodano: 2012-01-16, 08:30 ]
kot_schrodingera pisze:w czym objawia się to bezpieczeństwo? Klimakterium?
w tym , ze w zasadzie taka zawsze ma gdzie wrócić, a ewentualne dziecko poczete z takiego romansu , nie bedzie nosiło Twojego nazwiska Jest osrtozna , by sie nie wydał romans , itd. w tym kolego .
klimakterium zaczyna sie przewaznie po 50 a z tymi juz nikt nie romansuje z tych młodych oczywiscie
Ostatnio zmieniony 16 sty 2012, 08:31 przez Andrew, łącznie zmieniany 2 razy.
poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
- kot_schrodingera
- Weteran
- Weteran
Andrew pisze:Ja tutaj mogę cos - ale od siebie napisac , bowiem jak wiadomo kazdy jest inny i tu drogie PANIE CHCE PODKRESLIC, ze nie chodzi o CIAŁO Nic to, ze młoda kobieta ma ciało inne , od tej o 20 lat np. starszej, naprawde. Według mnie nic !
Nawet jeśli Tobie nie chodzi o ciało, to ładne młode ciało chyba uznajesz za walor. Jednak większości w jakimś stopniu chodzi również o ciało. Tym którzy szukają wśród rówieśniczek i rówieśników ( bo kobiet tez to sie tyczy) też w jakimś stopniu chodzi o ciało i atrakcyjna buzię.
Andrew pisze:w tym , ze w zasadzie taka zawsze ma gdzie wrócić, a ewentualne dziecko poczete z takiego romansu , nie bedzie nosiło Twojego nazwiska Jest osrtozna , by sie nie wydał romans , itd. w tym kolego .
No właśnie, Błażej o coś takiego, o męża od którego nie ma zamiaru odejść.
Te ładne, młodo wyglądające, zadbane najczęściej nie sa biedne a ich mężowie nie sa na ich utrzymaniu.
w sensie seksualnym? Znaczy ochoczym dawaniem dupy? Czy też życie tu i teraz?
Pewnie frywolności w życiu. wtedy na seks się to przekłada.
Bo wiesz zmęczona życiem zdesperowana niemłoda kobieta by zatrzymać faceta też zawsze ochoczo da dupy
kot_schrodingera pisze:a to jakiś przymus jest być w związku?Mati pisze:już się zaczął...normalnie nic nie wychodzi, może wyjdzie na odległość...jeszcze ze starszą
Cóż, status związku na fejsbuku bywa bezwzględny
Andrew pisze:Głównie brakuje im frywolnosci , szalenstwa , nie bładzenia myslami
Uff, z moją chorobą nie mam się o co martwić w takim razie, frywolności i szaleństwa nie zabraknie mi do śmierci
pan nie jest moim pasterzem
a niczego mi nie brak
nie przynależę i nie wierzę
i chociaż idę ciemną doliną
zła się nie ulęknę i nie klęknę.
a niczego mi nie brak
nie przynależę i nie wierzę
i chociaż idę ciemną doliną
zła się nie ulęknę i nie klęknę.
kot_schrodingera pisze:w sensie seksualnym? Znaczy ochoczym dawaniem dupy? Czy też życie tu i teraz?Andrew pisze:frywolnosci
Jak ja ma do ciebie dotrzec jak Ty zachowujesz sie albo jak dziecko , albo jako ramol
[ Dodano: 2012-01-16, 15:15 ]
lollirot pisze:Uff, z moją chorobą nie mam się o co martwić w takim razie, frywolności i szaleństwa nie zabraknie mi do śmierci
Brawo ! tez znam dokładnie jedna taką kobietę - jedną - wiec są , ale to dinozaury \
ciało ... ja ma gdzies ciało, nie chodze do łózka z lupa by ogladac je az tak dokładnie , a ze ja akurat mam porównanie , to stwierdzam, ze 20 lat roznicy wcale na niekozysc tej starszej nie musi wpływać , bo ponad 40 letnia kobieta moze wygladac całkiem całkiem Wszystko zalezy od "eli" A ciało masz na chwile zwiazaną z sexe , zatem czy ono aż takie wazne ? całą reszte chwil jest zakryte ! czyz nie ? to co mi tu o ciele pitoli jeden z drugim
jeszcze jak by chodziło o figurę ...
Ostatnio zmieniony 16 sty 2012, 15:18 przez Andrew, łącznie zmieniany 1 raz.
poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
Andrew pisze: bo ponad 40 letnia kobieta moze wygladac całkiem całkiem
Jasne, ze może, nie raz widziałam piękne kobiety w tym wieku na basenie, miały fajne ciała.
Dla Ciebie nie ma znaczenia to, czy kobieta ma zadbane, zgrabne ciało czy takiego nie ma ?
Andrew pisze: A ciało masz na chwile zwiazaną z sexe , zatem czy ono aż takie wazne ?
Jakoś na co dzień ludzie nie zostawiają swoich ciał w domu. Ubrane w coś to nadal ciała.
Ja pisze ciało nie tylko w sensie jakości skóry i jędrności.
Andrew pisze:jeszcze jak by chodziło o figurę ...
Maverick pisze:Chyba tylko do seksu i to do pewnego wieku. Wyobraz sobie siebie i ja za 20 lat. I teraz pomysl jakby byla o np 7 lat od Ciebie mlodsza jaka by byla jedrna i seksowna... Bladzisz facet. MILF jest fajne do zaliczenia i nic wiecej.
nie przesadzaj i nie rób z niej MILFa od razu. ona ma dopiero 26 lat
Maverick pisze:I teraz pomysl jakby byla o np 7 lat od Ciebie mlodsza jaka by byla jedrna i seksowna
mhm...15-16 latka w tym wieku to one nie umieją być seksowne...chyba, że fotki z poziomu gały na których wywalają cycki nazywasz "seksownymi"...
lollirot pisze:Cóż, status związku na fejsbuku bywa bezwzględny
Fuck it all! Fuck this world!...
Fuck everything that you stand for!...
Fuck everything that you stand for!...
- kot_schrodingera
- Weteran
no nie! chciałem tylko byś uściślił.Andrew pisze:Jak ja ma do ciebie dotrzec jak Ty zachowujesz sie albo jak dziecko , albo jako ramol
powiedzmy sobie szczerze - czasami taka dwudziestka to 100% narciara - z tyłu deska, z przodu deska...Andrew pisze:ciało ...
Patrz, Kościuszko, na nas z nieba raz Polak skandował.
I popatrzył nań Kościuszko i się zwymiotował.
/Konstanty Ildefons Gałczyński/
I popatrzył nań Kościuszko i się zwymiotował.
/Konstanty Ildefons Gałczyński/
- ksiezycowka
- Weteran
- Weteran
Teoretycznie moze byc MILFem juz w wieku 20 lat. Roznie mozna to definiowac. Dla jednych chodzi tylko o to by miala dziecko, dla innych chodzi o pewna grupe wiekowa - bez znaczenia na stan posiadania dzieci.Mati pisze:nie przesadzaj i nie rób z niej MILFa od razu. ona ma dopiero 26 lat
To Ty taki szczeniak jestes?Mati pisze:mhm...15-16 latka
Wróć do „Wszystkie inne tematy”