Co Was wkurza?
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
- ksiezycowka
- Weteran
- to ze czesciej odwiedzam ten topic niz ten o cieszeniu sie
- dzisiejszy dzien
- ludzie plci meskiej ktorzy z nie wiadomych dla mnie przyczyn wpedzaja mnie usilnie ostatnio w kompelsky. niby to nic, ale kurna pierwszy raz w zyciu moim odnosza sukces!
- moja samooocena i pewnosc siebie siegajaca obecnie stanu krytycznego
- to ze marudze ostatnio i w garsc sie nie biore. pitolony marazm jakis.
- pary ktore sie rozstaly nie tak dawno temu, mi bliskie - wrzucajace teraz czesto na siebie i stawiajace mnie w durnych sytuacjach wyboru "za kim jestem".
- jak ktos i nawet taki konkretny ktos moje opisy na gg konczy. jak jest wyraznie napisane ze to nie do okreslonej osoby tzn przeciez ze nie do niego
- to ze czesciej odwiedzam ten topic niz ten o cieszeniu sie
- dzisiejszy dzien
- ludzie plci meskiej ktorzy z nie wiadomych dla mnie przyczyn wpedzaja mnie usilnie ostatnio w kompelsky. niby to nic, ale kurna pierwszy raz w zyciu moim odnosza sukces!
- moja samooocena i pewnosc siebie siegajaca obecnie stanu krytycznego
- to ze marudze ostatnio i w garsc sie nie biore. pitolony marazm jakis.
- pary ktore sie rozstaly nie tak dawno temu, mi bliskie - wrzucajace teraz czesto na siebie i stawiajace mnie w durnych sytuacjach wyboru "za kim jestem".
- jak ktos i nawet taki konkretny ktos moje opisy na gg konczy. jak jest wyraznie napisane ze to nie do okreslonej osoby tzn przeciez ze nie do niego
- ksiezycowka
- Weteran
- Maniak
Wkurzają mnie ludzie, którzy za chiny ludowe nie potrafią się przyznac do własnego błędu.
I wkurzają mnie też ludzie, którzy od razu szukają winy w innych i tylko na tym sie skupiają, a nie próbują rozwiązać problemu. <wsciekly> <wsciekly>
I wkurzają mnie też ludzie, którzy od razu szukają winy w innych i tylko na tym sie skupiają, a nie próbują rozwiązać problemu. <wsciekly> <wsciekly>
Żyję tym co czuję, z życia biorę to, co mi smakuje.
Szukam i znajduję. Nie dołuję, kiedy mi brakuje.
Lubię, siebie lubię, co chcę robię i co myślę mówię.
Prostą idę drogą i niczego już nie boję się.
A mnie wkurzają ludzie niezdecydowani, tacy co to niby coś chcą ale z pewnych względów boją się to realizować. Bo np "co ludzie powiedzą". Tacy ludzie NIGDY nie będą żyć naprawdę, bo zawsze coś ich będzie hamować. Nienawidzę tego, że mimo wszystko takich ludzi jest cała masa.
Non! Rien de rien... Non ! Je ne regrette rien !
angielski mnie censored niesamowicie - moja szkoła chyba upada, bo grup nie mogą utworzyć, za książki trzeba płacić i jest tylko jeden trmin do wyboru. no i ukochanego ticzera mi zmienili dzisiaj idę na kurs intensywny porównać zajęcia i albo się przepiszę na te, albo szukam innej szkoły.
Chaos is a friend of mine
- Wujo Macias
- Maniak
Wchodze dzis pod prysznic, moje cialo przezywa syndrom "o jedno piwo za duzo" ( jak kazdy prawdziwy bezrobotny- co prawda od niedawna, student pije w ciagu tygodnia. jestem bezproduktywnym czlonkiem spoleczenstwa i jesli PiS wygra wybory to wezmie sie za takich pie.rdolonych nierobow jak ja), siegam reka po plyn do mycia a tu...
censored mydlo w plynie "kokosowo-czekoladowe". Jest wiele rzeczy, ktore powoduja u ludzi odruch wymiotny, w moim wypadku jest to zapach kokosowy.
Z kolei moja siostra kokosa uwielbia i kupuje wszystko, co smierdzi kokosowo.
Nie umylem sie (nie bylo innego mydla), wiec siedze i smierdze.
Wchodze dzis pod prysznic, moje cialo przezywa syndrom "o jedno piwo za duzo" ( jak kazdy prawdziwy bezrobotny- co prawda od niedawna, student pije w ciagu tygodnia. jestem bezproduktywnym czlonkiem spoleczenstwa i jesli PiS wygra wybory to wezmie sie za takich pie.rdolonych nierobow jak ja), siegam reka po plyn do mycia a tu...
censored mydlo w plynie "kokosowo-czekoladowe". Jest wiele rzeczy, ktore powoduja u ludzi odruch wymiotny, w moim wypadku jest to zapach kokosowy.
