Wyraź to. Czymkolwiek to jest.
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
- ksiezycowka
- Weteran

- Weteran

- Weteran

księżycówka pisze:Ale idzie przecież zęby zacisnąć czasem
Niby idzie, ale nie z okazji własnych urodzin ;P
księżycówka pisze:Zresztą ja tak gadam i gadam, a ja nic nie wiem jak co będzie. Muszę jeszcze kurna ustalić termin ewentualnego snowboardu, bo to też te okolice jak coś to będą
Ty, no. Nie próbuj się nawet wykręcać ;P Bo specjalnie zrobię drugi termin wtedy ;P Chcę widzieć warszawę w pełnym składzie, już Cię ostatnio nie było, zołzo!
kokieteria to zachowanie, które ma dać drugiej osobie do zrozumienia, że spółkowanie jest możliwe, ale ta możliwość nie może być pewnością.
- ksiezycowka
- Weteran

Mówiłam o sobie ;PMia pisze:Niby idzie, ale nie z okazji własnych urodzin ;P
Będę negocjowaćMia pisze:Ty, no. Nie próbuj się nawet wykręcać ;P
Ja nawet nie wiem czy ja pojadę tam czy nie. Póki co to se mogę planować, bo na L4 jestem. Czemu wszystko musi zależeć od tej cholernej pracy?
Biorę sobie kolejne L4 do 6 lutego i jak czegoś sensownego do 23 stycznia nie znajdę to składam po prostu wypowiedzenie i się odcinam. O!
księżycówka pisze:Będę negocjować
No, zobaczymy jak Ci to pójdzie. Ze mną się ciężko negocjuje ;P Wszystko się okaże pewnie za miesiąc
[ Dodano: 2009-01-12, 00:18 ]
W każdym razie, Młody jakieś tydzień wcześniej musi podać dni wolne na cały miesiąc z góry i też nie wiem czy w ten weekend nie będzie miał uczelni, także ciężko tak naprawdę jest coś zaplanować
kokieteria to zachowanie, które ma dać drugiej osobie do zrozumienia, że spółkowanie jest możliwe, ale ta możliwość nie może być pewnością.
- ksiezycowka
- Weteran

Nie no. Ja ze znajomymi w kwestii temrinu wyjazdu na snowboard raczej będęMia pisze:o, zobaczymy jak Ci to pójdzie. Ze mną się ciężko negocjuje
Wiesz, że postaram się być u Ciebie na urodzinach. Matko, zresztą mówimy o Krakowie. Tu nie powinno być nawet dyskusji
Ja też nie wiemMia pisze:zy w ten weekend nie będzie miał uczelni

Co tydzień w niedzielę przychodzę ledwo ciepła do pracy, zdarzyło się nawet w ogóle bez snu i zawsze na takim kacu, że ledwo siedzę. Młodość mnie dogoniła i ciągnie mnie do klubu co sobotę
Fajną sukienkę kupiłam, myślałam żeby założyć na wyjście za tydzień ale chyba będzie za krótka na zapowiadane -22 C....
Fajną sukienkę kupiłam, myślałam żeby założyć na wyjście za tydzień ale chyba będzie za krótka na zapowiadane -22 C....
Ainsi sera, groigne qui groigne.
Grumble all you like, this is how it is going to be.
Grumble all you like, this is how it is going to be.
Yasmine pisze:Mia, spróbuj maść z witaminą A.
A jest jakaś konkretna nazwa, czy po prostu maść z witaminą A? Bo nic nie pomaga
Zaczęłam antybiotyk brać, bo i tak jestem chora, to pewnie coś złagodzi.Yasmine pisze:A kiedy te urodziny?
pierwszy weekend marca
hah! przybiegam do szkoły, a tu matura na 12...to co robimy z chłopakami? w busa i na oddanie krwi
ale mnie kurde duma rozpiera! jak sobie pomyślę, że może komuś kiedyś uratuje ta krew życie to w ogóle...a 21 marca lecimy oddać krew całą klasą, a czekolady i kawę jedziemy oddać do domu dziecka
kurde ale pozytywnie jestem nakręcony!!!
Ostatnio zmieniony 12 sty 2009, 18:48 przez Mati, łącznie zmieniany 1 raz.
Fuck it all! Fuck this world!...
Fuck everything that you stand for!...
- ksiezycowka
- Weteran

normalnie co 2 miesiące Piękna! <piwo>
księżycówka pisze:Dzindzer napisał/a:
Ale Ci Mamusia będzie zazdrościć
Noooo.... Ja też chcę igiełką, też. Ja luuuubię!
ja nie lubię, ale to szczytny cel
Fuck it all! Fuck this world!...
- ksiezycowka
- Weteran

