Marissa pisze:OMG żeby tak się podniecać gg.
niee...mnie fascynuje umieralność gg...to takie niesamowite...
wooow...chyba z 10 osób naraz mi się dostępnych zrobiło bo znowu przed chwilą padło ja pierdolę co za ruski sprzęt
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
Jawka pisze:Nie noooo dobrze, że są jeszcze tacy, którzy mają tylko takie problemy jak gg, które nie działa...
ha. ha. ha.Mati_00 pisze:zbieram się już od 30 minetek...tfu...minutek
ale to zeby sie doslownie podniecac skoro i tak nic waznego nie jest z tym zwiazane ?!
Wujo Macias pisze:censored ten dzien jak sam censored!
Wujo Macias pisze:moon napisał/a:
Że nie wiem czy jestem gotowa na otworzenie sie na ewentualnie kogos gdzies kiedys nowego.
Za bardzo sie skupiasz na takich glupotach- jak sie ma pojawic, to sie pojawi zainicjowane tym, ze poznasz kogos fajnego.
moon pisze:Że nie wiem czy jestem gotowa na otworzenie sie na ewentualnie kogos gdzies kiedys nowego.
Nola pisze:ja tam za to stwierdziłam, że nie chce żadnego faceta mieć i właśnie nawet gdyby ktoś fajny się pojawił, to pewnie szansy nie chciałabym wykorzystać. zrobiłam w głowie bilans zysków i strat - doszłam do wniosku, że bardziej mi się opłaca być sama niż z kimś.
jestes gotowa, kwestia tego, ze musi sie pojawic ktos kto Toba niezle wstrzasnie.
Wujo Macias pisze:censored ten dzien jak sam censored!
Mia pisze:myslisz ze tak naprawde jest?
Wróć do „Wszystkie inne tematy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 154 gości