A ja że ogromnąYasmine pisze:już kiedyś pisałam, że nie widzę najmniejszej różnicy między nim i cukrem.

Boś może nie przyzwyczajona. Kiedy pija się codziennie potrzeba coraz więcej żeby się obudzićYasmine pisze:Ja piję jedną i mam dość.
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam

A ja że ogromnąYasmine pisze:już kiedyś pisałam, że nie widzę najmniejszej różnicy między nim i cukrem.

Boś może nie przyzwyczajona. Kiedy pija się codziennie potrzeba coraz więcej żeby się obudzićYasmine pisze:Ja piję jedną i mam dość.

Zimny prysznic? <boje_sie> W życiu! A zielona mnie jakoś średnio budzi, ale ją pijam w ilościach sporych codziennie to nie dziwne.Yasmine pisze:No ja piję tylko do nauki. Rano budzi mnie zimny prysznic i zielona herbata
A ja może tylko 1Yasmine pisze:Jeszcze tylko 3 egzaminy, tylko 3. Dasz rade, dasz!
Zależy jak poszedł ten sobotni 
Yasmine pisze:zielona herbata.
AMX pisze:Idę na basen
![.[:D]. [:D]](./images/smilies/zadowolony.gif)

Mia pisze:Olivka się nie nadaje? Ona tak lubi ludzi po kątach rozstawiać
) Olivia pisze:Grace napisał/a:
GL.
Wytężyłam mózg do granic możliwość i wybacz, nie mam pojęcia o czym mówisz. Proszę, jaśniej...

To nie ma się podobac tylko dobrze opiekać żeby było pyszne i chrupiąceMia pisze:Wszystkie tostery brzydkie i wielkie jakieś, nic mi się nie podoba.
Matko <boje_sie>Blazej30 pisze:nawet w żłobku.
Za krótko Cię znająOlivia pisze:Ale jaja! Dziś się dowiedziałam, że dobrze się ze mną współpracuje, bo jestem taka miła i nie krzyczę...
Mnie też tak na początku naiwniacy postrzegali. A potem się dowiedziałam, że szok był, że 21 latka potrafi być aż tak bezwzględną suką
Terror psychiczny. Wiemy, znamyPo prostu mam na to inne sposoby, niż krzyk.
Pewnie. Jakbym nie pracowała i miała za co w takim wypadku opłacać pierwsze bym drugie zaczęła. Pewnie coś na polibudzieNola pisze:czy w wieku 22 lat opłaca mi się zaczynać drugie studia?

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 32 gości