Ale pytanie brzmiało:c-f pisze:to był tylko przykład mający na celu pokazanie, jak beznadziejne są jego książki
. Czekam z ciekawością na odpowiedź. (ten kibel możemy sobie odpuścić).Jawka pisze:co Ty takiego poczytujesz w tym kiblu?
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
Ale pytanie brzmiało:c-f pisze:to był tylko przykład mający na celu pokazanie, jak beznadziejne są jego książki
. Czekam z ciekawością na odpowiedź. (ten kibel możemy sobie odpuścić).Jawka pisze:co Ty takiego poczytujesz w tym kiblu?
c-f pisze:coelho to grafoman, król kiczu i tandety
Elspeth pisze:Podczepiając się pod temat Coelho - wszyscy się nim zachwycali, więc sama postanowiłam przeczytać "Alchemika" i... niestety, nie trafia do mnie. Ale to pewnie dlatego, że nie lubię takich książek. Postanowiłam się zawziąć i przeczytać jeszcze jedną, nawet kupiłam "Pielgrzyma", ale jak na razie leży na półce.
moon pisze:Najchetniej bym poczytala cos lekkiego
Jawka pisze:O.Wilde
Jawka pisze:-O.Wilde "Portret Doriana Graya". Alegoryczno baśniowa opowieść o poszczególnych stadiach ludzkiego upadku z elementami dekadentyzmu napisana po prostu.. wspaniale.
lollirot pisze:nie chodzi nawet o treść, bo ta jest po prostu banalna, lekka i łatwa - w sam raz na wakacje
lollirot pisze:ale język, jezu, jezu
Dzis przeczytalam wlasnie w autobusie. Zalowalam ze jadlam przed wyjsciem bo mnie pare ladnych scen zemdlilo.Mati_00 pisze:co o tym myślicie? może być ciekawe
Yaoi? To jest o ile się nie mylę japońska literatura gejowska? Masz ciekawy gust.moon pisze:wole juz chyba zwykle yaoi.
AlfaRomeo1939 pisze:Mógłby ktoś polecic jakieś dobre książki
AlfaRomeo1939 pisze:najlepiej jakieś kryminały dzięki !
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 173 gości