TedBundy pisze:może to już czas wyruszyć na poszukiwania pierścionka,tego jedynego ? Ostatnio chodzi mi to po głowie coraz częściej.
wow!
dobra, zbieram się jednak.
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
TedBundy pisze:może to już czas wyruszyć na poszukiwania pierścionka,tego jedynego ? Ostatnio chodzi mi to po głowie coraz częściej.

a ile karat to cudo ma miećTedBundy pisze:może to już czas wyruszyć na poszukiwania pierścionka,tego jedynego? Ostatnio chodzi mi to po głowie coraz częściej.
a czego mu brakuje że niegodny jest?księżycówka pisze:mam wielbiciela
Ja też. Oddam w dobre ręce. Sympatyczny ludek i na obiad czasem iść mogę, ale on to nawet na "kolega" z pozycji "znajomy" nie awansuje
pani_minister pisze:A rozmiar znasz?
a ile karat to cudo ma mieć
nie mam pojęcia, wiem tylko że to będzie białe złoto. Ale na razie to taka luźna myśl TedBundy pisze:białe złoto
TedBundy pisze:trochę to zachodu wymagało i lekkiej dyplomacji, ale trafiłem w sedno.
TedBundy pisze:może to już czas wyruszyć na poszukiwania pierścionka,tego jedynego? Ostatnio chodzi mi to po głowie coraz częściej.

E to nie tak mało. Ja tyle średnio mam na materiał z pół roku czy roku i spokojnie starcza. Dobre notatki, skrypty i podręczniki i jużNola pisze:teraz mam tydzień na wykucie całego materiału z półrocza.
Jestem. W pracy byłam no jak zwykle o 14stejMia pisze:księżycówka gdzie jesteśproblem mam.
NIe, u mnie na szczęście nie. Taki luuuzak typowy. No aż irytuje i miętki jest.Marissa pisze:I do tego jeszcze strasznie nieśmiały i strachliwy że mnie wystraszy![]()
Cholera miałam z rok temu iść se gdzieś zmierzyć! Wiecznie zapominampani_minister pisze:A rozmiar znasz?
Nie mam z nim przelotu - inne zainteresowania, praca, hobby, poglądy i 1000 innych rzeczy.Blazej30 pisze:a czego mu brakuje że niegodny jest?
Mia pisze:no jak to, poznałam![]()
Mia pisze:co macie w prezencie dla mam?
Mia pisze:za to Eva Longoria jest ślicznaaaaa![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Nola pisze:wciągnęłam pitę, pączka
.
Yasmine pisze:Macie jakiś sposób na obszczypany nos przy katarze. Była na noc wazelina, teraz krem ciągle nakładam i robią się strupki. Zawsze to mam.

nie jest to najprzyjemniejszy sposób, wręcz dla mnie okropnie nieprzyjemny był, ale pomaga- miód.Yasmine pisze:Macie jakiś sposób na obszczypany nos przy katarze. Była na noc wazelina, teraz krem ciągle nakładam i robią się strupki. Zawsze to mam
SaliMali pisze:nie jest to najprzyjemniejszy sposób, wręcz dla mnie okropnie nieprzyjemny był, ale pomaga- miód.Yasmine pisze:Macie jakiś sposób na obszczypany nos przy katarze. Była na noc wazelina, teraz krem ciągle nakładam i robią się strupki. Zawsze to mam
Elspeth pisze:Właśnie mi się rosołek pyszny tłuściutki robi

Też bym więcej chciała, ale brać "open" mi się nie opłaca, bo poza fitnessem, pracą i szkołą (a teraz w to wliczamy nadchodzącą wielkimi krokami sesję) mam też swoje życie, przyjaciół i chęci by mieć czas na przyjemności!Nola pisze:dla mnie 3x w tyg. to za mało![]()
Też jestem ciekawaJoasia pisze:z ciekawości zapytam co to za zadanie?![]()
tarantula pisze:Joasia napisał/a:
z ciekawości zapytam co to za zadanie?
Ja tez
księżycówka pisze:i chęci by mieć czas na przyjemności!
Yasmine pisze:ja się nie mogę doczekać już wakacji no. Zamieszkam na siłowni. Już na samą myśl jestem szczęśliwa
.
ale ja rozumiem oczywiście 
Joasia pisze:Mam nowy monitorek
w excelu zadania o oprocentowaniu, odsetkach i kursach walut np. łatwe i miałam w liceum, no ale ja naprawdę nie lubię informatyki.
księżycówka napisał/a:

Nola pisze:kupię sobie karnet bez ograniczeń na wakacje
Blazej30 pisze:wie ktoś jak umieścić w tekście indeksy dolne i górne?
Nola pisze:Mati_00 napisał/a:
jak coś to mógłbym nad tym usiąść, o ile byś mi wytłumaczyła co i jak...ale to jutro
jutro to ja informatykę o 10 ;DD
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 181 gości