ja-to-ja pisze:dziewica lat 26 to już lekko żałosne
możesz napisać czemu tak uważasz
Moderator: modTeam
ja-to-ja pisze:a na tym forum poczytałam już sobie o nietkniętych dziwadłach-studentkach i o tym że coś z nimi nie tak więc nie mówcie że to takie oczywiste
ja-to-ja pisze:specjalista-facet już jest
ja-to-ja pisze:teraz chcę tylko żeby mnie obudził
ja-to-ja pisze:przez tyle lat dostawałam histerii na dotyk mężczyzny
nevermind1102 pisze:necking
nevermind1102 pisze:kiedy będę wiedziała, że to orgazm?
Marissa pisze:Gosia... napisał/a:
nevermind1102 napisał/a:
necking
aż musiałam w google wstukać taka niedouczona jestem.
No dokładnie to samo musiałam zrobić. O ja biedna, zacofana
shaman pisze:A sama siebie potrafisz zadowolić?
przyjemnosc musi z seksu byc - orgazm niekoniecznie, nie zawsze ale generalnie raz na jakis czas - tak!Marissa pisze:przede wszystkim przestanie sie nastawiac na to ze musi miec przyjemnosc z seksu
Marissa pisze:Stormy napisał/a:
Marissa napisał/a:
przede wszystkim przestanie sie nastawiac na to ze musi miec przyjemnosc z seksu
przyjemnosc musi z seksu byc
Ale jak ona sie nastawia tak jak sie nastawia - czyli ze MUSI miec przyjemnosc, i ciagle o niej mysli, to wiadomo ze jej nie bedzie miała, rozumiesz?
Ktoś pisze:A moze wizyta u ginekologa by cos pomogla
Ktoś pisze:potrafie i z 20-25 min
Ktoś pisze:(dokladniej to czy to jest mozliwe ze po rozdziewiczeniu mogla sie blona zerwac i jakies pozostalosci jej sie jakos ulozyly ze nie moze dojsc )
Ktoś pisze:Jesli chodzi na zewnatrz to oczywiscie ze prubowalem ale ona nawet nie moze dojsc do orgazmu lechtaczkowego i co tu zrobic eh
Ktoś pisze:Powiedziala ze sama by sobie wcale nie robila dobrze ( nie jej styl)
Ktoś pisze:(wstreciucha jesli chodzi o moja wyobraznie sexulana to jest bardzo duza i jesli niechcesz pomoc to nie pisz ze cie cos smieszy bo wlasnie ze rozmiar penisa ma znaczenie
Ktoś pisze:Jesli chodzi o to czy ona wie jak sobie zrobic sama dobrze to nie.
Ktoś pisze:nie jej styl
Ktoś pisze:zreszta niedawno ja rozdziewiczylem tzn hmm z 4 miesiace temu i od tego czasu niewiadomo co bym nie zrobil nie moge jej zaspokoic
Ktoś pisze:No i troche kombinuje bo czytalem ze jest takie cos nie wiem czy to nazwac choroba ze kobieta nie moze dosc nie wazne co by sie zrobila nie odczuje orgazmu zastanawiam sie czy moja pani nie ma takiej dolegliwosci
Wróć do „Seks, kontakt fizyczny”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 127 gości