Jakbyś mógł to bym była wdzięcznakot_schrodingera pisze:czy w okolicy targów można coś zjeść to zasięgnę języka i jutro dam ci znać
![;) ;)](./images/smilies/mruga.gif)
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
księżycówka pisze:Odpowiedź brzmi więc: stanowcza większość.
księżycówka pisze:A dla mnie to jest przegięcie w drugą stronę zupełnie. Przegrzewanie się jak nawet mrozu nie ma jest równie idiotyczne jak bieganie z tyłkiem na wierzchu przy -10.
kot_schrodingera pisze:kiepska wyobraźnia. Gdyby chlapała na siebie, na dekolt, zmoczyła cały podkoszulek...
Bo jakieś 2-3 lata temu tak miałam. Teraz jest lepiejNemezis pisze:WoW, więc poprawa jednak jest. Bo kiedyś miałam wrażenie, że przez prawie połowę roku jesteś chora czy przeziębiona.
A w czym będziesz chodzić przy -30? Ja też wciskam jakieś rajstopy pod spodnie, ale to przy -20 dopiero albo jeśli mam późno gdzieś iść/wracać zimą.Nemezis pisze:Mi nawet w leginsach pod spodniami, zwłaszcza rankami i wieczorami bywa chłodno/zimno.
księżycówka pisze:Czy w okolicy ul. Bytkowskiej 1b w Katowicach znajduje się coś na kształt baru z niedrogim, ale dobrym jedzeniem?
jest restauracja "targowa". Na terenie targów. Da się przeżyć. Chciałem powiedzieć przeżuć. Nie jadałem tam ale nie wygląda tragicznie. I to w zasadzie tyle. W okolicy nic niema. W parku są jakieś knajpy, ale jeśli już to polecałbym Silesie. Najlepsza jest Sicilia. Elegancko i drogo więc nie wiem czy ją tam wpuszcząAMX pisze:Nie ma tam nic ciekawego
księżycówka pisze:A w czym będziesz chodzić przy -30?
kot_schrodingera pisze:Mam pytanie. Mam na lapku sporo zdjec w jpg. Chcialbym przeniesc je na dysk zewnetrzny. Sek w tym ze przenoszenie po jednym dlugo potrwa, a gdy zaznaczam kilka i przenosze to... klapa. Jak to sie robi?
kot_schrodingera pisze:ich tam nie ma. Co robie zle? Wy tez nie macie polskich liter?Alamakota pisze: na czym polega "klapa"?
kot_schrodingera pisze:Zabijcie mnie! Jak nazywają się te znaczki, zwłaszcza te umieszczane na billbordach które mają tą właściwość że gdy sfotografujesz go komórką to automatycznie wchodzisz na stronę www?
księżycówka pisze:I to jest właśnie powód wyciszania telefonu na noc
Wróć do „Wszystkie inne tematy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 76 gości