Wyraź to. Czymkolwiek to jest.
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
- ksiezycowka
- Weteran
Kac to nieumiejetnosc picia alkoholu. Nie chcesz miec kaca to wypij przed snem minimum 0,5l a jak sie jest bardzo nawalonym to 1 litr wody.
Nie na każdego działa. Ja zawsze dużo płynów pije, po piciu zawsze piję wodę i witaminki sobie rozpuszczam. Ja nie mam kaca. Mojemu męzowi takie picie wody przed snem prawie nie pomaga. Ja sobie to bardzo chwalę.
Maverick pisze: Ja wale ile sie da a nie mam kaca...
Ja jak wypije dużo alkoholu a mało innych płynów, bo mam rano tylko problem z uczuciem odwodnienia i problemy z elektrolitami, uzupełnię i jest dobrze.
- ksiezycowka
- Weteran
- Weteran
trzy dni spędziłam w roboczym ubraniu: montowaliśmy nowe lampy, zmienialiśmy płyty w kuchni na czerwone, odnawiałam stare drzwi i wyszyły fajnie nie sądziłam, że remonty to istny raj do kreatywnego wyżycia się <3
kokieteria to zachowanie, które ma dać drugiej osobie do zrozumienia, że spółkowanie jest możliwe, ale ta możliwość nie może być pewnością.
- Wujo Macias
- Maniak
Żywy, mniej marudzący, aktualnie bezrobotny ( co mnie cieszy, bo ile można robić. A żem obrotny i oszczędny człek, to mogę sobie na to pozwolić) i takie tam. Nie jest tragicznie, choć do pełnia szczęścia to to jeszcze nie jest.Martinoo pisze:Gdzie jest Macias ja się pytam? Kiedy jakieś spotkanie forumowe, muszę mu cholera kiedyś oddać tego browara.
Ostatnio zmieniony 11 sty 2012, 00:22 przez Wujo Macias, łącznie zmieniany 1 raz.
"księżycówka, napisałem Ci priva"
- kot_schrodingera
- Weteran
- Maniak
- Weteran
- Maniak
- Weteran
- Weteran
szacunksiężycówka pisze:Instaluję Win7 na nowym kompie.
[ Dodano: 2012-01-11, 23:10 ]
podałem w PUP nr konta. I to był błąd. Zasiłek mieli wpłacić 10-tego. Do dziś go nie zobaczyłem...
Patrz, Kościuszko, na nas z nieba raz Polak skandował.
I popatrzył nań Kościuszko i się zwymiotował.
/Konstanty Ildefons Gałczyński/
- ksiezycowka
- Weteran
A pracowałeś w grudniu już? Do 10tego stycznie wypłacają za grudzień. Do 10lutego za styczeń.kot_schrodingera pisze: podałem w PUP nr konta. I to był błąd. Zasiłek mieli wpłacić 10-tego. Do dziś go nie zobaczyłem...
Ja bym powiedziała, że żenujące I jeszcze net mi nie chodzi.kot_schrodingera pisze:szacun
- kot_schrodingera
- Weteran
Tak. od 23+ego grudnia. Ale zasiłek od 10-tego do 23-tego też wypłacają. Gdy zgłaszałem zatrudnienie pani nawet zażądała numeru konta argumentując:" przecież nie będzie pan się zwalniał z pracy by pobrać zasiłek."księżycówka pisze:A pracowałeś w grudniu już?
- ksiezycowka
- Weteran
- Weteran
no nie? Wyjaśniło się. Babka mi wyjaśniła. Ponieważ mają dużo petentów załatwiają sprawę w 3 dni. Do każdego dnia petenci są załatwiani nazwiskami. Np 10-tego od A do G. Przelewy też wysyłają 3 dniksiężycówka pisze:No to niezły PUP macie na Śląsku
- kot_schrodingera
- Weteran
Dobra! Niech mnie ktoś oświeci. Co to oznacza?
Our systems have detected unusual traffic from your computer network. Please try your request again later. Why did this happen?
This page appears when Google automatically detects requests coming from your computer network which appear to be in violation of the Terms of Service. The block will expire shortly after those requests stop.
This traffic may have been sent by malicious software, a browser plug-in, or a script that sends automated requests. If you share your network connection, ask your administrator for help — a different computer using the same IP address may be responsible. Learn more
Sometimes you may see this page if you are using advanced terms that robots are known to use, or sending requests very quickly.
IP address: 213.17.155.154
Time: 2012-01-12T20:56:22Z
URL: http://www.youtube.com/watch?v=tWEhOSHrOzo
Our systems have detected unusual traffic from your computer network. Please try your request again later. Why did this happen?
This page appears when Google automatically detects requests coming from your computer network which appear to be in violation of the Terms of Service. The block will expire shortly after those requests stop.
This traffic may have been sent by malicious software, a browser plug-in, or a script that sends automated requests. If you share your network connection, ask your administrator for help — a different computer using the same IP address may be responsible. Learn more
Sometimes you may see this page if you are using advanced terms that robots are known to use, or sending requests very quickly.
IP address: 213.17.155.154
Time: 2012-01-12T20:56:22Z
URL: http://www.youtube.com/watch?v=tWEhOSHrOzo
kot_schrodingera pisze:Dobra! Niech mnie ktoś oświeci. Co to oznacza?
Proponuję zacząć od przetłumaczenia sobie tego na translatorze.
Oooo albo wrzuc ten komunikat w wyszukiwarkę w google.
Ostatnio zmieniony 13 sty 2012, 22:25 przez Olivia, łącznie zmieniany 1 raz.
"Miarkuj złość.
Po gniewu cienkim lodzie nie kręć się
Bo on za chwilę może trzasnąć"
Po gniewu cienkim lodzie nie kręć się
Bo on za chwilę może trzasnąć"
- kot_schrodingera
- Weteran
- Weteran