Mia pisze:A jest jakaś konkretna nazwa, czy po prostu maść z witaminą A? Bo nic nie pomagaZaczęłam antybiotyk brać, bo i tak jestem chora, to pewnie coś złagodzi.
Jakaś ochronna w witaminą A. Wit. A przyśpiesza gojenie się ranek i łagodzi podrażniania.
Mia pisze:pierwszy weekend marca
Znaczy 7-8 ? Znaczy można się wpraszać
?
Wszystkiego najlepszego Błażej
- kot_schrodingera
- Weteran

księżycówka pisze:A i w ogóle. Sto lat Błażej! <browar>
Mia pisze:O Błażej, pewnie, że sto ;-)
Dzindzer pisze:Błażejku spełnienia marzeń <browar>
dzięki księżycówka,Yasmine pisze:Wszystkiego najlepszego Błażej
dzięki Mia,
dzięki Dzindzer,
dzięki Yasmine, 
Patrz, Kościuszko, na nas z nieba raz Polak skandował.
I popatrzył nań Kościuszko i się zwymiotował.
/Konstanty Ildefons Gałczyński/
I popatrzył nań Kościuszko i się zwymiotował.
/Konstanty Ildefons Gałczyński/
Błażej, no wszystkiego kurcze. Nie znam Cie na tyle by Ci czegoś konkretnego życzyć, ale co tam sobie chcesz to niech Ci się spełni (byleby nie coś co dotyczy mnie
) <browar>
w całym Gorzowie znaleźliśmy jedne buty, ale to też nie takie jak Emi chciała do końca
a ja sobie znalazłem takie fajne półbuciki...i co? 40 rozmiar i za duże. pieprzone rozmiarówki 
) <browar>
w całym Gorzowie znaleźliśmy jedne buty, ale to też nie takie jak Emi chciała do końca
a ja sobie znalazłem takie fajne półbuciki...i co? 40 rozmiar i za duże. pieprzone rozmiarówki Fuck it all! Fuck this world!...
- Wujo Macias
- Maniak

A do dla Ciebie jakas roznica?księżycówka pisze:Ma żonę?Mia pisze:A kumpla chcemy zgarnąć do Krakowa, więc co niektórzy może poznają![]()
Ogolnie to do zrealizowania jest, ale na pewno nie w wypadku imprez z Mia.księżycówka pisze:No co. Ja bym chętnie z Maciasem się zobaczyłaMia pisze:E tam![]()
Jak ja w takich momentach zaluje, ze Auguto ma bana...Mati pisze:hah! przybiegam do szkoły, a tu matura na 12...to co robimy z chłopakami? w busa i na oddanie krwiale mnie kurde duma rozpiera! jak sobie pomyślę, że może komuś kiedyś uratuje ta krew życie to w ogóle...a 21 marca lecimy oddać krew całą klasą, a czekolady i kawę jedziemy oddać do domu dziecka
kurde ale pozytywnie jestem nakręcony!!!
"księżycówka, napisałem Ci priva"
Wujo Macias pisze:A do dla Ciebie jakas roznica?![]()
Księżycówka szuka faceta nieruszanego w tych kwestiach.
Wujo Macias pisze:Ogolnie to do zrealizowania jest, ale na pewno nie w wypadku imprez z Mia.
Jejuuuuu, Macias. Tak jak napisała Lolli, totalny ignor i będzie dobrze.
Najważniejsze, że z Księżycówką jest ok. To była dopiero napięta atmosfera. ;P
"Miarkuj złość.
Po gniewu cienkim lodzie nie kręć się
Bo on za chwilę może trzasnąć"
Po gniewu cienkim lodzie nie kręć się
Bo on za chwilę może trzasnąć"