Jakbyś mógł to bym była wdzięcznakot_schrodingera pisze:czy w okolicy targów można coś zjeść to zasięgnę języka i jutro dam ci znać
Wyraź to. Czymkolwiek to jest.
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
- ksiezycowka
- Weteran
- Weteran
księżycówka pisze:Odpowiedź brzmi więc: stanowcza większość.
WoW, więc poprawa jednak jest. Bo kiedyś miałam wrażenie, że przez prawie połowę roku jesteś chora czy przeziębiona.
księżycówka pisze:A dla mnie to jest przegięcie w drugą stronę zupełnie. Przegrzewanie się jak nawet mrozu nie ma jest równie idiotyczne jak bieganie z tyłkiem na wierzchu przy -10.
Mi nawet w leginsach pod spodniami, zwłaszcza rankami i wieczorami bywa chłodno/zimno. W dzień jest przyjemnie ciepło. Oczywiście chodzi o drogę, bo na uczelni nie widzę najmniejszego problemu przebrać się w łazience. O gnaty trzeba dbać.
kot_schrodingera pisze:kiepska wyobraźnia. Gdyby chlapała na siebie, na dekolt, zmoczyła cały podkoszulek...
Kiepska wyobraźnia. Zimno jest - na dworze nikt przy zdrowych zmysłach w podkoszulku nie biega, a garaże (też 'przydomowe') zwykle ogrzewane nie są na tyle, by dekoltami świecić.
- ksiezycowka
- Weteran
Bo jakieś 2-3 lata temu tak miałam. Teraz jest lepiej Ale nie wiem na ile, bo w zeszłym roku się ładnie zahartowałam - było zimno na zewnątrz, a ja w czasie pracy się nie przegrzewałam (16 stopni w pokoju). Teraz mam chyba ponad 30 przez 8 godzin. 18 bab i ani razu okno w ciągu dnia nie jest otwierane.Nemezis pisze:WoW, więc poprawa jednak jest. Bo kiedyś miałam wrażenie, że przez prawie połowę roku jesteś chora czy przeziębiona.
A w czym będziesz chodzić przy -30? Ja też wciskam jakieś rajstopy pod spodnie, ale to przy -20 dopiero albo jeśli mam późno gdzieś iść/wracać zimą.Nemezis pisze:Mi nawet w leginsach pod spodniami, zwłaszcza rankami i wieczorami bywa chłodno/zimno.
księżycówka pisze:Czy w okolicy ul. Bytkowskiej 1b w Katowicach znajduje się coś na kształt baru z niedrogim, ale dobrym jedzeniem?
Nie ma tam nic ciekawego, jest jeden bar na wydziale RTV(na terenie targów), ale za jakość nie ręczę. Więc pozostaje tylko wybrać się do centrum na jakieś przyzwoite jedzenie.
Wy jeździcie, My latamy.
- kot_schrodingera
- Weteran
jest restauracja "targowa". Na terenie targów. Da się przeżyć. Chciałem powiedzieć przeżuć. Nie jadałem tam ale nie wygląda tragicznie. I to w zasadzie tyle. W okolicy nic niema. W parku są jakieś knajpy, ale jeśli już to polecałbym Silesie. Najlepsza jest Sicilia. Elegancko i drogo więc nie wiem czy ją tam wpuszcząAMX pisze:Nie ma tam nic ciekawego
Patrz, Kościuszko, na nas z nieba raz Polak skandował.
I popatrzył nań Kościuszko i się zwymiotował.
/Konstanty Ildefons Gałczyński/
- ksiezycowka
- Weteran
- Weteran
księżycówka pisze:A w czym będziesz chodzić przy -30?
Ekhm, u nas na lubelszczyźnie jest dosyć szeroki wybór leginsów, rajstopek, ocieplaczy - przeróżne długości, rodzaje materiałów i ich grubość. Nie trzeba długo szukać, żeby znaleźć coś dobrego na daną pogodę, nie widzę w temacie najmniejszego problemu.
- kot_schrodingera
- Weteran
Mam pytanie. Mam na lapku sporo zdjec w jpg. Chcialbym przeniesc je na dysk zewnetrzny. Sek w tym ze przenoszenie po jednym dlugo potrwa, a gdy zaznaczam kilka i przenosze to... klapa. Jak to sie robi?
kot_schrodingera pisze:Mam pytanie. Mam na lapku sporo zdjec w jpg. Chcialbym przeniesc je na dysk zewnetrzny. Sek w tym ze przenoszenie po jednym dlugo potrwa, a gdy zaznaczam kilka i przenosze to... klapa. Jak to sie robi?
Możesz rozpisać, na czym polega "klapa"? Bo tak to ciężko Ci pomóc lub zdiagnozować.
- kot_schrodingera
- Weteran
- Weteran
- Weteran
kot_schrodingera pisze:ich tam nie ma. Co robie zle? Wy tez nie macie polskich liter?Alamakota pisze: na czym polega "klapa"?
Kot, konkretnie opisz.
"Otwieram to, klikam to, robię to, stało się to".
"Próbuję kopiować wszystkie, ale klapa (ich tam nie ma)" - z takiego opisu, to ja nic nie wiem co robisz o_O
Generalnie, system Win jakikolwiek. Otwórz katalog z fotkami.
Zaznacz fotki/katalogi do skopiowania i stuknij CTRL+C (jeśli chcesz skopiować) lub CTRL+X (jeśli chcesz przenieść).
Otwórz katalog do którego fotki chcesz przenieść/skopiować i kliknij CTRL+C. Poczekaj (jak ich jest dużo, duże rozmiary, a np dysk zewnętrzny, USB1 to może to trwać i trwać, aczkolwiek Windows otworzy okienko postępu kopiowania).
Jeśli po tych krokach Ci nie wychodzi, to cholera, musisz napisać w którym kroku i dlaczego.
- kot_schrodingera
- Weteran
Zabijcie mnie! Jak nazywają się te znaczki, zwłaszcza te umieszczane na billbordach które mają tą właściwość że gdy sfotografujesz go komórką to automatycznie wchodzisz na stronę www?
kot_schrodingera pisze:Zabijcie mnie! Jak nazywają się te znaczki, zwłaszcza te umieszczane na billbordach które mają tą właściwość że gdy sfotografujesz go komórką to automatycznie wchodzisz na stronę www?
Kody kreskowe
http://pl.wikipedia.org/wiki/Kod_kreskowy#dwuwymiarowe
- kot_schrodingera
- Weteran
- Weteran
- Weteran
- Weteran
księżycówka pisze:I to jest właśnie powód wyciszania telefonu na noc
tak jak napisałam, to mi w ogóle do Ciebie nie pasuje, specjalnie czekałam z telefonem do optymalnej godziny 22, bo domyślałam się, że będziesz mieć dzień pełen wrażeń i niespodzianek, a tu nic ech, czemu ta Wawa tak daleko!
kokieteria to zachowanie, które ma dać drugiej osobie do zrozumienia, że spółkowanie jest możliwe, ale ta możliwość nie może być pewnością.
- ksiezycowka
- Weteran
Jak myślicie, czy to rzeczywiście może być Swarovski? http://www.bizzzu.pl/page.php?group=&ca ... rettyPhoto[gallery1]/0/
Jak myślicie, czy to rzeczywiście może być Swarovski? http://www.bizzzu.pl/page.php?group=&ca ... rettyPhoto[gallery1]/0/
Wróć do „Wszystkie inne tematy”