Tylko jeszcze kwestia - czemu tak malo ludzi sie wypowiada - kiedys bylo inaczej.
Moze jakos zachecic nowych do pisania.
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
Hyhy pisze:Tylko jeszcze kwestia - czemu tak malo ludzi sie wypowiada - kiedys bylo inaczej.
lollirot pisze:Hyhy pisze:Tylko jeszcze kwestia - czemu tak malo ludzi sie wypowiada - kiedys bylo inaczej.
Mogę odpowiedzieć za siebie - nie chce mi się na jakikolwiek mój post czytać wciąż i wciąż tych samych odpowiedzi teda, enga i im podobnych. Każda dyskusja koniec końców sprowadza się do dokładnie tego samego i przestało mnie to bawić.

lollirot pisze:Jeszcze nie zauważyłam, by kasowano sensowne odpowiedzi na temat. Ale to pewnie dowodzi tylko szybkości i precyzyjności, z jaką działa moderacja
Nemezis pisze:które źle znoszą próby wgniecenia ich obcasem w nasz wirtualny chodnik.
Nemezis pisze:Ludzie, to tylko forum INTERNETOWE, świat WIRTUALNY.
Z A B A W A.

FrankFarmer pisze:widzisz absurd w swojej wypowiedzi??
lollirot pisze:Jeszcze nie zauważyłam, by kasowano sensowne odpowiedzi na temat.
Ale to pewnie dowodzi tylko szybkości i precyzyjności, z jaką działa moderacja
pani_minister pisze:Jakby Ted czy eng kiedyś powiedzieli, że to ich wina, to ja przy idealnie drożnych arteriach na zawał bym zeszła chyba

Nemezis pisze:Mała tylko uwaga do Dzin: w naszym państwie są jednostki słabe psychicznie, które źle znoszą próby wgniecenia ich obcasem w nasz wirtualny chodnik. Dla nich nakładaj puchowe, najlepiej różowe, buty.
<jestdobrze2> <cieszy_sie>
chwastek pisze:miałabym tylko małe zastrzeżenie co do tej uwagi o słabej psychice ... ale nie czepiajmy się szczegółów ... no i oczywiście bawmy się tak dalej!
FrankFarmer pisze:gratuluje dobrego samopoczucia podczas wgniatania. nie każdy musi być masochistą.
FrankFarmer pisze:No tłumaczysz to nie tym ludziom co potrzeba
chwastek pisze:Nemezis napisał/a:
Mała tylko uwaga do Dzin: w naszym państwie są jednostki słabe psychicznie, które źle znoszą próby wgniecenia ich obcasem w nasz wirtualny chodnik. Dla nich nakładaj puchowe, najlepiej różowe, buty.
bardzo trafna uwaga ... bardzo dobra rada <browar><jestdobrze2> <cieszy_sie>
Nemezis pisze:Im szybciej człowiek spostrzeże, że liczy się tylko życie realne i realne problemy, tym łatwiej przychodzi mu bimbanie na problemy, złośliwości i w ogóle całe ZŁO nierealnego świata wirtualnego.
shaman pisze:Rozumiem, że wymienieni przed moją ksywką stawiają mi piwo? W końcu trzeba się jakoś poznać, skoro odgórnie mnie do jakiego grona nieznajomego mi - mnie wpisują
FrankFarmer pisze:a co kultury sie nie wypowiadaj, póki nie znasz sprawy od poczatku
FrankFarmer pisze:kultury swoich guru
FrankFarmer pisze:i dobrze sugerowanej przez ciebie przyjaznej formy zabawy.
Nemezis pisze:Frank, pamiętam nasze privy i nie mam nic do Ciebie To, że nie piszę za często nie znaczy, że nie czytam. A na forum czasem przeginasz.
FrankFarmer pisze:Widocznie do przyjaznych o dobrej woli jestem miły i przyjazny
FrankFarmer pisze:Co do priwów to mam dla ciebie złą wiadomosc - nie mogę do ciebie więcej pisać na priv bo grożą mi poważne konsekwencje.

FrankFarmer pisze:to dlatego forum schodzi n psy
przyszedlem ze swiata realnego (niedostepnego nawet dla moderatorow, bo poza europą)

A czemuż to?
pani_minister pisze:nie chodzi o nich osobiście, ale na przykład o styl dyskusji prezentowany.
pani_minister pisze:usunięcie posta zawsze jest pewnym ukłonem ze strony moderacji. Każdy z usuniętych postów można nagrodzić warnem. Zostaje TYLKO usunięty - a użytkownik może pomyśleć, czy nadal chce go publikować w takiej formie. Może wziąć pod uwagę powód usunięcia postu. Może zapytać się na priv (o ile nie napisze w formie "głupi jesteście i macie wszy" zwykle dostaje odpowiedź).
![.[:D]. [:D]](./images/smilies/zadowolony.gif)

fernandez pisze:Powinien być jednak podawany powód usuwania postu. A nie tylko tekst ad anonimowego modteamu: "Twój post został usunięty".
Imperator pisze:I jest poinformowany. Jest np. "post nie na temat", "post nie wnoszący nic do tematu" i parę innych szablonowych powodów, które w 95% pasują. No i jeszcze jest dowolny - pisze się od siebie.
pani_minister pisze:A czemuż to?
A to foch taki. Frank wysyłał privy do różnych osób, także tych, które sobie tego nie życzyły. Został poproszony o zaprzestanie podobnych praktyk.
pani_minister pisze:Swoją drogą - dzięki, Nemezis. Przywracasz mi wiarę w ludzi dziś.
Wróć do „Wszystkie inne tematy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 499 gości