Andrew pisze:Bo to nie wygodne ! zamiast sie oddac rozkoszy musi taka Ciagle miesnie spinac by facet był zadowolony, a jak rozmiar odpowiedni to ma spokój ! był bys kobieta wiedziałbyś o co chodzi
Jeżeli jesteś facetem to nie wiesz co to rozkosz przy dużym gabaycie. Czas żebyśmy my przeciętni doznali różnorodności i doświadczyli prawdziwych wyrafinowanych kochanek które potrafią zaspokoić wszystkie pragnienia
To nie wygodne celować w podbrzusze będąc w pozycji klasycznej, lub w innej wystarczy skurcz co pchnięcie i orgazm taki ze potrafi obić plecy. Mówię o pozycji na łyżeczkę.
Coto za niewygoda w zamian za rozkosz ?
Mona pisze:No nie wiem
Penis jakieś tam granice rozciągliwości posiada, a pochwa potrafi rozciągnąć się do dość dużych rozmarów, jakie potrafi osiągnąć nie jedno rodzące się niemowlę
Myślę ze jednak porozmawiamy o panu keglu. I nie chodzi mi tu o płatki
Przy samych skurczach mięśni kegla jesteśmy my mężczyźni osiągnąć pełny wzwód. Wy potraficie szybciej osiągnąć orgazm. Ej to jednak jest jednak fair play.
Andrew pisze:Ty też nie bedziesz zadowolony jak Ci panna bedzie kłodą lezała , chyba , ze to lubisz ,
Dobieram zachowania do sytuacji, po tych wszystkich podróżach wszystko stało się możliwe przyjacielu.
To zabrzmiało trochę za wybujałe. Ale jedno jest pewne, moja koleżanka powiedziała "koniec twojego h*ja mnie nie rozbuja" ale języka na pewno tak jej odpowiedziałem. I myślę ze coś w tym jest, trzeba się odnaleźć w roli kochanka
No tak, jedno w zupełności wystarczy, a wtedy wszelakie marzenia o penisie gigancie zostają zaspokojone
Jeżeli to ją rozbudzi seksualnie to pewnie że tak, kobiety mają to do siebie ze kilka lekcji seksu muszą pobrać. Do tego dochodzi tez wiek, z czasem kobieta otwiera się na nowe relacje doznania w przeciwieństwie do mężczyzny który jest zawsze gotowy. W związku tym doświadczony facet jest zawsze wstanie zapewnić dużo frajdy nawet jeżeli jest przeciętnych rozmiarów.
Mona pisze:Andrew napisał/a:
i CIPKA
To jest dyskryminacja ;DD
A co to że cipka i jej rozmiar sie nie liczy to nie
Penis jest niezmienny, cipka tak. Może to jest boska ingerencja w naszą poligamiczność