Z kolei moja siostra kokosa uwielbia i kupuje wszystko, co smierdzi kokosowo.
Nie umylem sie (nie bylo innego mydla), wiec siedze i smierdze.
"księżycówka, napisałem Ci priva"
- ksiezycowka
- Weteran
A taki zielony smrodek za Toba nie lata jak za Dzin? ;DDWujo Macias pisze:Nie umylem sie (nie bylo innego mydla), wiec siedze i smierdze.
Choc w sumie w kwestii kokosa to rozumiem az za dobrze Mi nigdy nie nalezy dawac do picia, wachania cokolwiek czegos jablkowo-mietowego
Mnie wkurza ze do mnie z tych firm co im CV wysylam nie dzwonia. Noz naormlanie kilka wystarczylo CV wyslac i byly od razu rozmowy, a teraz?
Ostatnio zmieniony 18 paź 2007, 16:11 przez ksiezycowka, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Weteran
Wujo Macias pisze:Jest wiele rzeczy, ktore powoduja u ludzi odruch wymiotny, w moim wypadku jest to zapach kokosowy.
<browar>
Kiedys u fryzjera myslam ze zwymiotuje jak mi odzywke kokosowa nalozyl.
Wkurza mnie, ze ciagle nie ma moich pieniedzy A potrzebuje do 4 listopada kupic rozne bzdury, uszyc sobie zaslonki i narzute i inne pierdolki. Tylko za co? Jeszcze kotom sie karma konczy, wiec tez trza zamowic, a nie ma za co
I jeszcze mnie wkurza, ze sie zmeczylam i nie chce mi sie dalej robic
off// w razie potrzeby kontaktu pisac na zlotooka_kotka@o2.pl
- pani_minister
- Administrator
Elspeth pisze:A mnie wkurzają ludzie niezdecydowani, tacy co to niby coś chcą ale z pewnych względów boją się to realizować. Bo np "co ludzie powiedzą". Tacy ludzie NIGDY nie będą żyć naprawdę, bo zawsze coś ich będzie hamować. Nienawidzę tego, że mimo wszystko takich ludzi jest cała masa.
Ech, przypomnialo mi się...
Efekt tego, że nie przyznałem się do niby mojej winy jest wojna z jednym z pracowników, który właśnie taki jest, jaki opisałem, ze mnie denerwuje.
Trudno. Czasem trzeba wsadzić kij w mrowisko. Wygra, kto się nie boi wojen.
- ksiezycowka
- Weteran
Ze jutro szkola, a dzis cholera nikt nie ma ochoty/czasu/checi pojsc ze mna do kina albo na piwo. Toz ja sie musze nastawic psychicznie na te 3 dni udreki na uczelni, bez cieplego posilku, wsrod obcych i niekoniecznie lubianych jednostek, od switu do nocy no.
Eh. Chyba se herbate zrobie na pocieszenie.
Eh. Chyba se herbate zrobie na pocieszenie.
moon pisze:Ze jutro szkola, a dzis cholera nikt nie ma ochoty/czasu/checi pojsc ze mna do kina albo na piwo.
Chęci są ale odległość nie ta. <browar>
- ksiezycowka
- Weteran
że pieprzone gg padło... od 19:00 sztucznie podtrzymywałem jego żywot i co chwilę próbowałem łączyć się ... ok godz 19:30 nastąpił zgon i rozpoczęło się sztuczne podtrzymywanie mózgu gg przy życiu i podłączenie respiratora...tlen czuwa
Fuck it all! Fuck this world!...
Fuck everything that you stand for!...
- ksiezycowka
- Weteran
Fakt. Jakas makabryczna awaria musi byc, bo nawet MI padlo!Mati_00 pisze:że pieprzone gg padło...
A wlasnie sie na nim umawialam z osoba, ktorej komorka sie posypala, ze stacjonarnym cos nie halo, a mialysmy sie zaraz spotkac i siedze i nic nie wiem jak glupek. Cos czuje ze trzeba bedzie dzwignac tylek i po prostu do niej pojsc.
[ Dodano: 2007-10-18, 20:12 ]
I tak to wlasnie mnie wkurza.
Młody to Ty gg uzywasz
nie. przez tlena mogę używać i tego i tego ^^
moon pisze:Fakt. Jakas makabryczna awaria musi byc, bo nawet MI padlo!
oni zawsze mają makabryczne awarię...krew i kable
JEST!!! Panie i Panowie...zacytuję tutaj pewnego profesora... "TO ŻYJE!!!"
godz 20:17, serce gg zaczyna samo bić, bez dodatkowych urządzeń...
dziękuję wszystkim kolegom doktorom za tą wspaniałą robotę
moon pisze:Cos czuje ze trzeba bedzie dzwignac tylek i po prostu do niej pojsc.
już nie musisz
Fuck it all! Fuck this world!...
- ksiezycowka
- Weteran